推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-22 17:07 發表

喂....what plan 呀
It's none of your business !!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-22 17:43 發表

It's none of your business !!
矛預喎....屎人頭

Fuck, I do not know how you bully English

I heard you say a few words

Off-brother and totally Husband good evening

点啊,讲得好唔好呀
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

自动翻译的文字:
Fuck, I do not know how you bully English

Off-brother and totally Husband good evening   
他妈的,我不知道你怎么欺负英文

我听到你说几句话

场外的兄弟和丈夫完全晚安

(点解会係呢几句架,我打中文时唔係咁架????)

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-22 18:14 發表

矛預喎....屎人頭
蠔呈四盒已經無你份!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-22 19:32 發表

繵琚A讲得好唔好呀
咦, 老豬, 學人講英文!!!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-22 20:13 發表

咦, 老豬, 學人講英文!!!  
与时倶进嘛,休大哥,不过唔知点解,我用中文打果阵唔係咁架???

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-22 20:20 發表

与时倶进嘛,休大哥,不过唔知繨恁A我用中文打果阵唔係咁架???
你係咪裝左個翻譯軟件呀??? 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-22 20:57 發表

你係咪裝左個翻譯軟件呀??? 
唔係呀,我系人地啲网站翻譯嘅

http://www.hao123.com/ss/fy.htm

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-22 21:38 發表

唔係呀,我系人地鑫I站翻譯

http://www.hao123.com/ss/fy.htm
咁就比齯葞鷑ン^文啦, 我地第日可能全英語對答啦!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-22 08:11 PM 發表

蠔呈四盒已經無你份!  
做得好!佢係萬寧,唔係屈臣氏!所以應該除名既!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-22 23:33 發表

做得好!佢係萬寧,唔係屈臣氏!所以應該除名既!
食飽飯無痾乎?? ....大家係咪好應該唔好在乎個名哩??
我會變成無家可歸啦

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-22 20:11 發表

蠔呈四盒已經無你份!  
無四盒蠔呈, 咁整返四支蠔油都得掛??

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-22 00:39 發表
今晚咁熱鬧呀!!  
係呀, AY大哥!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-22 09:51 發表
good morning everybody!!!!   
文蛇大哥早呀!

引用:
原帖由 8366 於 2007-8-22 09:53 發表
文蛇大哥
早晨
八哥早!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-22 10:01 發表
條友仔一味引人去, 自己又唔去!  
休大哥早!

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-22 10:46 發表
我想問鴽A地依家得唔得閒呀??
萬哥仔早!
唔得~~

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-22 10:50 發表
我想收集儱N見...........................
http://xocat.e..net/tc/index.php
forumable 英文字要除去 []
入唔到!

引用:
原帖由 6769 於 2007-8-22 14:26 發表
can i join ?
局長好!

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-23 12:38 AM 發表

食飽飯無痾乎?? ....大家係咪好應該唔好在乎個名哩??
我會變成無家可歸啦
天大地大!可懼沒有出post既地方同機會呢?!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-22 16:54 發表
呢位係.................

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-22 17:06 發表
今次呢張仲正呀!!  
好省鏡!

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-23 12:40 AM 發表

無四盒蠔呈, 咁整返四支蠔油都得掛??
一盒蛋卷、一盒蛋散、一盒蛋糕同一盒蛋撻......你自已揀!

引用:
原帖由 AkiraYuki 於 2007-8-22 17:08 發表
無法顯示網頁
目前查閱的網頁無法使用。 網站可能發生技術問題或者您需要調整瀏覽器設定。
小弟都係...............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。