推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

CP 常平 桑拿報告

引用:
原帖由 求其 於 2008-3-26 12:31 發表

你地知唔知... 我係第二個 forum 出 report...
寫埋個名, 又珠海... 又常平... 2 間 sauna 咁比較....換來既係咩 ?  就係比人話賣廣告...
版主回复: 本讨论区容许开场 ...
to moderator:

Thanks for everthing.
I will respect the regulation here.

I will post another report for my trip in CP on the last easter holiday.

相關搜索目錄: 廣告

題外話. 我有次食快餐, 找不著我想揾條囡, 是但要左條. 有點氣, 就將條囡係牀上出氣. 點知條囡大食到將我強返轉頭. 真係想係SN搵番條咁狂野既囡囡玩. 起馬地方舒服好多.

於復活節最後一日既假期,
本將軍又按捺不住, 決定再次出兵常平 !
決定都係去番自己既主場.
(下次一定遠征 “ky”, “wm” 同 “half island” !!)

立即又點起本部人馬 !
一更做飯, 二更起行, 再八百里加急, 以矢鋒陣型直奔常平 !

去到火車站, 火車竟然晚點十分鐘 !
當然又比我 “小寶寶” 一番… !!
(各位兄弟小心, 呢次就 10 分鐘, 但晚點更長時間既可能性不能排除 !!)

立即打電話比靚女主任更改專車接送時間 !
(聲音甜美… 真係唔捨得收線…)

好不容易到達常平, 正在找我要坐的專車時候,
突然從傍殺出一隊人馬, 問道: 來者何人 ??

我把長槍一揮, 答到: “常平 ~~ 趙子龍 !!”  
對方說: “原來係趙將軍 ! 果然英明神武 ! 小將守候多時 ! 趙將軍 ~~ 請 !!”

原來係來接我既酒店專車司機… 嚇得我呀……
(因為佢架車係 匯m 既… 我想唔起佢地係同一個集團…)
上車… 不一會就到達酒店, 上到我既主場.

諗住又突襲靚女主任, 點知佢又係企係電梯口等我 !
完全無咁既機會去突襲....
但係呢次靚女主任個樣略為疲憊… 無左果種令人精神一震既感覺…
唔知咩事呢 ? 可能早番來吧....
算… 唔理咁多, 直入房間, 找對手單挑是也 !!!!

同靚女主任講, 呢次會睇女睇多幾轉, 因為想了解下你呢個場既整體平均質素如何…(其實係自己貪心….)
呢次 total 睇左 6, 7 轉 (每次 3 個), 20 個囡囡左右, 一問之下, 靚女主任話今日番齊有 50 個女女之多 ! 真係想睇哂佢… 不過算啦…唔好去到咁盡…

平均質素分析如下:

3件當中, 多數有一, 兩名 朱羅記 / 雜扒  質素…
再加一名質素 普通/幾好 既女女作為基本陣式…
所以粗略估計能食用率為: 20% - 25%

好啦, 唔知係第 5, 6 轉既時候, 睇中左條女, 今次既對手就係佢:

樣貌: 有 85 分 ! 面尖尖, 瓜子臉, 長頭髮 !
外表: 白白淨, 無咩撈味, 個樣好鬼純情 !! 但眼光又有少少淫 !! 會望住你, 好似話: 來啦來啦… 擇我啦 ~~ 擇我啦 !! 咁樣…  把頭髮真係…. 正 !! 好飄逸 !!!
身材: 身高 163 – 165 CM 左右… 唔大波, 但唔係完全無, 只有 32 – 33, A-B 級左右… 23吋腰, 33 PAT PAT 到啦…
笑容: 好笑容 ! 全程都好好.
態度: 好有 gf feel… ! 咩都會問過你… “好唔好呀” ??  “含小弟弟… 好唔好呀 ?”  “做愛囉… 好唔好呀 ?”   仲要係好怕羞咁問…
你一笑佢… 佢會摟住你… “yee ~~~ 不要笑人家”   咁既…
除左衣服, 仲要搵毛巾擋住......(之後我當然把可惡既毛巾全部放到洗間啦 ! 哈哈哈哈 !!!)
聲音: 溫柔又有些幼稚, 仲有些”痴利根”, 就好似以前既 “除X淇” 咁 (唔係個樣, 係把聲).  都唔知係扮可愛, 定真係咁…

沖完涼, 咁就起鐘啦…
小弟呢次真係失態, 見佢報完鐘個樣鬼咁可愛…
忍無可忍… 將女女一抱入懷…
最震撼既野就開始啦, 竟然係:
我一鍚女女個 lin lin, 佢個身係到震 !!
一摸下面佢仲係到又典又郁... 跟住有水流出來........!!!

