推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-22 23:33 發表
做得好!佢係萬寧,唔係屈臣氏!所以應該除名既!
KLOSE 大哥好!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-23 01:05 發表

一盒蛋卷、一盒蛋散、一盒蛋糕同一盒蛋撻......你自已揀!
送禮自奉,必備食品!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-23 01:06 AM 發表

KLOSE 大哥好!
你好呀,多雙筷......唔係......係小雙筷......唔係......係多步快......唔係......係小步快......又唔係......係......

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-23 01:08 AM 發表

送禮自奉,必備食品!
全部蠔油做......就係新既......蠔油四盒!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-23 01:00 發表

局長好!
Nice to meet u !

休大哥早晨

又唔记得其它表情符号代码喇,只好用呢个顶住档先
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-23 10:31 發表
休大哥早晨

又唔记得其它表情符郊N码喇,只好用呢顶住档先
早晨啦,成日都笑,幾好呀! 

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-8-23 01:02 發表

呢位係.................
令女!    

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-23 01:05 發表

一盒蛋卷、一盒蛋散、一盒蛋糕同一盒蛋撻......你自已揀!
高斯有潛質取替老屈做第四盒!  

引用:
原帖由 萬寧 於 2007-8-23 00:38 發表

食飽飯無痾乎?? ....大家係咪好應該唔好在乎個名哩??
我會變成無家可歸啦
在乎架,屈臣氏典同萬寧呢??  

引用:

我最想知冰個係蛋散姐!! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-23 11:06 發表

早晨啦,成日都笑,幾好呀! 
弊在想喊果阵都要笑呢

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-23 11:14 發表

休大哥,呢样嘢千企咪用投票嚟知道呀,佢哋实会投你架

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-23 11:10 發表

佢謀左LEE個位好耐啦~!
唔好俾佢!

引用:
原帖由 forever more 於 2007-8-23 11:36 發表

佢謀左LEE個位好耐啦~!
唔好俾佢!
一於飛走轉左名既老屈!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-23 11:24 發表

休大哥,呢洃d企咪用投票薊器D呀,佢]bN投你架
你係咪想打呀??  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-8-23 11:22 發表

弊在想喊果阵都要笑呢
有時真係唔知你想喊定想笑?? 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-23 11:14 AM 發表

一定要文蛇做!無人可以代替既!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-23 21:38 發表

一定要文蛇做!無人可以代替既!
完全同意,誰能代替佢地位! :

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-23 01:11 發表
你好呀,多雙筷......唔係......係小雙筷......唔係......係多步快......唔係......係小步快......又唔係......係......
KLOSE 大哥, 小雙俠都有!!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2007-8-23 01:12 發表
全部蠔油做......就係新既......蠔油四盒!
個盒都係蠔油做?

引用:
原帖由 6769 於 2007-8-23 09:41 發表
Nice to meet u !
幸運就是遇到你!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-23 11:09 發表
令女!    
原來係無小姐(無名氏)!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-23 11:10 發表
人手一盒, 唔使爭!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-8-23 11:12 發表
在乎架,屈臣氏典同萬寧呢??  
萬哥仔好!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。