推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[上樓骨] 水の戀

引用:
原帖由 Oldman 於 2012-1-16 12:46 發表

wife + girl friend(s) + spa = ===> 咁你咪經常"空倉" !
所以依家間中揼正骨

相關搜索目錄: SPA

這题如薀莎、Rainbow、凝濼澗那三题一樣
点擊過了十萬,上色高亮.
God's mill grinds slow but sure.

最近有冇最新BG update ?
如果可形容一下,相信不少兄弟會得感激!
Thx

引用:
原帖由 blueblueclub 於 2012-1-17 12:50 發表
最近有冇最新BG update ?
如果可形容一下,相信不少兄弟會得感激!
Thx
新人有JoJo、敏敏、阿怡

Cary、Dior、QQ、Kobe、

詩詩放年假!

引用:
原帖由 derrick328 於 2012-1-18 18:25 發表 唔該,要過左年先揾佢,謝謝。
好彩上星期揾咗佢

三點鐘,鬆一鬆。

早兩日週身疲倦及肌肉痛,中午打電話預約下午講名要揼得,上到去乜咁多人呀,見到有個師兄係到斟解同D囡囡玩得好開心。但好似爆棚唔知有冇留低。咁冲涼入房ADA介紹阿敏,由於要求揼得所以冇特別要求,一落手唯一唔准落香薰油,所以佢全程用手肘壓及推,又知我唔受力都就住,特別大小腿及背,非常好。想再嚟多次,不過冇預約都係咪試,至於PART2都好舒服,唯一係我相當大件間房就細咗,同張床就有聲!ADA諗諗佢啦。
祝新年快樂,身體健康。

相關搜索目錄: 香薰
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2012-1-20 13:11
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2012-1-20 13:11
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2012-1-20 13:11

引用:
原帖由 chris4296 於 2012-1-20 12:32 發表
早兩日週身疲倦及肌肉痛,中午打電話預約下午講名要揼得,上到去乜咁多人呀,見到有個師兄係到斟解同D囡囡玩得好開心。但好似爆棚唔知有冇留低。咁冲涼入房ADA介紹阿敏,由於要求揼得所以冇特別要 ...
Chris4296兄,你堂堂六尺男兒,高大威猛、英俊瀟灑,敏敏落力幫你做,張床開心的唱起音樂!haha

恭祝新年事事如意,闔家安康!

Ada 咁大頂高帽笠落嚟,點戴得起呀!
多謝亦祝身體健康,生意興隆!

水之戀恭祝 所有 人客、朋友,萬福安康!

恭喜發財  身體健康!
骨運亨通  事事如意!

初五啟市

恭喜發財.
請問初五有咩BG開工呢?

引用:
原帖由 zerr 於 2012-1-25 22:48 發表
恭喜發財.
請問初五有咩BG開工呢?
詩詩、Cary、kobe、Dior、珊珊、QQ

引用:
原帖由 aero169169 於 2011-12-13 13:45 發表

今日下午去了水之戀做 Daisy + Dior(DD)雙飛。
一個青春無敵,一個波濤洶湧,果然是很好的組合!
做完出來見到YY, QQ, Cary,琪琪 和 阿珊。
想問 Dior 佢肥唔肥?
同前 Y.L.K. 既 Yoyo 有無得揮?
如有的話都想試一試。

謝問詩詩是否以前8/F YLK的那位?

想問下DIOR同CARY邊個比較後生同靚??

但係D C兄話DIOR波濤洶湧喎
引用:
原帖由 felixcatcat 於 2012-1-27 16:00 發表
呢d各花入各眼!我覺得Dior樣子靚D,Cary身材好D

引用:
原帖由 ky0719 於 2012-1-27 16:19 發表
但係D C兄話DIOR波濤洶湧喎
Dior咪係前巴里大波的Joyce囉,heehee

引用:
原帖由 pigpig007 於 2012-1-27 16:29 發表 Dior咪係前巴里大波的Joyce囉,heehee
乜Joyce唔係仲係峇里咩.唔通我眼花?

God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2012-1-27 16:35 發表 乜Joyce唔係仲係峇里咩.唔通我眼花?
did you meet her at mid-night ?

係咪Joyce 就唔知,但Dior 一定係美斯

引用:
原帖由 pigpig007 於 2012-1-27 08:29 發表
Dior咪係前巴里大波的Joyce囉,heehee
100% agreed but Dior change new haircut, so it doesn't look like Old Joyce lor!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。