推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

小心点啊!带套套啊

引用:
原帖由 24751469 於 2011-3-30 17:27 發表
小心点啊!带套套啊
請問你是否情況似我或有經驗?所以就算我的疣停了這麼久,仍要用套?

引用:
原帖由 garamon 於 2011-3-30 09:48 發表
我將會嘗試生孩子,疣已停了1年半,Dr Ho 及太太的婦科醫生都說可以,沒問題。
GARAMON ,GOOD LUCK~~~~~ADD OIL~~~~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-3-28 21:54 發表

唔係叫戒煙, 係唔敢食, 之前我都唔係食煙既, 見客或陪friend時食, 但係每次一食就翻發, 而且試過係好翻兩個月先試一支點知.................連續2-3次都係一支都翻發, 所以而家連掂都唔敢, 安全第一.
stanley兄,你係一食煙,過幾耐就出??出得勁唔勁?

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-3-30 11:17 發表

stanley兄,你係一食煙,過幾耐就出??出得勁唔勁?
一食大約過2-3日就出, 勁就唔勁因為係尾聲所以翻發一定係只有一粒

引用:
原帖由 garamon 於 2011-3-30 01:48 發表
我將會嘗試生孩子,疣已停了1年半,Dr Ho 及太太的婦科醫生都說可以,沒問題。
加油呀兄弟等你好消息!!

Stanley兄:

如果"花"生係後面(肛門)同入面, 會有咩病徵?
會肛門痕?
如果生係入面, 係不係肛門出面都一定有呢?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-3-31 22:53 發表
Stanley兄:

如果"花"生係後面(肛門)同入面, 會有咩病徵?
會肛門痕?
如果生係入面, 係不係肛門出面都一定有呢?
生係入面,一定好痕~~if 入面有先,會由入面生到出面,black兄,咩事????

引用:
原帖由 garamon 於 2011-3-30 09:48 發表
加油啊!!!等你好消息!!!

你地好啊..我係第一次黎既..我女朋友上星期初就覺得陰道行行地..之後到左星期三發現生左粒野係陰道口附近,仲唔細..之後到左星期六帶左佢去CWB睇麥_霞醫生,佢話左係椰菜花,即時同佢做左冷凍,醫生話粒野附近有準備生出黎既跡像,但冷涷好似無咩用..到左今日差唔多2日仲未有咩唔同..無脫落無細到..我想問有無問題嫁?+上佢本身個肝酵素試過升到7百幾..宜家回落到4X,仲長期食緊肝藥,會唔會有影響...?我同我前度最後個次個陣係9月中,個陣試過個JJ腫左,流D黃色既野出黎,O尿個陣仲好痛.之後去左睇醫生,醫生話係尿道炎,食左1日藥無咩事,但我最近上網睇個陣好似係急性淋病,D徵狀一樣..會唔會D毒係身體入面無發出黎?另外9月中到宜家都無生過野..點解會佢會有椰菜花...

引用:
原帖由 chingfuilau 於 2011-4-4 00:53 發表
你地好啊..我係第一次黎既..我女朋友上星期初就覺得陰道行行地..之後到左星期三發現生左粒野係陰道口附近,仲唔細..之後到左星期六帶左佢去CWB睇麥_霞醫生,佢話左係椰菜花,即時同佢做左冷凍,醫生話粒野附近有準備生出 ...
個肝長期有事,會唔會影響抵抗力,so 你 gf 發出黎呢,maybe 你本身係有hpv 唔知,or 你gf 的ex 有hpv唔知

引用:
原帖由 chingfuilau 於 2011-4-4 00:53 發表
你地好啊..我係第一次黎既..我女朋友上星期初就覺得陰道行行地..之後到左星期三發現生左粒野係陰道口附近,仲唔細..之後到左星期六帶左佢去CWB睇麥_霞醫生,佢話左係椰菜花,即時同佢做左冷凍,醫生話粒野附近有準備生出 ...
你同ex 同埋依家果個係唔係都無用condom呢? dr ho 的 資料係頭十頁有,要自己搵,唔可以講的,會俾人ban acc

引用:
有椰菜花, 做冷凍, 通常約5-7天後才會脫落. 但會不斷生出新花. 要過一段時間才會停止出新花.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-3-31 15:06 發表

生係入面,一定好痕~~if 入面有先,會由入面生到出面,black兄,咩事????
完全正確TTT1兄講既野, BLACK兄你咩事呀?

