推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-12-10 09:56 發表

夠大係未有資格架, 重要係有個人 "長處" .......唔通你似大笨象
屈大哥,好耐没见你了
我长处只有一度架咋
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-11 21:33 發表

屈大哥,好耐没憪A了
我]只有一度架咋
你會唔會攪錯左,係短處黎喎....

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-12 16:25 發表

你會唔會攪錯左,係短處黎喎....
如果短處都有咁长,咁我就........嘿嘿.....

本帖隱藏的內容需要積分高於 50000 才可瀏覽

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-16 02:52 發表

如果短處都有咁长,咁我就........嘿嘿.....

**** 本內容被作者隱藏 *****
最近忙到想死.......

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-17 09:56 發表

休大哥同埋各位早早早呀
响我呢幾十年架冒險生涯, 我攝過左大石條隙,
跳過左破冰條隙,死好彩!避過埋鱷魚條牙隙!之就係~避唔過升降機條門隙 ~ 哎~~~呀~~~~~~~~

引用:
原帖由 ayamatsuura 於 2007-12-17 10:15 發表

休大哥同埋各位早早早呀
早晨啦,總裁!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-11 21:33 發表

屈大哥,好耐没见你了
我长处只有一度架咋
我直頭掛死你啦
我知你長處係.....................夠

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-17 09:56 發表

忙先证明公司器重你,唔係点会比咁多嘢你做吖係咪咁讲呀,休大哥

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-12-17 15:54 發表

我直頭掛死你啦
我知你長處係.....................夠長氣
掛死我又唔见你上嚟你对我肆意哄骗谎言说得天花乱坠破绽百出你也无所谓

咁又係f,我曾一口气将只牛吹到上咗天,所以而家啲人都叫我做吹牛大王

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-17 20:47 發表

忙先证明公司器重你,唔係N比咁多洇A做係咪咁讲呀,休大哥
再係咁落去,就真係人都癲!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-17 20:50 發表

掛死我又唔憪A上你对我肆意哄骗谎言说得天花乱坠破绽百出你也茤谓

咁又係f,我曾一口气将只牛吹到上髐,所以 ...
吹水唔抺咀! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-17 22:51 發表

再係咁落去,就真係人都癲!  
冇计啦,鬼叫我地唔係生係富贵人家咩

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-17 22:52 發表

吹水唔抺咀! 
抹极都咁多口水,干脆唔理好过

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-18 10:39 發表

冇计啦,鬼叫我地唔係生係富贵人家咩
如果去法國打工就好啦...

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-18 10:40 發表

抹极都咁多口水,干脆唔理好过
比條口水堅過你... 

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-18 11:53 發表

如果去法國打工就好啦...
点解呢法国好高工资定好多息休

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-19 10:05 發表

繨悕O法レn高工资定好多息休
法國一星期只係工作35小時,瓻{我....

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-19 13:05 發表

法國一星期只係工作35小時,瓻{我....
一星期只係工作35小時咁一日咪只做五小时
弱弱地问一句休大哥,据我所知经济增长要靠劳动推到,如果一天只干几小时,那法国如何能保证经济增长

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-20 10:28 發表

一星期只係工作35小時咁一日咪只做五小时
弱弱地问一句休大哥,据我所知rk增諨n靠劳V推到,如果一天只干几小时,那法レp何能保证ń ...
一星期工作五天,每天七小時,扣除食飯時間,實際工作六小時......

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-20 11:36 發表

一星期工作五天,每天七小時,扣除食飯時間,實際工作六小時......
欧洲人真係好识叹

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-20 20:50 發表

欧洲人真係好识叹
歐洲人生活好悠閒,有部份商店甚至在星期三下午都會休息.......

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-21 10:52 發表

歐洲人生活好悠閒,有部份商店甚至在星期三下午都會休息.......
果部份商店星期三下午去饮啫,係咪呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2007-12-21 11:01 發表

果部份商店星期三下午去饮,係咪呀
佢地逢星期三,六下午及星期日全日休息, 當然去吹水啦..

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-12-21 16:05 發表

佢地逢星期三,六下午及星期日全日休息, 當然去吹水啦..
咁过瘾咁欧洲啲口水咪满天飞啰

Long time no see!!
諸葛亮誡子書
君子之行:
靜以修身,儉以養德。
非澹泊無以明志,非寧靜無致遠。
夫學須靜也,才須學也。
非學無以廣才,非靜無以成學。
慆慢則不能研精,險躁則不能理性。
年與時馳,志與歲去,遂成枯落,悲嘆窮廬,將復何及也。

上网只是玩玩而已,何必认真计较呢!!
笑看風雲過, 何事犯心魔

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。