推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

回復 #1073 Air Supply 的帖子

睇下邊個有錢收  
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

蔡SAN 三W!   

又係神仙馬, 熱死人~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 16:35 發表
睇下邊個有錢收  
答案係蔡SAN~

蒲紅之友仲去唔去?

第八口蔡SAN孖寶十五倍只係平水, 無甚啟示~

回復 #1078 Air Supply 的帖子

今日d馬唔玩 話係幾熱 但係街外遍地屍骸

第9場

你隻愛駒36倍點睇?

回復 #1082 Air Supply 的帖子

呢場唔要啦 夠啦卦! 如果無心水 買下(10) 跑得快

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 17:04 發表
呢場唔要啦 夠啦卦! 如果無心水 買下(10) 跑得快
我搏隻10歲老辣椒跑到盡~

薑就一定係老嘅辣, 辣椒就唔知咯~

葉楚航兩隻 我地一人一隻  

你嗰隻就放唔到, 我嗰隻就後上不及~

岳君兜左六場風 會唔會好似白德民甘帶梳蕉番去俾老婆

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 17:16 發表
岳君兜左六場風 會唔會好似白德民甘帶梳蕉番去俾老婆
九成九! 唔係話睇唔起企業精神(三班嘅時候我中過佢Win), 之不過佢二班始終未跑過位置, 對住呢班二班頂馬恐怕輸蝕多少~

呢場隻一號種子照計唔會遊馬河~

未有過關飛之前一號種子八倍, 上一場四季叻又係八倍, 孖寶順利開出照乘應該有六十四倍, 但實際上只會有三十二倍, 雖然話同廐孖寶蝕水都好正常, 但蝕水五成都可算厲害~

過關飛之後獨贏由八倍打落五點四倍, 幕後應該都落得幾重飛~

完 我決定買起岳君單WIN d飛夠硬
今晚食粥定食飯呢
本帖最近評分記錄
  • Air Supply 體力 +20 繼續幫Timway網友搵錢錢~ 2007-2-4 17:51
  • Air Supply 威望 +20 繼續幫Timway網友搵錢錢~ 2007-2-4 17:51

要交人啦 番黎玩曼聯

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 17:40 發表
完 我決定買起岳君單WIN d飛夠硬
今晚食粥定食飯呢
恭喜晒~

我就...........

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 17:42 發表
要交人啦 番黎玩曼聯
好吖......886

回復 #1092 Air Supply 的帖子

食飽飽 lu
今晚曼聯點睇

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 14:38 發表
嘩 梁明偉 抵打蘿柚 慢步速留係內檔 隻馬係甘幾次擰頭 如果跟凱風走位 直路會有得衝
哈 真係要照肺 坐失良機 番黎輸 1-3/4 馬位

引用:
競賽事件報告
.....被查詢時,梁明偉(「常山鎮寶」)說,入直路時,他所跟隨的「高達」試圖向外移出,但「喜寶精神」似乎將該駒頂在內側。他說,因此他相信「高達」將被頂在領先匹馬之後靠近內欄的位置,並覺得該駒會墮退。他說,因此他開始將「常山鎮寶」向外移出,希望能夠望空。他說,過了三百米處他繼續保持在「高達」後面的位置,因當時該駒似乎將能望空上前。他說,接近二百米處,他察覺領先馬匹開始發力,當時他移回「高達」內側以望空。小組告誡梁明偉,小組認為他因留守位置太久以圖在離開內欄位置望空,而該處並無空位出現,反而內欄一直有暢通無阻的空位。小組嚴厲譴責他,並告誡他在類似情況下必須把握機會上前,尤其是在賽事關鍵階段................

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 16:08 發表
精英大師包腳遮眼跑第七  為乜呢 ? 唉!
Be happy? Who? Crocodile tears!!!!!!!!!!!!!!!  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 21:19 發表

Be happy? Who? Crocodile tears!!!!!!!!!!!!!!!   
都跑完咯, 唔駛咁躁噃~

回復 #1097 Air Supply 的帖子

叫做幫 1 號, 2 號擔下d飛,分多幾蚊。 

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 20:59 發表

食飽飽 lu
今晚曼聯點睇
呢場照計都係客勝, 不過波膽就無乜Idea咯~

Any suggestion?

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-4 21:58 發表

都跑完咯, 唔駛咁躁噃~
我無買 但係聽到個d 9-up 就火滾

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。