推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-21 22:39 發表

我都唔係好老姐!!  
同胡枫比你当然唔老啦
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-21 10:43 PM 發表

唔賭就窮實,賭又輸實,點算好呢??  
咁踏實曮}得囉!

又閃!

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-21 22:43 發表

唔賭就窮實,賭又輸實,點算好呢??  
呢个都算係要继续赌嘅理由呱.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-21 22:50 發表

同胡枫比你当然唔老啦
你個死人頭,想死呀!  

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-21 22:51 發表

咁踏實曮}得囉!

又閃!
笨實得唔得??  

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-21 10:57 PM 發表

笨實得唔得??  
咁你不嬲都係......仲有咩所求呢?!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-22 22:42 發表

好耐冇见,你好吗,高C哥

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-22 11:40 PM 發表

好耐冇,你好吗,高C哥
你好呀!真係好耐無見!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-22 23:42 發表

你好呀!真係好耐無見!
大家都忙呀,加上论坛也今非昔比,很多朋友走了,即使回来也只是看看贴子,不留言.没人聊天吹牛皮了
小弟也要睡了,明天还要开早,有缘再会吧,高C哥,886

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-23 00:14 發表

大家都忙呀,奶筍D昔比,很多朋友走了,即使回来也只是看看贴子,不留言.没人聊天吹牛皮了
小弟也要睡了,明天还要开早,有缘再会吧,高C哥,886
冰個好似你咁樣,咁鍾意吹牛皮! 

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-22 22:42 發表

求你出黎見下啲兄弟囉!  

回復 #11163 休谷客 的帖子

又唔見你求下其他人?大細超

打個招呼講句 hi ..... 放完個屁講拜拜

引用:
原帖由 屈臣氏 於 23-1-2008 12:17 發表

咁我求你啦! 

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-1-23 12:17 發表

靚仔,玩野呀!  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-23 12:22 發表

咁我求你啦! 
你求佢什麼??  

回復 #11167 休谷客 的帖子

引用:
求你出黎見下啲兄弟囉! 
求呢句,幫你講! 

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-23 12:14 AM 發表

大家都忙呀,奶筍D昔比,很多朋友走了,即使回来也只是看看贴子,不留言.没人聊天吹牛皮了
小弟也要睡了,明天还要开早,有缘再N吧,高C哥,886
走一個、又會薑@個架隉I

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-23 11:15 AM 發表

冰個好似你咁樣,咁鍾意吹牛皮! 
我很讚同!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-1-23 12:17 PM 發表

求你都唔出啦!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-23 21:17 發表

我等左好耐都無人黎喎!  

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-1-23 12:22 PM 發表

咁我求你啦! 
好耐無見!

引用:
原帖由 KLOSE 於 2008-1-23 21:17 發表

仲有鬼人咩,嚟灌水呃积分睇咸相嘅都少呀

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-1-23 21:19 發表

我等左好耐都無人黎喎!  
休大哥,会唔会係我地有臭狐,所以啲人唔敢嚟呀

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-24 09:54 發表

休大哥,N唔N係我地有臭狐,所以齯H唔敢薛r
唔會,就算有,都係你有姐!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-1-24 09:52 發表

仲有鬼人咩,謐擗籈c积分睇咸相鼣ㄓ盓r
哦,原來你成日去睇咸相架!!   

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。