推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-11-13 01:22 發表
休大哥, 屈大哥, KLOSE 大哥, AY大哥, 文蛇大哥及各位大哥大姐!

因小弟工作繁忙, 幼掍\課及考試壓力日增, 小弟實在很難再分身上來這裡了!

天下無不散之筵席! 小弟是時候向大家道別了!  ...
又唔使講到咁誇張,第日得閒咪上黎留個言啦! 
考試要緊,比心機讀書,考完試再黎探我地! 

相關搜索目錄: 功課

引用:
原帖由 weeewaaa 於 2007-11-12 20:39 發表

一早一晚都涼少少, 都未至於凍!
香港好難再有寒冷的日子了! 

咦...咁大個叉包既....係唔係我既問題?

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-12 14:02 發表

你有本事都可以喎!  
有咁嘅本事一早就去咗做鸭啦,仲使鬼开货车咩
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 jeffery199235 於 2007-11-13 19:05 發表
咦...咁大個叉包既....係唔係我既問題?
你係咪话大头相得个红色交叉呀我都经常係咁,唔知係边个嘅问题

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-14 10:54 發表

有咁鴷豪々@早就去鱁鸭啦,仲使鬼开货|咩
做下兼職囉!   

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-15 11:49 發表

做下兼職囉!   
边度有得报名先,等我去面试睇下得唔得

相關搜索目錄: 兼職

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-15 12:45 發表

ㄚ蛈陰o报名先,等我去面试睇下得唔得
你個樣咁帥,唔使面試啦!  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-15 13:08 發表

你個樣咁帥,唔使面試啦!  
我个样係衰唔係帥,帥嘅一早就去拍片啦
点解今日个版面怪怪地咁嘅啲字都唔同咗,标点符号就上咗上边

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-16 09:45 發表

我个样係衰唔係帥,帥嘅一早就去拍片啦
点解今日个版面怪怪地咁嘅啲字都唔同咗,标点符号就上咗上边
拍乜野片呀,三級戲呀?

我又無乜問題喎?? 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-16 10:47 發表

拍乜野片呀,三級戲呀?

我又無乜問題喎?? 
係呀,我很有资质架,个够大嘛,扭起嚟很带劲

唔通我果晚更新计算机之后係咁

好耐都無入黎,再唔入就比人上鎖! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-29 17:17 發表
唔係呱唔返入嚟都会比差人锁

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-29 21:24 發表

唔係呱唔返入螺N比差人锁
無人回覆既 thread,一個月後就會自動上鎖! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-30 13:31 發表

無人回覆既 thread,一個月後就會自動上鎖! 
咁我以后呢条主题快够期时就嚟灌下水就OK啦

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-1 00:40 發表

咁我以后呢蟡D题快{期时就謐擗U水就OK啦
麻煩哂你啦!   

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-3 13:03 發表

麻煩哂你啦!   
唔麻烦,横掂我都要揾地方灌水,难得你咁大方肯比我係度打秋风

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-3 23:08 發表

唔麻烦,横掂我都要揾地方灌水,难得你咁大方肯比我係度打秋风
好...我都加入
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-11-16 10:52 發表

係呀,我很有资质架,个够大嘛,扭起嚟很带劲

唔通我果晚更新计算机之后係咁
夠大係未有資格架, 重要係有個人 "長處" .......唔通你似大笨象

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-11-29 17:17 發表
我幫你.........老規矩.........30 分鐘無回覆就當輸

KPS 張單就等你埋啦

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-12-10 09:56 發表

夠大係未有資格架, 重要係有個人 "長處" .......唔通你似大笨象
佢係豬,唔係象! 

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-12-10 10:00 發表

我幫你.........老規矩.........30 分鐘無回覆就當輸

KPS 張單就等你埋啦
你而家仲敢去KPS??   

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-3 23:08 發表

唔麻烦,横掂我都要M地方灌水,难得你咁大方肯比我係度打秋
隨便灌啦,無人會阻止你! 

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-12-5 09:45 發表

好...我都加入
你加入什麼,蚑犌瘞??  

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-10 13:13 發表

你加入什麼,蚑犌瘞??  
灌水豬行動囖
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。