推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 17:23 發表
即是駱駝度門關閉左,冇得入。

我同你就不嬲都冇開,所以冇感覺。
唔怪得Camel咁慶啦, 今晚有人可能無手球玩Lu~

回復 #1199 Air Supply 的帖子

狗知乜事
無啦啦俾個牌我 無聲無息收番 以後係甘先 :bird:
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-9 17:27 發表
狗知乜事
無啦啦俾個牌我 無聲無息收番 以後係甘先 :bird:

嘈完之後可能會復番牌啩?!

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-9 17:25 發表

唔怪得Camel咁慶啦, 今晚有人可能無手球玩Lu~
我一向都係自己踩場上樓

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-2-9 17:30 發表

嘈完之後可能會復番牌N?!
華倫之駒

回復 #1204 happycamel 的帖子

本帖隱藏的內容需要積分高於 5000 才可瀏覽

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-9 17:33 發表

華倫之駒
聽日買呢隻 第十一場

回復 #1207 happycamel 的帖子

準備埋位,各就各位! 

祝您兩位今日贏多啲~

引用:
第一場 單T

(4) 信賴 (9) 暗飛聲   拖
(2) 我再贏
(3) 黑鷹
(5) 快都
(6) 沾沾自喜
(7) 查士丁尼
(8) 勇威星

(8) 勇威星 (9) 暗飛聲 拖
(2) 我再贏
(3) 黑鷹
(4) 信賴
(5) 快都
(6) 沾沾自喜
(7) 查士丁尼

(7) 查士丁尼 (9) 暗飛聲 拖
(2) 我再贏
(3) 黑鷹
(4) 信賴
(5) 快都
(6) 沾沾自喜
(8) 勇威星

@50 Total : 900
博友攪掂左  中100單T

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-9 17:07 發表
係喎,你都除左牌,你唔講冇留意,我只知老屈被人除牌,我仲係世外桃園提老屈添。

件事越攪越大,真係唔可以三言兩語知道晒。
太多我地唔知既故事
都係少說為妙
五大有其二

二手買賣
CD推介

引用:
原帖由 利記 於 2007-2-10 13:11 發表

太多我地唔知既故事
都係少說為妙
多謝提點
我都唔會過去玩囉 關人狗事

劍追風睇怕都有皮卦

引用:
原帖由 利記 於 10-2-2007 13:11 發表

太多我地唔知既故事
都係少說為妙
收到! 

回復 #1214 happycamel 的帖子

梗頸四      

少爺冼毅力埥 係甘數糊

引用:
原帖由 happycamel 於 10-2-2007 13:03 發表

博友攪掂左  中100單T
恭喜晒,又收萬幾! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-10 13:33 發表

恭喜晒,又收萬幾! 

弊在d高官話不是求分數

呢場博兩隻 精圖 旺財好漢  

回復 #1220 happycamel 的帖子

我搵 1 號食左個餐。 

引用:
原帖由 happycamel 於 10-2-2007 13:55 發表
呢場博兩隻 精圖 旺財好漢  
利害! 

回復 #1220 happycamel 的帖子

旺財好漢

第四場睇跑馬  

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 #1224 happycamel 的帖子

你咁有信心一隻射下面全餐,服左你! 

上面 King+Garden 都左條冷 Q 同 QP!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。