推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

ha...ha...
引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-26 15:36 發表
唔緊要,唔夠份量就搵D朋友幫下手,大家唔同SIZE就可以滿足到老婆啦

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-26 15:36 發表
唔緊要,唔夠份量就搵D朋友幫下手,大家唔同SIZE就可以滿足到老婆啦
講黎講去都係玩3p或多p啦,等老婆可以享受多d唔同鮢ize和技巧啦!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 14:31 發表

技巧梗係必需啦,但都要有番咁上下份量先夠飽架!
睇黎很多人很陶醉紧尺寸大小(要很大过种)而吾肯接受事实。。。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 17:11 發表

講黎講去都係玩3p或多p啦,等老婆可以享受多d唔同鮢ize和技巧啦!
等老婆可以享受多d唔同鮢ize和技巧啦!

you're so good !!!!!

support !

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 16:11 發表

講黎講去都係玩3p或多p啦,等老婆可以享受多d唔同鮋size和技巧啦!
sounds good !!!!

係,性愛大家都應該享受  多D唔同SIZE等老婆試下享受下 通常老婆都會高潮連連
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 16:11 發表

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-26 21:52 發表
係,性愛大家都應該享受  多D唔同SIZE等老婆試下享受下 通常老婆都會高潮連連
廢話,老婆被幾個男鴭菮I,梗係多d高潮啦!我被幾條靚女服待,我都硬d,射精都多d、遠d呀!
不過好多男人都過唔到自己心理關口-睇住自己老婆比第2個男人屌!

試過一次之後就會上癮
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-26 21:58 發表

廢話,老婆被幾個男鴭菮I,梗係多d高潮啦!我被幾條靚女服待,我都硬d,射精都多d、遠d呀!
不過好多男人都過唔到自己心理關口-睇住自己老婆比第2個男人屌!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-27 12:02 發表
試過一次之後就會上癮
梗係會上癮啦!即係食開好野、靚野,突然間食番d正常、普通鼣央A梗係冇咁happy啦!

引用:
原帖由 色色哥 於 2010-7-22 01:06 發表
個個都話自己條撚大架啦!有冇相先,Post張係度俾大家評下係咪真係大撚先
色色哥, Please check pm.

引用:
原帖由 toughdick 於 2010-7-27 15:22 發表

色色哥, Please check pm.
色色哥如果收到相,post上黎,等我地d網友評論下啦!

你個比喻幾好
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-27 14:31 發表

梗係會上癮啦!即係食開好野、靚野,突然間食番d正常、普通鼣央A梗係冇咁happy啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 15:54 發表
你個比喻幾好
咁,你老婆有冇上癢呀?

佢就無,反而我就有  好多時睇住老婆俾人砌到叫晒床個淫蕩樣,重興奮過自己砌佢
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-28 16:07 發表

咁,你老婆有冇上癢呀?

你老婆都收發自如
引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 16:44 發表
佢就無,反而我就有  好多時睇住老婆俾人砌到叫晒床個淫蕩樣,重興奮過自己砌佢

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 16:44 發表
你老婆食過好野冇理由唔上癮諢A可能佢口講隉I因為你都經常安排d大餐比你老婆食,佢使撚出聲呀!你試下有段時間都淨係得你同佢,或者餓佢一排呀,睇下佢出唔出聲?

引用:
原帖由 大小小 於 2009-9-16 16:56 發表
睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?
are you serious?

餓佢一排? 我怕佢會出去偷食 所以都係塞飽D佢好
引用:
原帖由 james3504 於 2010-7-28 17:24 發表

你老婆食過好野冇理由唔上癮諢A可能佢口講隉I因為你都經常安排d大餐比你老婆食,佢使撚出聲呀!你試下有段時間都淨係得你同佢,或者餓佢一排呀,睇下佢出唔出聲?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 19:01 發表
所以就係囉,你話你老婆冇上癮,你成日都驚佢餓親,猛咁質佢食大餐,佢都未試過餓,唔好話上癮,可能遲d冇癮添!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 19:01 發表
真的嗎?

等佢飽到嘔
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-7-28 20:54 發表
真的嗎?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-28 21:52 發表
  等佢飽到嘔
幾時先?

耐時久啦  一個月一次到啦,飽到佢唔識陏
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-7-29 01:35 發表
幾時先?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-7-30 09:56 發表
耐時久啦  一個月一次到啦,飽到佢唔識陏
一個月一次,都會飽到佢唔識陏咁勁?

一個月玩一次交換或多P, 玩完通常老婆都會飽晒
引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-7-30 11:38 發表
一個月一次,都會飽到佢唔識陏咁勁?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。