推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

咁我咪好過份...依家先開始做野...

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 15:32 發表
咁我咪好過份...依家先開始做野...
你記得返要去做公司野,已經好好啦!好過我無心工作啦....

係邊區做野架∼∼∼∼∼?

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 16:15 發表
係邊區做野架∼∼∼∼∼?
我起 X 魚涌做 bank 架,你呢?

好遠bo...我荔枝角 office ja~
做bank唔係好忙既咩...

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-10 17:12 發表
 好遠bo...我荔枝角 office ja~
做bank唔係好忙既咩...
返工都成粒幾鐘,你起 LCK 咪好囉,起碼出油尖旺都快 d
做我地尼份工,都無可能唔忙咯,但無理由要做死自己嘛?
係辛苦既,咪 dup 返兩三個鐘骨咯~

引用:
原帖由 屈臣氏 於 10-3-2008 17:41 發表

返工都成粒幾鐘,你起 LCK 咪好囉,起碼出油尖旺都快 d
做我地尼份工,都無可能唔忙咯,但無理由要做死自己嘛?
係辛苦既,咪 dup 返兩三個鐘骨咯~
邊個 dup 你先! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-10 17:44 發表

邊個 dup 你先! 
咁心水清?咪阿十陪我去深圳 OPS 咯

引用:
原帖由 屈臣氏 於 10-3-2008 17:48 發表

咁心水清?咪阿十陪我去深圳 OPS 咯
呢間勁多人,唔過夜就好! 

我鐘意找美容師推淋巴。 

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-10 17:51 發表

呢間勁多人,唔過夜就好! 

我鐘意找美容師推淋巴。 
OPS 對面咪我屋企咯,推淋巴確有一手,但衰在太嘈

相關搜索目錄: 美容

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-10 18:05 發表

莫非技师一边帮你推淋巴一边唱歌

屈大哥晚上好睇嚟而家只有讲dup骨呢家嘢先会引到你上嚟

話時話都有成年冇上去dup骨

大家早

引用:
原帖由 屈臣氏 於 10-3-2008 18:05 發表

原來住得咁近呀,怪唔知得話要個幾鐘頭先返到公司! 

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-10 19:03 發表

莫非技师一边帮你推淋巴一边唱歌

屈大哥晚上好睇嚟而家只有讲dup骨呢家嘢先会引到你上嚟
老豬你好嗎 ......宜家因為真係好多野忙梗......而且又要照顧十姑娘
所以先少左時間上黎嘛!

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-11 09:23 發表
話時話都有成年冇上去dup骨

大家早
松兄早呀!....咁修心養性唔去疏乎下?
話時話dup骨尼家野真係會上癮架,你同唔同意?

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-11 09:29 發表

原來住得咁近呀,怪唔知得話要個幾鐘頭先返到公司! 
其實係阿十成日打通宵牌,搞到無覺好訓唔知醒就真

呵呵...第1次咪痛d囉...之後越dup就越受得力....

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-11 10:36 發表

老豬你好嗎 ......宜家因為真係好多野忙梗......而且又要照顧十姑娘
所以先少左時間上黎嘛!
十姑娘揾四只脚就安置到佢啦,唔使点费神嘅

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-11 10:42 發表
呵呵...第1次咪痛d囉...之後越dup就越受得力....
我直頭愛上比人踩背個種感覺,咁犯賤,真係唔知自己咩心態

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 11:08 發表

十姑娘揾四只脚就安置到佢啦,唔使点费神嘅
梗係唔係啦!除左四只腳重要加埋我個銀包呀!
唔費神.......但係就驚險萬分咯

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-11 11:18 發表

梗係唔係啦!除左四只腳重要尼r!
唔費神.......但係就驚險萬分咯
十姑娘佢地打好大嘅咩系咪又系打杠牌有外围马果种呀

我就唔會喇...都係泰式ja.....
你實乜式都試過啦~~~呵

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 11:21 發表

十姑娘佢地打好大嘅咩系咪又系打杠牌有外围马果种呀
50/100.....算唔算大呢?
買馬就無啦!但我覺得好鬼刺激咯  

引用:
原帖由 松人 於 2008-3-11 11:35 發表
我就唔會喇...都係泰式ja.....
你實乜式都試過啦~~~呵
泰式?拗腰都鬼正喎 ......咪踢爆人啦......人一世物一世,梗係咩都要試下嘛

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-11 11:53 發表

50/100.....算唔算大呢?
買馬就無啦!但我覺得好鬼刺激咯  
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。