引用:
原帖由 chingfuilau 於 2011-4-3 16:53 發表
依位兄弟你既情況大家都好明白, 不過小弟都想講句, 點解而家好多同我開頭中招既朋友兄弟唔同既, 本身都唔驚, 只係不停隨便問下人就算, 唔會好似我咁好驚好驚, 週圍搵料醫同埋依度最好, 正常自己都想睇多D野知多D等想快D醫好等, 睇10幾20頁已經係唔正常, 如果係我起碼都睇幾十頁, 希望搵多D答案等等為自己心理輔導下, 個心都好D, 好似我之前咁, 但而家既唔係, 只係比料我OK咁, 好簡單, 睇翻前面只係2-3頁都有幾個人只係問DR HO料, 2-3頁姐都唔多睇, 真係我都有小小唔明你地既心態係覺得無咩野定點呢?

不過依度我地都係為各位兄弟放鬆心情和交談醫療方法等, 希望真係不幸和我們一樣中招既朋友盡早醫好從新過新生活, 所以都會回答你想知的問題除左醫生資料, 無錯你既病徵係淋病, 我當年都係有左淋病後過大半年後先再出花的, 正常應該你要打針加食藥先會好, 而花當然唔會一下子好啦, 要冷凍好多次先好.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-4-4 23:33 發表

STANLEY兄,其實呢6年黎你番發得多唔多?太約有幾多次,我自己就唔怕,係驚第時要生bb,傳俾人ja><

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-4-4 23:33 發表

無野, 只係想了解下.
因為前面好返2年3個月, 不知之前會不會咁好彩野到後面.
如果真係好返哂, 想當無事, 不想比伴侶知.
其實係因為佢身体差, 不想野到佢.
野到佢, 會好麻煩.
所以想知有咩病徵.
一有不妥就去凍凍.
現在都無咩事.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-4-5 20:55 發表

無野, 只係想了解下.
因為前面好返2年3個月, 不知之前會不會咁好彩野到後面.
如果真係好返哂, 想當無事, 不想比伴侶知.
其實係因為佢身体差, 不想野到佢.
野到佢, 會好麻煩.
所以想知有咩病徵.
一有不妥 ...
就算好番晒,唔用dom 都係好驚..........

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-4-4 23:52 發表

依位兄弟你既情況大家都好明白, 不過小弟都想講句, 點解而家好多同我開頭中招既朋友兄弟唔同既, 本身都唔驚, 只係不停隨便問下人就算, 唔會好似我咁好驚好驚, 週圍搵料醫同埋依度最好, 正常自己都想睇多D野知多D ...
Stanley兄, 正常兄弟姊妹一開始都係驚到死, 尤其等空窗期, 真係渡日如年, 我呢幾個月都好少寫嘢, 因為工作都好忙, 不過我有上嚟睇, 自從前年九月中有皰(第一次)係右邊毛髮位, 上年7月(第二次)係左邊毛髮位, 10月(第三次)係後面屁股位, 真係無咩好預防, 我問何醫生點解會週圍發, 而唔係佢之前同我講一般都係原發既附近, 不過皰都對我嚟講都唔夠我係前年11月左右個袋無端端有"扁平苔蘚", 開頭何醫生仲以為係皰返發, 過左兩三個月先確定係呢個皮膚病, 話唔傳染, 但都唔知成因, 所以都無咩好醫, 有啲人過兩年就無事, 不過我都成年幾都一直未好, 呢個先煩....

小弟第一次上來,,呢2日發覺下面有D不適,
姐係龜頭有陣時陣痛,,同埋尿頻左D,,
會唔會係尿道炎或者龜頭炎既病徵?

SORRY啊..因為個晚睇左好多資料..咪係到睇幾頁就早D訓..希望自己都可以增強D扺抗力.. 個陣我睇普通醫生,佢都幫我打左針食左藥..之後無事..會唔會只係普通尿道炎呢?

