推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

世外桃源

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2008-10-22 14:00 發表
攬住老婆同個仔就梗係啦,唔通我攬住個老人家你先覺得正常?
不過點都多謝你尼個好兄弟先
幾時番香港?? 

既然想做版主,何不大方申請,
閃閃縮縮,鼠輩行為,
講就天下無敵,做就有心無力...

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-22 16:13 發表
你係咪同我講呀? 不過我冇話想做版主喎
應該唔係,係意見區大家有不同意見,誤會! 

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-22 16:13 發表
你係咪同我講呀? 不過我冇話想做版主喎
梗係唔係話你啦!  

回復 11660# 的帖子

想做咪做囉,何必要鬼鼠? 

批評人做得唔好,又唔指明道姓,自己更唔身體力行,
大佬,版主係義務工作黎架,你估有錢架?? 

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-10-22 18:48 發表
想做咪做囉,何必要鬼鼠? 

批評人做得唔好,又唔指明道姓,自己更唔身體力行,
大佬,版主係義務工作黎架,你估有錢架?? 
笨豬有乜好做  

引用:
原帖由 8366 於 2008-10-22 20:35 發表
笨豬有乜好做  
貪過引囉,唔得咩?? 

今日上午又跌六百幾點,又唔知唔見左幾多錢啦, 
再咁跌法,好快變零啦!  

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-23 14:56 發表
我己經開始唔睇, 實行不聽不聞, 咁樣好似開心咗
我都想唔睇,不過啲身家係咁日日跌,
都咪話唔傷心....

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-23 15:23 發表
睇同唔睇都改變唔到事實, 除非你想出貨, 諗少D煩少D啦
你都講得有道理,既來之,則安之!  

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-23 14:56 發表

我己經開始唔睇, 實行不聽不聞, 咁樣好似開心咗
睇乜....你唔睇....我睇
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-23 15:56 發表

睇乜....你唔睇....我睇
講緊近期既股市呀!  

股市???.....係咪應該趁低吸納

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-23 16:03 發表
股市???.....係咪應該趁低吸納
如果你有好多錢,又唔等使,都可以買些少既! 

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-10-23 16:25 發表

如果你有好多錢,又唔等使,都可以買些少既! 
真....系....

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-23 16:39 發表

護士艷照呀
你成日諗住睇呢d野

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-23 16:43 發表

真....系....
小注怡情,輸左唔好賴我呀!  

一於姓賴

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-23 17:25 發表
一於姓賴
咁你唔好買啦,輸打贏要,你學左啲迷幻債券既苦主呀?? 

引用:
原帖由 休谷客 於 2008-10-23 17:32 發表

咁你唔好買啦,輸打贏要,你學左啲迷幻債券既苦主呀?? 
咁系咪以後買馬, 買六合彩輸咗都有得賠

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-23 18:13 發表
迷幻債派對既苦主呀 ???
係呀,不過我相信有部份真係被誤導,
但係,絕大多數投資者都應該知道,這是高風險產品!  

相關搜索目錄: 投資

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-23 18:13 發表
迷幻債派對既苦主呀 ???
咁你有無去過迷幻債捐party跳舞呀

相關搜索目錄: 跳舞

引用:
原帖由 beautiful 於 2008-10-23 18:18 發表

咁系咪以後買馬, 買六合彩輸咗都有得賠
如果個位職員無話你聽,你既投注有可能會輸哂,
咁你可以去遊行同埋示威! 

晨早空氣清新開朗,陽光空氣帶來無限美....

引用:
原帖由 eric0117 於 2008-10-24 10:52 發表
鱗光碧海 伴遠處夕陽 涼風輕吹 無塵無俗氣.....

我地好似幫煤氣公司賣緊廣告咁
常用X氣,幫你,常用X氣,啱你,

啊,你賣廣告!  

相關搜索目錄: 廣告

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。