推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

[桑拿浴室] 荃溢

bg** is early shift. wait your happy experience.

哈哈!终於突破一千回復!多謝!

amy

http://sex141.com/big5/viewid.php?uid=26979®ion=11&building=-1&territory=-1&age=-1&bsize=-1&height=-1&service=-1&nationality=&pd=-1&stype=2&keyword=

Amy
地址 :尖沙咀 彌敦道83-97號華源大廈A.B座 14字樓A1室C房

Amy is old staff in there.

local/ macau girl.

引用:
原帖由 pb716 於 2009-4-23 04:38 發表
日前上去天使姐姐放大假去外遊,只好由大會安排,今次試了**服務不錯,PART 1可以接受師承天鵝湖,PART 2確投入角色,並擔擔抬抬也沒怨言,也有新囡囡上班,大家可考慮試試…
**都鬫n長時間啦,佢話比你聽師承天鵝湖,有冇話比你聽以前鶱銇※筆r。有新女女上班,請介紹一!

引用:
原帖由 pb716 於 2009-4-26 22:08 發表
bg** is early shift. wait your happy experience.
Please tell what is the time of early shift

回復 1005# 的帖子

around 12:00-21:00

BG **  , Part I OK , Part II so good service .

引用:
原帖由 c200 於 2009-5-3 01:00 發表
BG **  , Part I OK , Part II so good service .
Any other brother has gone to this sauna these days that has more recommendation of girls?

Seen some discussions about ^* and @) several months ago.  Are they still in this sauna?  Can brothers describe more details about these bgs (e.g. figure, height, face, etc.)?  Thanks.

^*聽講已轉往尖咀華源做usb
@!轉營發展美容工作
天使姐call
個場好靜喎
等人救助....
好心啦......骨友們....努力

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 pb716 於 2009-5-26 14:30 發表
@!轉營發展美容工作
天使姐call
個場好靜喎
等人救助....
好心啦......骨友們....努力
ching/可告知我...從何得知嗎...???

Thank you~

相關搜索目錄: 美容

朋友在場內與囡囡吹水是說的,可往141查?,羅白有去大海玩,或老尖方便掛/

久休復出,上兩個禮拜再上此地。聽各c hing講 ** 掂,咁就call去做booking啦。上到去d經理依然好傾好玩,食完一輪野後就施施然入房。房婻づ々w響度,佢話我熟面口,我就真係唔係好記得。
part 1 滿意,每一part都好好,好有心機,但再加多d溫柔就perfect。到part 2,佢的確厲害,手法高超,全程自動波,最難忘係佢最尾個下,將隻腳棟響張床度,上下睇哂亦玩哂!!!
出到去個靚女經理話 : "你好記性wor,半年前book過都仲記得"。我話 : "下!!我原來book過架?唔怪得佢話認得我啦。仲咁好招呼啦。"
** 已成top on list!!!!

回復 1012# 的帖子

原帖由 pb716 於 2009-5-26 14:30 發表
..........................................................................................................
Amy  
地址 : 尖沙咀 彌敦道83-97號華源大廈A.B座 14字樓A1室C房

[quote]原帖由 chris_space 於 2009-5-29 03:28 發表
久休復出,上兩個禮拜再上此地。聽各c hing講 ** 掂,咁就call去做booking啦。上到去d經理依然好傾好玩,食完一輪野後就施施然入房。房婻づ々w響度,佢話我熟面口,我就真係唔係好記得。
part 1 滿意,每一part都好好,好有心機,但再加多d溫柔就perfect。到part 2,佢的確厲害,手法高超,全程自動波,最難忘係佢最尾個下,將隻腳棟響張床度,上下睇哂亦玩哂!!!

完全認同師兄嘅講法!

聽各c-hing講 ** ,call去做啦,PART 1 可以過骨, PART 2 的確好放,佢真係好似想玩69甘......之前做左^@都有好幾次,貪佢PART 1手骨好,PART 2含蓄少少,但**無力招架^-^..... 各c-hing唔好笑

依間野成鬼日開燈......

回復 1017# 的帖子

請問ching, **係返咩更呢?
Thanks!

我3:00上去,**應該返早班....

**外形如何?

** quite tall.....average shape.....face is ok

電話預約應該打幾多號電話呢??? 請各師兄幫忙。

回復 1023# 的帖子

tel:81292888

請問新@)返早定夜, 北記定本地, 大波北記正合我意, 早更重有無大波北記介紹.
之前留港消費時試過!)*, ^@, !@!, 唔知!@!重有無做.
而家份工唔同以前要長駐大陸, 會再留港消費.

多謝提供!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。