「驚世病毒」殺入香港﹗內地近年爆發一種被稱為「陰性愛滋病」(簡稱「陰滋病」)的神秘病毒,感染途徑與愛滋病相似。患者會出現淋巴腫脹、皮下出血、舌苔生絨毛等症狀,更可怕的是無法根治,而且連傳染病專家亦對該病毒毫無頭緒,但病毒卻不斷擴散,現時至少有六個省市發現該病毒,患者多達數千人,最近更首次有港人懷疑感染上「陰滋病」。病毒肆虐已引起國家衞生部的關注,稍後將在全國展開調查。本報記者近日獨家訪問了香港患者和多名內地患者,直擊「陰滋病」患者的情況。

懷疑感染「陰滋病」的港人汪先生(化名)日前接受本報記者訪問時表示,去年十一月,他開始出現全身乏力、淋巴腫大、舌苔長出絨毛、肌肉跳動及關節離奇作響等症狀,抵抗力不斷變差,體重更急跌七、八磅,多次求醫,但都找不出病因。他憶起於○九年年中,曾與妻子吵架,憤而離家,與認識半年的香港女網友發生了一次無保護措施的性行為,擔心自己是染上性病,遂到醫院進行多項檢查,但結果均證明沒有感染愛滋病或性病。

絨毛舌苔
醫生找不出病因,病情卻不斷惡化,原本身壯力健、年僅三十多歲的汪被病魔折磨得苦不堪言,健康更每況愈下,最終更因體力不支而無法工作。最近他更懷疑將病毒傳染給妻子,近月其妻長期出現咽喉炎、腹瀉及腸胃脹氣等症狀,求助無援的汪擔憂地說:「我最驚係將啲神秘病毒傳染畀我個仔!」無助的汪先生最近在網上發現內地亦有人出現類似症狀,始懷疑自己患上「陰滋病」。

本報記者日前赴廣州,採訪了九名懷疑感染「陰滋病」的男性患者。他們除了廣東本地人外,也有來自浙江等其他省份的,病發時間由七個月至八年不等。大部分患者表示,他們是在發生不安全性行為之後發病的,但有的則懷疑是透過血液、唾液的接觸而被感染。對於外界指他們是患上「愛滋恐懼症」,九人均異口同聲地表示:「我們經過多次HIV測試,已完全脫恐。但如果說沒有病,為甚麼症狀還是不退呢?」病因不明,無法根治,他們每天只能活在惶恐之中。為了引起外界的關注,內地患者最近透過網上發起呼籲,要求當局正視這神秘病毒。

腿部消瘦淋巴結凸起

紅疹

有病患者向記者展示不斷脫皮的小腿。

有內地病人經過各類型的病毒測試,證實並非感染任何可診斷的病症。
陰滋病無法根治 專家束手
根據非正式統計,全國最少六個省共數千人被感染,而且除了港人,據悉近期亦有台灣人和新加坡人聲稱感染了該神秘病毒。除感染人數不斷增加外,「陰滋病」的傳染能力亦令人擔憂。有曾接觸過患者的內地傳染病醫生指出,去年底他接觸了數名病人,一周後他便病發,其後其家人和助手也出現同樣症狀。

內地專家初步排除「陰滋病」是愛滋病毒的變異,但究竟是何種病毒依然是個謎,有專家甚至懷疑是一種未知的病毒。因患者均證實沒有感染愛滋病毒,故內地專家暫將該病稱為「陰性愛滋病」。由於感染人數不斷增加,也無法根治,引起內地醫學界的關注,中國工程院院士鍾南山表示,他已接獲多名患者的求助,稍後將為部分患者檢查。國家衞生部亦表示,將在北京、上海、浙江、江蘇和廣東進行流行病學調查;而內地疾控中心在多個地方採集的五十九個患者血液,已送往美國的化驗室進行檢測。香港衞生防護中心表示,正與廣東省衞生當局了解情況,初步得知有關病症或基於多種原因,包括心理因素,衞生防護中心會繼續監察情況。

陰滋病感染者部分病徵
舌苔有絨毛

全身多處淋巴腫脹疼痛

皮膚出現大塊血斑、皮疹

肌肉跳動

關節離奇作響及疼痛

肌肉有不尋常的蟲爬感及疼痛

腸胃脹氣及腹瀉

咽喉炎

盜汗

全身乏力、手腳麻痹

牙齦發炎

口腔潰爛

厭食

迅速消瘦

心律失常

睡覺抽搐

白色念珠菌感染

資料來源:綜合各患者病徵

專案組

相關搜索目錄: 工程

各位師兄。我都好耐冇黎lu。上力8月環保叫雞。番到黎剩係得大腸桿菌既尿道炎。其他麥事都冇。 係龜頭有時會紅一紅。 同而家甩皮個情況都仲係咁。如果冇咩特別野, 我夠9個月同12個月會再睇一睇dr.ho , double check, 冇事就當冇事架啦, 咁多位朋友。。。

係呢..如果有淋病之後仲同GF搞既..會唔會令到佢有椰菜花嫁

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。