推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 水之戀

Two new age of about twenty years old 馨兒'college students'

晶晶中等身材,手骨不錯。晴晴樣似楊怡,年輕溫柔!

自問年紀不少,所以去SPA都唔會選一D年齡太細的,一般都不會考慮90後。上星期上去,所有女女都做緊野,只有一位小妹妹坐係Sofa睇電視,本來想走,但Ada極力推薦,唯有試下。
佢細細粒,好C文,原來仲讀緊大學,嘩,真正蠷ル糽f。
雖然骨技比較淺,但有心機,聽教聽話,我就做90分鐘大學導師!
差D唔記得講,佢叫罄兒。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-3-11 12:49
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-3-11 12:49
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-3-11 12:49

coffee and crystal quit or what? how come don't see her anymore

水晶唔使做,專心讀書.

相關搜索目錄: 水晶

回復 1030# 的帖子

Oh No, no more crystal   Coffee still available???

Coffee 冇做了

回復 1032# 的帖子

bye bye coffee, take care laaaa

想嘆香濃 coffee, 請教 James C兄啦.

回復 1034# 的帖子

i know where to have coffee now

引用:
原帖由 SCWT 於 2013-3-12 15:12 發表
i know where to have coffee now
So do I.

回復 1036# 的帖子

Thanks to a Ching who messaged me   Forum is such a harmony place, I wish the society  can be so peaceful like here as well
本帖最近評分記錄
  • aero169169 體力 +20 我很認同 2013-3-12 15:42
  • aero169169 威望 +20 我很認同 2013-3-12 15:42
  • aero169169 金錢 +20 我很認同 2013-3-12 15:42

知道 Coffee 去處,師兄們各自訊息,不要Post 出來,請尊重技師及双方主持人

引用:
原帖由 william01 於 2013-3-12 15:27 發表 So do I.
X2
God's mill grinds slow but sure.

wewa兄,莫非我是陳豪帶人嘆咖啡!?哈哈哈!

相關搜索目錄: 咖啡

引用:
原帖由 SW3388 於 2013-3-12 18:13 發表 知道 Coffee 去處,師兄們各自訊息,不要Post 出來,請尊重技師及方主持人
这個就當然喇。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-12 19:21 發表
wewa兄,莫非我是陳豪帶人嘆咖啡!?哈哈哈!
James兄有品味又識享受,有唔明梗要請教 James兄啦 !

相關搜索目錄: 咖啡

wewa兄,你過獎了!小弟品味是有的,但是否識享受就見人見智啦! 你知啦,我好多靚女都唔做家嘛!哈哈哈!

回復 1026# 的帖子

Ada, 可否 update 一下現在有那幾位駐場靚女
唔想落 booking 時左問右問

六個女仔,

引用:
原帖由 Ada2011 於 2013-3-15 15:23 發表
有六個女仔,廿歲至廿尾……
唔知系乜名,得罄兒新女個名。

以我所知,有小芬,晶晶,晴晴,馨兒,非非.

回復 1048# 的帖子

Thanks

仲有feifei   仲有一個超低調的女仔,唔鍾意把自己名講出去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。