推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 12:03 發表

**** 本內容被作者隱藏 *****
真係大開眼界,不過十姑娘都係同朋友打啫
今次輸幾千,下次又好快贏返黎

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-11 12:17 發表

真係大開眼界,不過十姑娘都係同朋友打啫
今次輸幾千,下次又好快贏返黎
我地同系同朋友打多,好少有同啲唔识嘅人打.咁十姑娘打牌都有啲运气f

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 12:27 發表

我地同系同朋友打多,好少有同啲唔识嘅人打.咁十姑娘打牌都有啲运气f
好攪笑架!見到佢班女性朋友,斯斯文文,打起牌上黎又加一兩句家鄉操口
似乎唔理輸贏都會笑死你

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-11 12:48 發表

好攪笑架!見到佢班女性朋友,斯斯文文,打起牌上黎又加一兩句家鄉操口
似乎唔理輸贏都會笑死你
四川粗口我只识一句<妈买妈P>
唔知屈大哥你听过十姑娘佢地讲冇呢

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-11 10:38 發表

松兄早呀!....咁修心養性唔去疏乎下?
話時話dup骨尼家野真係會上癮架,你同唔同意?
當然同意啦!  

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 20:25 發表

四川粗口我只识一句<妈买妈>
你有乜野粗口係唔識架??  

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-3-11 20:55 發表

你有乜野粗口係唔識架??  
越南啊,菲律宾啊,果啲呱

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-11 20:25 發表

四川粗口我只识一句<妈买妈>
正確發音係.......[媽賣P]
另一句係 [支巴] .....十姑娘當然無講啦!因為我企起佢隔離嘛

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-3-11 20:49 發表

當然同意啦!  
唔單止上癮,重會走 "火"入魔

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-12 11:57 發表

正確發音係.......
另一句係  .....十姑娘當然無講啦!因為我企起佢隔離嘛
支巴都我知系鸡巴,指男人性器官仲有就系(雕毛)

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-12 12:10 發表

支巴都我知系......指......仲有就系.......
果然係學識廣博 ......無咩土話難倒你

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-12 11:57 發表

正確發音係.......
另一句係  .....十姑娘當然無講啦!因為我企起佢隔離嘛
仲有一句係[爹利媽]..

回復 #11289 8366 的帖子

一個二個係度講粗口,作反啦! 

借黎用用

十指緊扣                                                           .

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-31 13:39 發表
**** 本內容被作者隱藏 *****

回復 #11293 十指緊扣 的帖子

Hello! 你好嗎? 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2008-3-31 13:52 發表
Hello! 你好嗎? 
你好啊

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2008-3-31 21:56 發表

你好啊
很久没见你了,你也好吗近来手风如何
笑天笑地笑人间,哭山哭水哭流年。

重情重义重恩念,轻离轻别轻思恋。

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2008-3-31 21:56 發表

你好啊
哈哈 我又入來打擾一下

十指緊扣, 你的頭像好像 hotcha 的成員 regen
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-10 19:03 發表

莫非技师一韺A推淋巴一ㄟ蛜q

屈大哥晚上好睇薯荇a只有讲dup骨呢家洏N引到你上
我同意你的讲法,有人身痒很久了

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-11 11:16 發表

我直頭愛上比人踩背個種感覺,咁犯賤,真係唔知自己咩心態
谁给你踩背了,我怎么不知道呢?竟然爱上

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-3-11 11:55 發表

泰式?拗腰都鬼正喎 ......咪踢爆人啦......人一世物一世,梗係咩都要試下嘛
你真係好叻哦,咩都试过晒,给蘆A字你,怎么

引用:
原帖由 一塌糊涂 於 2008-3-31 22:02 發表

很丹n吗近来手藀p何
我很好啊!不过很久都没打过牌了

引用:
原帖由 十指緊扣 於 2008-4-1 14:28 發表

我同意你的讲法,有人身痒很久了

似乎天氣乾燥,有人怒火中燒喎

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。