推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-11-6 21:12 發表

加埋小弟, 有兩個!
隻老豬唔見左!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-7 10:49 發表

隻老豬唔見左!  
就係楼下都唔见
早晨休大哥
个网呢二日成日都神神地可能快死嘅迹象
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-4 03:36 發表

唔使,封住老豬把口已經足夠!  
封住我老豬把口,我会做下流手势架

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-7 10:55 發表

就係楼下都唔
早晨休大哥
騫I呢二日成日都神神地可能快死[象
我很贊同! 

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-7 10:56 發表

封住我老豬把口,我N做下流手势架
咸豬手!  

各位大哥大姐, 晚上好唷!!

呢幾日時凍時熱, 真係.............

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-11-7 20:40 發表
各位大哥大姐, 晚上好唷!!

呢幾日時凍時熱, 真係.............
天氣真係涼左,不過都唔算凍.... 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-7 21:07 發表
天氣真係涼左,不過都唔算凍.... 
休大哥,
就係咁先慘!!
唔著多件衫, 就覺涼; 著多件, 又覺熱..........

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-7 16:27 發表

我很贊同! 
无啦啦贊同乜

休大哥又失鬗F!

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-11-8 20:34 發表
休大哥又失鬗F!
我在呀!  

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-11-7 21:30 發表

休大哥,
就係咁先慘!!
唔著多件衫, 就覺涼; 著多件, 又覺熱..........
著件薄長袖襯衫,加件外套咪得囉! 

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-8 10:08 發表

无啦啦贊同乜
我贊同個網神神地,就黎死呀,老豬!

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-8 23:58 發表

我贊同個網神神地,就黎死呀,老豬!
係真架,休大哥以前佢比封之前都出现过咁嘅现像,开头就神神地,过二日就完全上唔到架喇

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-9 09:45 發表

係真架,休大哥以前佢比封之前都出现过咁现像,开`就神神地,过二日就完全上唔到架喇
可能係迥光反照....

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-8 23:56 發表
著件薄長袖襯衫,加件外套咪得囉! 
小弟好怕熱...........所以.............

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-9 20:16 發表

可能係迥光反照....
最怕係我部机回光返照,咁就死得喇

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-11-9 20:42 發表

小弟好怕熱...........所以.............
所以唔著???  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-10 09:42 發表

最怕係我部机回光返照,咁就死得喇
咁又唔使死,換過部機咪得囉!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-10 15:00 發表
所以唔著???  
唔著.............多件...............................

呢幾日又熱返............  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-10 15:00 發表

咁又唔使死,換過部機咪得囉!  
咁又唔得样样都话换,唔通第时个老婆唔好又换咩

休大哥早上好

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-11-10 16:22 發表

唔著.............多件...............................

呢幾日又熱返............  
其實天氣已經轉涼,只是日頭有太陽,所以比較熱,
黃昏時太陽收了,就開始凍!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-12 10:52 發表

咁又唔得昕底话换,唔通第时藻拲C唔好又换咩

休大哥早上好
你有本事都可以喎!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-12 13:53 發表
其實天氣已經轉涼,只是日頭有太陽,所以比較熱,
黃昏時太陽收了,就開始凍!  
一早一晚都涼少少, 都未至於凍!

休大哥, 屈大哥, KLOSE 大哥, AY大哥, 文蛇大哥及各位大哥大姐!

因小弟工作繁忙, 加上夜校功課及考試壓力日增, 小弟實在很難再分身上來這裡了!

天下無不散之筵席! 小弟是時候向大家道別了!  

各位, 再見了!! 大家保重!!  

最後, 送一首歌畀大家!!

暫別

作詞:孫明光 作曲:孫明光
演唱:譚詠麟&雷安娜

(男)自我初初結識你 就覺心中溫暖
可惜今天終要分離 心感悲與哀
(女)自我初初結識你 自覺困惱盡除
就覺今天終要分離 終須必復見
(男)人生一別 (女)那天必再返
(男)長望那日 (女)唯願兩人
(合)會面街中倆望 心聲相互訴
(男)願我永遠記得你
(女)話句再見知心友
(合)就算今天終要分離 終須必復見

(女)人生一別 (男)那天必再返
(女)長望那日 (男)唯願兩人
(合)會面街中倆望 心聲相互訴
(女)願我永遠記得你
(男)話句再見知心友
(合)就算今天終要分離 終須必復見
期待那日重逢共對 願快樂復再

相關搜索目錄: 功課

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。