推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-8 10:19 發表
我買左錢途光明搭快步速

IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-8 10:19 發表

昨晚第三次中 Smartone 100 元現金卷 唔通係跑馬地易中d。
入場有d甘既著數? 你又有彩中到

回復 #1177 happycamel 的帖子

不過昨晚已是今季最後一次有得玩,所以臨走前換埋張玩金卷幫補下d消夜費。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-7 23:16 發表
我講三隻你都無買    
番到屋企跑得好快嗰場啱啱開跑 , 跟住贏得精彩嗰場就走咗去玩新彩池(真係有諗過順手幫你剔走四隻o架) , 最後嗰場金剛小子實在太熱, 又無得買孖寶搭落下一場, 咪搏吓大霧買咗跑得好同加州主教囉(因為同系馬當晚都算有啲表現)!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 00:09 發表
賽事日期 : 07/02/2007    跑馬地
第 5 場 (370)  
第3班 - 1000米 競賽事件報告
「包裝武士」出閘緩慢。「超力旺」展步遲緩。「我話事」自外檔出閘後,早段及中段在外疊競跑,沒有遮擋。過了二百米處,「包裝 ...
等我幫吓你~

:bird: :bird: :bird:

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 01:13 發表

應該中得好應
但係超慢時間 1' 43" 0  同樣評分班次之第七場時間係 1' 40" 1
咁恐佈, 我都無留意添~

又俾班戲子佬呃Q咗~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 02:23 發表
勝敗兵家常事
我輸足一晚都仲係兵家常事?

引用:
早晨呀! 

昨晚在現場睇,快步速係有阻隻贏得精彩,當時我都驚比人告。

我買左錢途光明搭快步速

昨晚第三次中 Smartone 100 元現金卷 唔通係跑馬地易中d。
恭喜金巴又有錢收~

其實尋晚我最後都有錢贏, 我只不過唔話俾樂駝知等佢良心發現下次醒隻大冷溫俾我做補償咋~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #1183 Air Supply 的帖子

保留機會 下次整鋪杰既!!!!!!!!!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 21:35 發表

保留機會 下次整鋪杰既!!!!!!!!!
嗱, 你自己應承咋, 唔係我逼你o架~

回復 #1179 Air Supply 的帖子

引用:
最後麚鶞鱄銴p子實在太熱, 又無得買孖寶搭落下一場
  跑得好快+ 綠駿之威搭落黎 佢唔熱先至要驚 我都好似衝鋒槍甘 義無反顧

其實錢途光明贏係好應該 路程專家快步速入Q都好正路 輸得精彩只係有可博之道 我六環彩都係單要錢途光明

回復 #1183 Air Supply 的帖子

條飛邊個架? 中晒?  

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-8 21:38 發表

, 你自己應承咋, 唔係我逼你o架~
.......來吧 我甚麼都應承.....

我學卿姐唱歌乍

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 22:02 發表

.......來吧 我甚麼都應承.....

我學卿姐唱歌乍
波霸?

Good morning

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-9 10:34 發表
Good morning

Good afternoon!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 21:51 發表
其實錢途光明贏係好應該 路程專家快步速入Q都好正路 輸得精彩只係有可博之道 我六環彩都係單要錢途光明
唔知點解呢排我賭馬硬係捉錯晒啲線路, 所以都要忍吓手買細些少咯!

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-8 21:53 發表
條飛邊個架? 中晒?  
邊個貼嘅咪係邊個嘅囉~

甘得閒
出面烽煙四起 人馬踏雜

回復 #1195 happycamel 的帖子

係呢,再戰風雲呀! 

知唔知咩事? 

老屈個名而家岩用

回復 #1196 HJ2127_ATR1 的帖子

表面睇到甘多囉
其它就完全唔知
sauna特版戒嚴 摸門釘 :bird:

回復 #1197 happycamel 的帖子

係喎,你都除左牌,你唔講冇留意,我只知老屈被人除牌,我仲係世外桃園提老屈添。

件事越攪越大,真係唔可以三言兩語知道晒。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-9 17:03 發表
表面睇到甘多囉
其它就完全唔知
sauna特版戒嚴 摸門釘 :bird:
特版都會戒嚴?

回復 #1199 Air Supply 的帖子

即是駱駝度門關閉左,冇得入。

我同你就不嬲都冇開,所以冇感覺。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。