嘩…唔係呀嗎….. 咁既情況… 當然咩服務都唔洗做啦…..
直接來啦 !!!!

一邊做, 佢一邊係到到叫...又叫又震...
唔係扮架 wor... 因為我試過失驚無神咁一下到底...
佢竟然立刻瞪大對眼... 對手抓到我實一實..... !!!
果個表情呀.... 真係頂唔順 !! 即出.......標哂野……!!
真失禮 !!! 我諗前後都唔知有冇 10 分鐘 ……
出完都仲唔比我出來 wor… 夾到我實一實……

小弟弟拿出來一睇… 坦白講… 係出邊玩… 我未見過自己出左咁多…
成大半個袋都白色既野… 多到就來瀉 !!
我心諗: 呢次遇到對手啦…

事後清潔下咁啦… 之後一齊睇電視… 睇睇下… 摸摸下…
(嘩… 滑過豆腐花) !! 小弟弟又來啦… !!!
再摸多一陣… 又出水…… 唉… 咁做唔做服務好呀仲 ?

做條毛咩… 硬成咁…
又係男上女下… 係咁推…係咁推 ……
佢又一邊做, 一邊係到唔知做咩野…. 鬼咁死肉緊…
佢係咁用腰力… 頂上…拉落… 推波助瀾 … 隻手係咁按住我 pat pat…
唔比我 停/休息 !!
結果… 又係 10 分鐘就比佢搞掂左……………
出來玩我未試過 1 個小時內連續 2 q , 仲要第 2 q 都唔夠 10 分鐘就出 !!
呢條女… 只能夠用 3 個字去形容:  好 功 夫 !!!!  

臨尾當然諗住影番張相… 然後等自己回味下啦…
點知威迫利誘… 佢死都唔肯… 最後竟然有少少眼濕濕扁哂咀 !!!!
喂喂喂 !! 大佬… 唔好咁… 唔好咁…. 我即刻 say sorry !!!!!
拿出印有毛主席既一百大圓 !!! 佢見先識得笑番… !!!  

咁又 tum 下佢… 話比佢聽真係無惡意既… (咁的而且確我係無惡意既....)
叫佢下次自己影, 影張可愛些既… 影完下次我再去搵佢既時候佢 send 比我 ..."好唔好呀" ? (學哂佢口吻... 哈哈哈哈 !!)
佢一聽到有下次, 即刻好開心咁比佢既電話 no. 我 ! 叫我下次 call 佢點鐘 !!!

出到來, 靚女主任又生猛番哂, 都唔知做過咩來…
仲問我個新髮型好唔好睇… 我就係咁望住佢話: 好…好睇… 好狂野…!
(其實想即時上前係佢身上搜撂一番…... 等佢唔好以為自己好狂野……)
佢又問真係好狂野咩 ? 我就話都係以前直頭髮有女人味些…好清純…..
好似小龍女……佢就話過幾日整番直佢…
我話好… 過幾日來睇下係咪直番…
嘩… 佢一聽到話過幾日又來既時候, 又即時上前捉住我手臂…
波波又順便咁輕輕撞左我一下: 到時打比我啊…

唉… 唔好咁引我啦…………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
搞到我為左呢下波餅成日山長水遠上來 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
o拿... 做生意既 BROTHER... 學野啦........!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
This is Marketing Strategy  !!!!!!!!!!!!!!

相關搜索目錄: 清潔 酒店

, 有專車接送咁好! 一條友幫襯有冇呀! 洗唔洗向小龍女撻你個朵至有呀!!??

查實小龍女個 figure 真係唔錯. 比好多囡囡重要正. 不過都係得個想字. 睇下有冇帥兄可以連小龍女都食埋先.

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-26 13:22 發表

to moderator:

Thanks for everthing.
I will respect the regulation here.

I will post another report for my trip in CP on the last easter holiday.
to all brothers who write reports here..

