推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

過檔無線電視女記者-藍可盈

24/6/2013 七點新聞報道
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

thanks for sharing

回復 1019# 的帖子

無喇無喇,Venus和Christy是否都名花有主喇??

有都好正常啦

引用:
原帖由 noizmeis 於 2013-6-24 14:59 發表
我個FD 攞咗佢電話,成日叫我打過去俾佢
但我餚底無打
我就覺得唔好打啦, 好似好唐突咁, facebook send個message比佢仲好

回復 1031# 的帖子

引用:
原帖由 bryanfung10 於 2013-6-25 11:00 發表
希望可盈早日升做主播啦,係做翡翠冶主播
馬大就係由記者變83主播,不過可盈短期內應該唔會咁快

thanks for sharing

有冇師兄ADD左佢fb?

回復 1036# 的帖子

翡翠明星 Jade Christy

26/6/2013 晚間新聞
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 0000000 於 2013-6-27 06:32 發表
26/6/2013 晚間新聞
可盈個鼻做咩事

引用:
原帖由 bryanfung10 於 2013-6-26 11:16 發表
佢去83咪比人剪短把長長的秀髮,情願佢做午間新聞主播
根本女主播剪短頭係佢(地)個人意願,同公司要求無關(甚至係從來未聽過公司有咁麰n求);黃紫盈夠係83台女主播啦,又唔見佢走去剪短頭髮?

引用:
原帖由 ronno 於 10-6-2013 23:16 發表
可盈短裙美腿
靚靚

引用:
原帖由 PLKLSP 於 24-6-2013 23:06 發表
無喇無喇,Venus和Christy是否都名花有主喇??
Christy係...唉, 而家知道啦

引用:
原帖由 noizmeis 於 24-6-2013 14:59 發表
我個FD 鼳\電話,成日叫我打過去俾佢
但我餚底無打
你FD都好勁xdd

引用:
原帖由 noizmeis 於 29-6-2013 14:15 發表
好似好多人pm 我問藍可盈fb link同私人野,你]係咪仲想要?但我出又驚俾版主鬧到狗血淋頭,因為某部份版友挑撥離間+暗箭傷人式PM版主沫黑鬻,所以出前我想你]出文確定再加版主許可我先出,不便之處 ...
我想要可盈個fb

回復 1045# 的帖子

引用:
原帖由 noizmeis 於 2013-6-29 14:20 發表
我隨時出得,等待版主許可,你都知啦,家下小人眾多
D小人只會暗地沫黑人,我錯你咪當面講我囉.直斥其非或者問責我
偏偏D小人只會打小報告pm版主,我先咁餚底姐

但我要補多句,版主話唔出得,就唔出得,你幾個唔好話版 ...
咁你係想出facebook連結,定係想出圖?

回復 1048# 的帖子

引用:
原帖由 noizmeis 於 2013-6-29 19:11 發表
你應該睇到,佢]係問我封\個人facebook 連結 link,因係私隱
唔係我自已想出
佢]pm 鬻琣n奈,希望你俾唔俾都表個態
如果你唔俾或唔表態,咁我就唔出了
佢地為咩事要封\個facebook連結?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。