推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

Mochilo,bkandwh

我15集,不過唔會再有16

very scaring. don't know what to do

引用:
原帖由 penguincolala 於 2007-1-9 03:54 PM 發表
very scaring. don't know what to do
Why scaring? Are you also infected?

引用:
原帖由 bkandwh 於 2007-1-9 12:46 AM 發表
mochilo,
可能Dr見我奏哂眉, 都落力鼓勵我......positive thinking, 俾d耐性, 一定會好,......
因我多次係上次冷凍位置旁邊起,佢suggest盡量減少交叉感染(A位置感染B位置)的機會.
水泡爆, must早晚清潔傷口.
...
bkandwh,
除W兩次係原來冷凍位置再出外,其餘的都係係冷凍位置附近出.Dr話一發覺出粒粒就要即刻處理,減低交叉感染機會.所以真係唔好遲疑,一有問題即刻去搵醫生睇.

相關搜索目錄: 清潔

搽藥第五天 效果良好

搽藥第二日,患處的(簡) 己經收縮咗,
搽藥第三日,開始唔痕,
搽藥第四日,開始脫皮,
搽藥第五日,脫了皮的位置表面平滑.
我會繼續搽藥到好番為止.

minghin兄,
繼續努力,終有好的一天.
我已經個半月冇復發啦.希望繼續落去唔再復發.

好似這裡沒有人不看醫生.....你更抄 了我那句名言.

難道你說penguincolala .他有事會pm我們.難道你唔知道這題目的玩法.
這裡玩法是「有事鍾無艷,無事夏迎春」有事PM,無事CD-ROM。

各兄弟要加油呀!!!!明天會更好

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-1-12 02:41 PM 發表
難道你說penguincolala .他有事會pm我們.難道你唔知道這題目的玩法.
這裡玩法是「有事鍾無艷,無事夏迎春」有事PM,無事CD-ROM。
都有Cd-Rom PM過我

kurtlau2005
有事PM,無事CD-ROM.即是有事就PM我們.無事繼續CD-ROM

Tony 兄 ~~~~
你條 post 都幾長壽架喎..... 哈哈~~~ (講笑講笑)
唔知你好番咪呢 ~~~~

我 過年前見過醫生 多口問下佢我好番未 ~~~ 佢話咁耐都冇事 就冇事架啦
.....(好在)..... 都幾怕未好架 ......

其他兄弟 放心啦 .... 個病係要d時間 不過係會好 ..... 唔好咁怕 .... 諗多d正面鼣 ..... 心情好d 會快好d架 ..... ( 個人經驗)

realfankboy :
當然長壽.因我們不是吹水題目.有質有量.多分享.其他題目吹水多.當然不長壽

好番唔敢說.只說暫時ok.

Shit!!, i got 非淋 大x獲

有無兄弟有好的醫生

any suggestion on DR 賴 (woman in jordan) who is easy to find in website

祝各位早日康復

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-1-18 01:59 AM 發表

有無兄弟有好的醫生

any suggestion on DR 賴 (woman in jordan) who is easy to find in website

祝各位早日康復
打針食幾次藥就無事, 去搵DR. HO啦

引用:
原帖由 jackylai 於 2007-1-18 09:59 AM 發表

有無兄弟有好的醫生

祝各位早日康復
係呀,Dr HO係一個唔錯N選擇.哩度都有幾多兄弟睇佢.

2007年好運來臨

第六次睇Dr Ho.証實己沒有疣,
2007年就是關健的一年,
其實我有心理準備會復發的.
不過一發現就醫,同佢鬥快.

引用:
原帖由 minghin 於 2007-1-18 10:57 AM 發表
恭喜, 有一個好開始!

回復 #1038 jackylai 的帖子

Brother ,
攪清楚先啦,睇左醫生先,唔好自己斷症喎,
非淋可以症狀好輕,或者唔覺,直到影響到其他部份
如睪丸,前列線 發炎,痛等.......才發現.......變慢性
我人板一件,醫左3個月
不過第一件事,一定唔好飲酒,唔係就手尾長,
希望你唔會慢性個隻,
祝  brothers 健康愉快 !

引用:
原帖由 minghin 於 2007-1-18 06:57 PM 發表

我相信一定會有好的一日

Hi all,

May somebody pm me Dr. Ho address please, b'coz I got 非淋 for over 3 months now, but I m still not fully recovered yet, and I want to change my doctor !!

引用:
原帖由 Petshop 於 2007-1-18 10:09 PM 發表
Hi all,

May somebody pm me Dr. Ho address please, b'coz I got 非淋 for over 3 months now, but I m still not fully recovered yet, and I want to change my doctor !!
已經pmW你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。