推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

118 12345
發新話題

龍濤閣開大經驗

引用:
原帖由 hkman713 於 2008-7-26 18:35 發表

呢間場不嬲都係親疏有別,重係好明顯個隻,locker 更唔駛講,可能生意好唔志在。
完全同意, 若不重視, 雖然可能生意好, 如有競爭, 肯定有問題

回復 100# 的帖子

另外, 有無 c-hing 覺得近來時間比往日少, 全程少過一小時完成.
$498 for 60 mins only.....

yes it is shorter time the boss (fat man) allows that.......

引用:
原帖由 wilsonwanhk 於 2008-8-15 22:19 發表
另外, 有無 c-hing 覺得近來時間比往日少, 全程少過一小時完成.
$498 for 60 mins only.....
so I go  there seldomly

親疏有別!!!! YES!!

引用:
原帖由 skipper99 於 2008-8-18 05:28 發表
yes it is shorter time the boss (fat man) allows that.......
如果係咁呢D味叫「殺雞取卵」,咁樣搵客笨自以為聰明,遲早玩完。

回復 107# 的帖子

呢排都有幫襯開(因貪方便),但發覺少咗好多客,佢哋仲(每次)飛咗我二十分鐘,經理話因客多所以咁做,我見咁少人佢都照扣人時間,俾九十分鐘嘅錢變縮為七十分鐘,真係好似已前澳門賭場咁扣貼士,真係遲早做唔長,整衰自己,以前幾風光都係假.
我個friend仲慘,佢同我唔同時間去,佢聽經理介紹&(, 點知一肚氣,態度差,吋,唔俾掂,服務惡劣不得止,我friend好意俾意見佢,點知佢一句”我自己識,唔使你教!”車埋去,真係不知所謂,跟住又老作講話part2唔俾掛毛巾姐門口,話經理講,我friend知佢九噏,一怒之下入房十五分鐘就埋單$505走人.
經理都有例牌問乜事,佢一五一十講完,男經理笑笑口無話補飛,只係話唔好介意,最多下次再介紹d好d嘅bg俾佢啦!真係吹脹.
咁嘅公司制度,骨女態度,經理質素真係绝配,仲周圍寫話有得開大(vas),厠所”開大”就有份, 我本身都好少出post,因今次睇唔過眼.
最衰消委會不接受呢D投素,否則必入十大.我會撑我friend唔去,亦希望所有bro都知此事,幫唔幫襯自己諗,間場D客越來越少已係一個指標,有佢內在原因,唔聽照鍾個頭埋去嘅bro亦希望能留下少許報告,免得其他人撞牆,將心俾己,清者自清.可能佢肥老細都唔知點解少咗咁多客,唔知D客咁多怨氣,此風不可長,骨場百花齊放才是上策,只求賺一次錢的短見得很.
仲有小心佢哋隨時会突然加價,跟住下個星期又話取消,變相吖錢   , 試過...

thx report

回復 108# 的帖子

100 % total agree & support

引用:
原帖由 郭政鴻 於 2008-9-16 20:52 發表
算啦,如條0靚妹主任去見工, 見其他行業CS,一定唔會請佢,因佢本身個人質素本沒有企業願意請佢

可能桑拿算係偏門,正當人家未必肯做 (除非香港黃色事業合法化啦)

你咪當可憐佢, 搵唔到其他工先跟去做骨場職員, 遲 ...
睇佢成個MK格... 正宗港女身材... 睇怕做BG都紅唔起羅!!
早兩晚無野做經過... 都係堅持唔去(另去第二間)!! 費事貼錢買難自己受!!

引用:
原帖由 pb716 於 2008-7-19 16:37 發表
No. @*
高度:5尺5~6寸
身材:中等(cup手)
身型:不肥
她按摩手骨不錯, 不太多說話
第2part , RPP 的手法與其他有少許分別 但整體O.K. 幾舒服,
BM 一般 LA, 有bj服務 SKIN滑滑溜,
可以除下捰妹妹...
最後 ...
pb兄 : 經你介紹過@*後都做過好幾次了 ... 坦白講服務真的好滿意 , 現在龍記休業不知道佢去了那個場做呢

28去咗邊間場呢?

Any Brother know?

call "loon to kwok" and ask

L T K , CLOSE THE DOOR ??????????
WHAT IS THE MATTER ?????????

118 12345
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。