Thanks for your reports. No need to get upset by negative comments. As long as you enjoy the research, the preparation of story-making to your boss at home, the main course and the report, go for it.   

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-26 14:05 發表
, 有專車接送咁好! 一條友幫襯有冇呀! 洗唔洗向小龍女撻你個朵至有呀!!??
你點響我朵先 ?

你話 射精人 (jet sperm man) 介紹來架 ?  

哈哈哈哈哈 !!!
我唔識普通話點講 wor.....

唔洗既... 佢地有呢個 service 架嗎.....
不過旺既話就好難講....

相關搜索目錄: 普通話

引用:
原帖由 denny2000 於 2008-3-26 14:15 發表

to all brothers who write reports here..

Thanks for your reports. No need to get upset by negative comments. As long as you enjoy the research, the preparation of story-making to your boss a ...
多謝你...
我記得你係上次係另外一個 post 入面...
比左一些好有創意既意見師兄...!

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-17 00:50 發表
時間:  2008 年 3 月 15 號, 下午 3:00 鐘
地點: 唔講, 免得比人我話我賣廣告
人物: 我… 蜘蛛俠 夥拍 我朋友…美國隊長
目的: 神不知, 鬼不覺地, 完成呢一次特別任務.

蜘蛛俠 相約 美國隊長 於 12:30pm  ...
真係爽爽爽呀  

相關搜索目錄: 廣告
邊度有骨場,邊度有希望。

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-26 14:20 發表
你點響我朵先 ?
你話 射精人 (jet sperm man) 介紹來架 ?  
唔響你"射精人"個朵, 咪響你個咸濕朵囉! 話鶩"好Q咸濕, 成日想嗒妳麙瓛]虫"介紹黎咁得唔得呢??

一朝到晚都咁多人想咸佢, 咁講會唔會令小龍女更加唔知係邊個呢?

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-26 14:00 發表
於復活節最後一日既假期, .
So long and detailed!

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-3-26 22:08 發表

So long and detailed!
jetspermman can be the agent of KL la............ he is so faimilar with the lovely captain!

If KL hotel offer me a post there as a Manager...
I will accept the offer without any hesitation.....

hahahahahaha !!!!!!!!!

And I swear that I will be able to turn this sauna into the most popular one in CP....
heeheehee  !!!

too expansive

c-hing, are you kidding? $138+300=438 for 2 hours of service is still too expensive?!  Well, you better jerk off at home la!

引用:
原帖由 def_lo 於 2008-3-29 07:33 發表
c-hing, are you kidding? $138+300=438 for 2 hours of service is still too expensive?!  Well, you better jerk off at home la!
Agreed!

引用:
原帖由 icheng609 於 2008-3-28 12:33 發表
jetspermman can be the agent of KL la............ he is so faimilar with the lovely captain!
His next target?

引用:
原帖由 jetspermman 於 2008-3-26 14:00 發表
(下次一定遠征 “ky”, “wm” 同 “half island” !!)

立即又點起本部人馬 !
一更做飯, 二更起行, 再八百里加 ...
Ching is it Wa M..?

引用:

立即又點起本部人馬 !
一更做飯, 二更起行, 再八百里加 ...
Ching is it Wa M..?

回復 #113 jetspermman 的帖子

我有一個問題, 係咪SN場既男經理須要陪訓新囡架. 如果係, 我都想去應徵. 重要去D有東北妹既場. 專門陪訓東北妹. Keke.......

引用:
原帖由 mac_don_lo 於 2008-3-30 11:10 發表
我有一個問題, 係咪SN場既男經理須要陪訓新囡架. 如果係, 我都想去應徵. 重要去D有東北妹既場. 專門陪訓東北妹. Keke.......
No harm to ask!

dddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd
本帖最近評分記錄
  • anakin 體力 -40 惡意灌水 2008-3-31 21:13
  • anakin 威望 -40 惡意灌水 2008-3-31 21:13

回復 #95 jetspermman 的帖子

You have my full support, Ching.  Btw,  is Lily the one who previously worked in Peninsula?  Anyway, would you please PM me her contact?  I am going to CP this Wed.  Many thanks.

dingggggggggggg

回復 #1 jetspermman 的帖子

I want to know the girl no!! pls help!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。