推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

尖沙咀 凝樂澗

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-30 09:47 發表

攪錯呀師兄

由阿雪SNOW ->  Michelle -> 樂兒 (那麼特别既技師), 你也可以忘記左, 唉~!

仲點學人破冰

算啦, 希望你以後多多支持佢, 知嗎?
ORR... remember la....i am one of the破冰team .

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-4 00:26 發表
樂兒可能明天會上班
Good news!

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-9-30 01:51 發表

唉, 你話呢???

係凝樂澗寫的

不是YLK(婷婷)度, 會在那里

樂兒的骨技一點也不用懷疑, 身懷絕技, 非一般技師, 經络調理, 電療保健, 冰山美人
ching, 這位技師是否很久前, 在這裡以經絡調理出名, 後來离開了, 現在回歸, 她是賣藝不賣身的那一位?

引用:
原帖由 kot 於 2011-10-4 11:34 發表
ching, 這位技師是否很久前, 在這裡以經絡調理出名, 後來离開了, 現在回歸, 她是賣藝不賣身的那一位?
正是她, 以前叫阿雪, 依家叫樂兒

引用:
原帖由 kot 於 2011-10-4 11:34 發表 ching, 這位技師是否很久前, 在這裡以經絡調理出名, 後來离開了, 現在回歸, 她是賣藝不賣身的那一位?
賣身??這用詞太不當吧!

引用:
原帖由 bb3808 於 2011-10-4 03:48 發表

賣身??這用詞太不當吧!
對不起, 用不當,

嘉嘉今日返几点?

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-8 11:35 發表 嘉嘉女神,時間不定,你還是打比婷婷預約吧。
師兄,我已經幾日都約唔到++,
有其他技師同我講++唔做喇,
你知唔知個情況係點呀?

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-8 13:29 發表 係呀,佢冇做。
轉左場??

回復 1090# 的帖子

你提起婷婷,
好幾個月無見了。

引用:
原帖由 tommychan1012 於 2011-10-8 13:35 發表

轉左場??
我都同佢打過麻雀,有冇做最好直接打俾婷婷問。

引用:
原帖由 yywwkk 於 2011-10-8 20:40 發表 我都同佢打過麻雀,有冇做最好直接打俾婷婷問。
頭先問左當時人, CONFIRM左佢唔會再做呢行喇,真可惜。。。
繼CC之後, 我又少左個CHOICE喇。。。
婷婷個場我依家得返紫晴合我心水

引用:
原帖由 tommychan1012 於 2011-10-8 20:58 發表

頭先問左當時人, CONFIRM左佢唔會再做呢行喇,真可惜。。。
繼CC之後, 我又少左個CHOICE喇。。。
婷婷個場我依家得返紫晴合我心水
我同師兄一樣婷婷果度紫晴最合我心水,好在最近呢次叫咗嘉嘉同紫晴做雙飛,可能以後冇機會囉

引用:
原帖由 yywwkk 於 2011-10-8 21:27 發表 我同師兄一樣婷婷果度紫晴最合我心水,好在最近呢次叫咗嘉嘉同紫晴做雙飛,可能以後冇機會囉
師兄同我既品味好似
我冇機會試到呢個組合

引用:
原帖由 tommychan1012 於 2011-10-8 21:30 發表

師兄同我既品味好似
我冇機會試到呢個組合
咁又唔係冇機會,女人好善變,嘉嘉都試過好多次唔做又做,咪當佢放假囉,出呢玩一切隨緣

引用:
原帖由 楊過之子 於 2011-10-9 15:44 發表

贊同,

真奇怪, 嘉嘉女神, 日日返工時, 又冇咩客

到佢話走時, 又話mark唔到

唉...

佢覆出後, 我也mark過佢三次
嘉嘉都係我在YLK首選之一, 佢唔做對我們來講的確是壞消息, 在此祝她生活愉快
不過YLK還有其他靚女技師: 樂兒, 紫晴 和 QQ
前幾日試了QQ, 真係幾好, 細細粒, 樣子甜美, 骨技亦唔錯, 值得推介

可惜可惜..........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。