推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-4 22:01 發表

呢場照計都係客勝, 不過波膽就無乜Idea咯~

Any suggestion?
1:2 @7.5  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-4 22:20 發表

1:2 @7.5  
跟~                  

回復 #1102 Air Supply 的帖子

等開波玩即場

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

我唔睇囉, 勁眼瞓! 你臨場執多啲啦~

回復 #1105 Air Supply 的帖子

Good night

史高斯點解會甘急甘燥 好想博紅甘

回復 #1107 happycamel 的帖子

有冇買我隔離版對家呀,而家中緊喎! 

回復 #1108 HJ2127_ATR1 的帖子

德國波?  好少買呀

回復 #1109 happycamel 的帖子

我都冇買真金,休戰一星期,下星期出關。 

回復 #1104 happycamel 的帖子

C朗博到12碼射入埋 0:1  

1st half 0:1     

回復 #1112 happycamel 的帖子

預祝你羸多d,我要收車啦! 

回復 #1113 HJ2127_ATR1 的帖子

good night

Vidic goal! 0:2   

Scholes goal ! 0:3  

Giggs goal  0:4 !!!!!!!

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-5 00:22 發表
有冇買我隔離版對家呀,而家中緊喎! 

史浩克04 領先兩球
保本應該無問題卦

執番身彩 聽日要多謝金巴

引用:
原帖由 happycamel 於 5-2-2007 01:58 發表
執番身彩 聽日要多謝金巴
早晨!

唔使多謝,專登早d起身恭喜你!

下次要跟我買啦! 

回復 #1120 HJ2127_ATR1 的帖子

早晨 金巴   

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-5 07:40 發表

早晨!

唔使多謝,專登早d起身恭喜你!

下次要跟我買啦! 
點解要趁我瞓咗覺先至俾料?!

回復 #1122 Air Supply 的帖子

甘我都多謝埋你甘識做 唔跩沉隻救生艇

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-5 18:16 發表
甘我都多謝埋你甘識做 唔跩沉隻救生艇
Yes, sure!

星期三又無得玩現場  

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。