推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

我又想問!

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-30 22:46 發表

Checked.....唔方便講
椅, 乜你入到去睇條thread咩?
唔使講都知啦
咩事要set255呢? d野唔見得人咩, 定又驚人翻佢以前d野呢?
幫佢果個又出黎講句既

引用:
原帖由 messenger 於 2007-6-30 22:50 發表

我又想知! 麻煩PM我
你睇佢主場條thread咪知囉....唔係爸b咪另一位囉

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-6-30 22:52 發表

我都想知! 麻煩PM我  
你地咪玩啦.....

引用:
原帖由 69professor 於 2007-6-30 22:54 發表

你係醉人的酒吾係飽死人的水!
酒能夠亂性, 開車前咪飲

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 23:16 發表

椅, 乜你入到去睇條thread咩?
唔使講都知啦
咩事要set255呢? d野唔見得人咩, 定又驚人翻佢以前d野呢?
幫佢果個又出黎講句既
其實信錯人佢都唔想掛,可能內疚啫
至於 255 我都係尼排有關人仕話比我聽先知
睇完後又唔覺得有咩理由 set 咁高??

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 23:17 發表

你睇佢主場條thread咪知囉....唔係爸b咪另一位囉
咪鬼咁肉麻啦.....gk

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-30 23:23 發表

其實信錯人佢都唔想掛,可能內疚啫
至於 255 我都係尼排有關人仕話比我聽先知
睇完後又唔覺得有咩理由 set 咁高??
really? 內疚? 唔使架, 出黎講下野咪得囉, 我地講道理既.
聽講佢"叫人"撐佢做版主架喎.
咩理由 set 咁高? 我都想知喎.
lock晒d thread又改set255, 佢身有屎呀

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-30 23:25 發表

咪鬼咁肉麻啦.....gk
係既屈dee dee

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-6-30 23:30 發表

如果身有屎可用蒸餾水洗淨!

大袋都話佢有道歉喎真係唔知係咪o係255 d thread度道歉呢, 無人睇到既? 開thread叫人報名打單打就係人都睇到

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 23:29 發表

really? 內疚? 唔使架, 出黎講下野咪得囉, 我地講道理既.
聽講佢"叫人"撐佢做版主架喎.
咩理由 set 咁高? 我都想知喎.
lock晒d thread又改set255, 佢身有屎呀
個人覺得似阿lu 做法囉, 等一陣先出黎講道理掛
lock thread 改 255....真係全世界睇唔到架
我都係黎講道理....出句聲真係好過全世界斷估囉

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 23:31 發表

係既屈dee dee
好得多 ....咪真係以為多個便宜女又黎認我

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-30 23:39 發表

個人覺得似阿lu 做法囉, 等一陣先出黎講道理掛
lock thread 改 255....真係全世界睇唔到架
我都係黎講道理....出句聲真係好過全世界斷估囉
anyway, 條單打thread就睇到佢幾有誠意啦
你做老豆既咩幫下佢囉不過....預o左自己襯家都唔少架喇

引用:
原帖由 oldgun 於 2007-6-30 23:39 發表

單打?
依家擺明係圍剿啦!

我做正義之仕架

引用:
原帖由 屈臣氏 於 2007-6-30 23:41 發表

好得多 ....咪真係以為多個便宜女又黎認我
有鬚就認老豆?仲細咩契哥契老豆?!咪玩啦

引用:
原帖由 brasco 於 2007-6-30 23:48 發表
不如得我開口啦!!.....

係johncage將d thread set晒255!!

麻煩佢老人家帶埋當事人出嚟解解話!!....

有錯請指正!!....
應該係除非唔係

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 23:45 發表

anyway, 條單打thread就睇到佢幾有誠意啦
你做老豆既咩幫下佢囉不過....預o左自己襯家都唔少架喇
學巴士師兄話齋.....我本來就係個笑話囉 ....

相關搜索目錄: 笑話

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-6-30 23:47 發表

有鬚就認老豆?仲細咩契哥契老豆?!咪玩啦
我無鬚, 有果個係阿休 .....我叫阿女唔一定真係認契掛

引用:
原帖由 brasco 於 2007-6-30 23:58 發表

........................
早晨....senior 摩打厘打 .....

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。