推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

長唔長唔係太大問題,最緊要係技巧夠唔夠
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-24 09:12 發表

如果老婆係一手貨,冇第2個男人食過,唔好話5吋,3吋都冇投訴啦!因為冇比較。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-24 13:23 發表
長唔長唔係太大問題,最緊要係技巧夠唔夠
廢話!如果得3、4吋有幾高技巧都冇用,自己安慰自己隉I

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-24 09:12 發表

如果老婆係一手貨,冇第2個男人食過,唔好話5吋,3吋都冇投訴啦!因為冇比較。
我老婆话长短吾系至重要, 最紧要系佢有吾有Feel...尼到各位C Hing系“长短论“倾倾下, 好似忘记左另一半的感受都系性高潮嘅一部分。

忙左几日,仲捻主今晚礼拜六可以同老婆屌长餐劲嘅。。除衫除剩条T-Back点知佢 话大姨妈黎左。。真冇瘾。。。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-25 01:26 發表
忙左几日,仲捻主今晚礼拜六可以同老婆屌长餐劲嘅。。除衫除剩条T-Back点知佢 话大姨妈黎左。。真冇瘾。。。h:" />
RAM兄,你老婆齯禰耵藆X黎未?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-25 01:07 發表
總之一句講晒啦,大條點都好過細條,你試下問你地D老婆,問下佢地如果出去玩要大條定係要三吋長 (如果唔玩既當然除外啦,因為佢地都未試過大同細既分別,所以唔可以作準) 我諗佢地一定會話 "如果得三吋長我做乜要出去 ...
依我所見,D女人最緊要夠粗

引用:
原帖由 nasabug 於 2010-7-25 01:50 發表

依我所見,D女人最緊要夠粗
錯,係技術
小弟上星期,只係用手燙條女隻西已經令條女黎幾次高潮
之後仲叫我快靆x佢

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-25 02:02 發表

錯,係技術
小弟上星期,只係用手燙條女隻西已經令條女黎幾次高潮
之後仲叫我快靆x佢
金手指

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-25 01:40 發表

RAM兄,你老婆齯禰耵藆X黎未?
生番都有成寸长。。。多谢关心。不过只西比条卫生棉条插晒入去,露出两条白绳仔,又几得意。

影D相貼上黎大家一齊欣賞下
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-25 08:58 發表

生番都有成寸长。。。多谢关心。不过只西比条卫生棉条插晒入去,露出两条白绳仔,又几得意。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-25 13:50 發表
影D相貼上黎大家一齊欣賞下
尼味野(大姨妈)。。。吾好挂。。。费事老婆捻主我影尼D相别有用意。。。

得意同好睇系两会事。。。

你無追問佢點解剃哂齯

咁又係,等佢黎完之後再影啦
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-7-25 14:33 發表

尼味野(大姨妈)。。。吾好挂。。。费事老婆捻主我影尼D相别有用意。。。

得意同好睇系两会事。。。

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-25 02:37 發表
哈!唔使你隻手指,條女自己隻手指都可以搞幾次高潮啦,咁同條野粗幼係冇關係wor,如果你條野得三吋,咁仲搞到條女到喉唔到肺啦
查实要屌条女变High,吾系靠禄野几长就可以,我听(同注意到)老婆话嘅快感系源直当我禄野插入佢只西之后,系佢阴道四周围(Sidewall)磨檫而得到快感。

有试过戴“阳具加长“避孕袋(戴左之后,禄野有成8寸咁长)黎屌老婆,禄野系可以“勉强“插晒入佢只西到,不过老婆话佢除左只西有D谷主谷主“充实感”同个“痛“字之外,佢吾觉得有任何快感即使我禄野已经笃到佢只西花心尽头。

能头型状大粒同够粗反而有帮助。

(亞洲人)其實5-6寸{抽喇,粗禶穔M好喇

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-25 14:40 發表
你無追問佢點解剃哂齯
佢无答我。。。就转话题。 小事黎着。。

引用:
原帖由 remyred1 於 2010-7-25 16:14 發表
(亞洲人)其實5-6寸{抽喇,粗禶穔M好喇
夠唔夠抽就係睇女人食開乜size啦,一般香港女人食開都係4-6吋,如果佢食慣鬼佬個d7、8吋,你比5、6吋佢食,你話夠唔夠飽?

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-25 16:07 發表
如果假撚真係可以代替真撚,咁就唔使搵男人啦,你條假撚硬崩崩,係女人都會痛同唔舒服啦,如果係六七吋長既真撚,完全係兩回事,試相相你條野插入你老婆度刺激陰道壁,但有冇想過你永遠都唔可以刺激佢深入既陰道壁? ...
我无所谓,至紧要对自己有信心。大家两夫妻,有性高潮同充分享受到性爱乐趣就OK. 凡正好丑命生成。。。。

人比人。。比死人。。

試過同女性friend去飲嘢
係bar個corner 摸佢個lin.....用手指打圏,
以嗌出聲,搞到我唔好意思

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-25 21:58 發表

夠唔夠抽就係睇女人食開乜size啦,一般香港女人食開都係4-6吋,如果佢食慣鬼佬個d7、8吋,你比5、6吋佢食,你話夠唔夠飽?
未必!最緊要適得其法,

引用:
原帖由 funface 於 2010-7-26 12:30 發表

未必!最緊要適得其法,
技巧梗係必需啦,但都要有番咁上下份量先夠飽架!

唔緊要,唔夠份量就搵D朋友幫下手,大家唔同SIZE就可以滿足到老婆啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 14:31 發表

技巧梗係必需啦,但都要有番咁上下份量先夠飽架!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。