推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

呢個係,睇住老婆跪係到同人含,係好刺激
引用:
原帖由 林大安 於 2010-8-7 22:22 發表
睇住老婆幫人含,都會覺得好刺激!

又唔會,玩緊時個心情太興奮 而且交換得你都預左人地會屌到自己老婆好勁啦 因為我都會出盡全力咁去砌人地個老婆   又點會客氣呀,重唔出盡全力去屌
引用:
原帖由 林大安 於 2010-8-7 22:24 發表
如果老婆被第個屌到好勁,會唔會心痛架?

咁又係,不過最好就係又淫又玩得又夠窄
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 22:22 發表

其實好唔好砌都唔關闊同窄,最緊要個女人夠唔夠淫,玩得放唔放!如果窄到好似處女咁,但成條死魚咁,都冇癮啦。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:28 發表
咁又係,不過最好就係又淫又玩得又夠窄
我覺得闊d重好,出入都唔使咁晒氣力,又唔會比個西夾到好快出野!

出入順唔順利同隻西闊唔闊又唔係太大關係,最緊要係條女夠興奮,多淫水流出黎
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 22:33 發表

我覺得闊d重好,出入都唔使咁晒氣力,又唔會比個西夾到好快出野!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:38 發表
出入順唔順利同隻西闊唔闊又唔係太大關係,最緊要係條女夠興奮,多淫水流出黎
咁又係,最緊要條女夠淫夠濕,玩得3p條女應該都好興奮既!生過都未必闊既,我老婆開刀生既,而家都重好撚窄!

開刀生就緊係啦,如果唔係真係會闊D既
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 22:47 發表

咁又係,最緊要條女夠淫夠濕,玩得3p條女應該都好興奮既!生過都未必闊既,我老婆開刀生既,而家都重好撚窄!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 22:57 發表
開刀生就緊係啦,如果唔係真係會闊D既
唔知係咪屌得窄西多,或者自己份量有番咁上下,我鐘意屌闊少少既西!

咁你換D 四十幾又生過幾個仔係人妻就正晒啦  咁大塊田,有排姦啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 23:02 發表

唔知係咪屌得窄西多,或者自己份量有番咁上下,我鐘意屌闊少少既西!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 23:04 發表
咁你換D 四十幾又生過幾個仔係人妻就正晒啦  咁大塊田,有排姦啦
你點知架,我真係鐘意呢d諢A不過最緊要夠淫!

女人四十如狼似虎,你駛驚唔淫?
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 23:10 發表

你點知架,我真係鐘意呢d諢A不過最緊要夠淫!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 23:16 發表
女人四十如狼似虎,你駛驚唔淫?
如果唔淫,使乜晒氣力屌人老婆呀,不如返屋企食!你點知四十如狼呀,你屌過最大幾多歲呀?

四十一, 開頭怕羞就唔係好淫,多幾次屌熟左就唔同晒
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 23:22 發表

如果唔淫,使乜晒氣力屌人老婆呀,不如返屋企食!你點知四十如狼呀,你屌過最大幾多歲呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 23:34 發表
四十一, 開頭怕羞就唔係好淫,多幾次屌熟左就唔同晒
所以未必40幾就一定淫既,都係睇條女既本質,不過年紀大既就一定淫過d靚妹仔!

因為經驗多
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 23:40 發表

所以未必40幾就一定淫既,都係睇條女既本質,不過年紀大既就一定淫過d靚妹仔!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-7 23:51 發表
因為經驗多
經驗多係其中一個原因,咁大年紀唔食多d玩放d,遲d收左經可能驚冇左性趣,或者佢想都冇男人肯屌!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-7 23:58 發表

經驗多係其中一個原因,咁大年紀唔食多d玩放d,遲d收左經可能驚冇左性趣,或者佢想都冇男人肯屌!
咁係咪即係要親仲後生就玩晝佢先??

..............

呢個當然啦
引用:
原帖由 babez 於 2010-8-8 01:07 發表

咁係咪即係要親仲後生就玩晝佢先??

引用:
原帖由 fetishist 於 2009-10-13 08:44 發表
哈原來呢度甘多同好, 我都好鍾意睇我女人比人搞, 重high過同佢做, 初初叫佢玩交換佢吾肯, 講左好耐先至肯同我試, 以前約過多對couples玩4P, 最多一次試過6P, 三對男女響hotel房玩左成晚, 不過佢宜家吾知做咩吾想玩lu ...
The photoes of your wife is not bad. She made me feel excited

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 10:37 發表
呢個當然啦

但係好難搵返d 咁上下大既"對手"le...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-8 10:37 發表
呢個當然啦

"後生"既話好難搵返d 咁上下大既對手le...
出黎得咁玩既都係成熟派啦~

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-8 21:12 發表 "後生"既話好難搵返d 咁上下大既對手le...出黎得咁玩既都係成熟派啦~
等緊你返來同你玩啊

不過年紀大既就一定淫過d靚妹仔!

very agree ......................

old ladies .........................are very sexy ........................

祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-8 21:09 發表

但係好難搵返d 咁上下大既"對手"le...
乜野咁上下大呀,係年紀定陽具呀?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。