推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

有冇悅沐num同報告呢

How Eva's good ? age, figure, ? how rpp skills ? thanks

Eva overall performance acceptable for many Bro.
u can find out her comments on this item.
Eva - tall, nice look, dup good, body ok-

現今金融海瀟
雖然生意淡靜
各路名人藝人
仍要舒筋減壓
因此出現此場
大家可有遇見

今天恆指升成千點多
會否帶動貴價場旺吓.......

升市該可以帶旺個場
近期升吓升吓
5知個場又會5會旺返
及d bg會5會有心機d呢...??

引用:
原帖由 pb716 於 2008-12-11 18:17 發表
升市該可以帶旺個場
近期升吓升吓
5知個場又會5會旺返
及d bg會5會有心機d呢...??
以上全部刀幾難

指難的是個場?股市?還是囡囡的心情?

引用:
原帖由 pb716 於 2008-12-12 04:45 發表
指難的是個場?股市?還是囡囡的心情?

女女心情

一句難捱

回復 108# 的帖子

個場超靜,我覺得佢地仲加價,實在傻

引用:
原帖由 paul+wong 於 2008-12-13 01:26 發表
個場超靜,我覺得佢地仲加價,實在傻
同意
不過此場老闆該不在乎
老闆本想作私人會所經營
所以個場靜他們好少理
最緊張莫過於是囡囡的生計

剛好早前行過此場的馬路
見一張紙貼在燈柱上, 題目是:相助相生
內容如下:
老闆找商機
工人活有機
職工勤奮幹
商家發大財
勞資唇齒依
同心破逆境
甘苦誓與共
經濟必強勁

大家對此內容有多共鳴及啟發呢????

U can consider to try Eva, Carman, May, Mcasa, nat, gloria or vv.
We will wait your happy report later.

回復 112# 的帖子

can u conclude which one is the best in terms of quality, rpp skils and etc..

引用:
原帖由 carmanlamlam 於 2008-12-16 00:37 發表
will go there tomorrow afternoon around 12pm
any recommendation?
Hi !! How are u your experience??

who is W?

Pls kindly advise.

thanks

引用:
原帖由 tim-chow 於 2008-12-22 17:31 發表
who is W?

Pls kindly advise.

thanks
I think he means V V  not VV

今日下午放假落了去, 之前係晚上去So無乜心水.
落到去已經表明俾主任聽話之前有落個黎一次.
咁無心水下主任安排了@%, 入房見到都OK.
開始Part 1, 力水又幾OK, 咁見都幾疲勞就加鐘啦.
中途小睡一下醒來見時間好似差唔多....但係條褲依然在身上...
到轉身都一樣, 就問下點解同上次唔同.... 佢話尼到大公司係無我想要的Service.
上次位小姐偷偷地ka ja ....

我呆jor, 點解食齌我唔去東方淙泉黎尼到洗2k吖...

我再問先有得鬼鼠機 (真係幾鬼鼠).......

係唔係我誤會jor 間場 ???

09年開市升655點
此等貴價場又會旺場啦.....
5知09年會5會一路升呢???
升市對大家都好........

日前聽D BG說
公司要與囡囡召開員工會議
5知又有什麼大計呢??
還是,經濟欠佳, 要囡囡加多2錢肉緊mark客????

咁就不知道啦.......
或者是經濟差要改一改啦....!!

any ching can update the situation ? thanks

引用:
原帖由 gowentgone 於 2009-1-13 17:14 發表
any ching can update the situation ? thanks
No change, only the coupon price a bit lowered,  $888 = 10 + 3, previous price was 10 + 2., BG's fee $500 each time.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。