推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

女人就好衰,未俾人睇過就好似好驚咁,但係如果都俾人睇晒全相,連西都俾人插過就好多野都唔多介意 ,反而無咩尷尬
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-11 16:56 發表

玩3p個d人可能耐唔中都會見,d男人可能用奇異既眼光望住你老婆,雖然著住衫,感覺上成隻西都比人睇穿咁!但在網上,你唔識我,我唔識你,吹完水,在街上都唔知邊個打邊個,可以暢所欲言,講乜都得啦,一d尷尬都冇! ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-11 17:00 發表
女人就好衰,未俾人睇過就好似好驚咁,但係如果都俾人睇晒全相,連西都俾人插過就好多野都唔多介意 ,反而無咩尷尬
咁,d網友唔好話插過個西,連個樣同個西都未見過,更加冇問題啦!快d叫你老婆comment下個post啦,可能話你寫得唔夠放呀!

我老婆只西总共俾六个人睇过。。。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 23:28 發表

咁,妳幾多歲呀?
二十頭啦.....>*<

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-9 23:32 發表

妳高潮時重識得咁理智咩,唔係飄飄欲仙,個腦一片空白咩?
其實好少會玩到個腦一片空白啦...
就算點玩都會知放左入口既係咩黎既
咁就點都唔會咬落去啦

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-9 22:44 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=11768978&ptid=291439][/url]

就係通常玩得都係三十咁上下,
想搵d 二十幾既都有d 難,
我想搵返d 同我差唔多ga ma...
引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-9 23:52 發表
如果你二十幾,試下三十幾既女人都無所謂,另有一番姿味

試下三十幾既"女人"....-0-
我唔敢同女人試wo...

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-11 23:19 發表

二十頭啦.....>*
恭喜妳,妳重有排歎,咁既年紀岩岩先係開始懂性趣!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-11 23:21 發表

其實好少會玩到個腦一片空白啦...
就算點玩都會知放左入口既係咩黎既
咁就點都唔會咬落去啦
妳話未試過3P,妳含緊男人條JJ個時最多都係玩緊69,高潮時既興奮度,可能冇玩3P時一路含住碌野一路比男人抽插咁高,所以個腦重有d清醒!

引用:
原帖由 babez 於 2010-8-11 23:24 發表

試下三十幾既"女人"....-0-
我唔敢同女人試wo...
可能大小小兄手文之誤姐,佢應該叫妳試三十幾既男人!我認為如果妳係想享受性歡樂既,應該要嘗試不同年齡組別既男人,因為每階段既男人體能和性技巧都唔同,各有各好!20幾既男人血氣芳剛但性技巧不足,30幾既男人開始掌握多d性技巧和體能都足夠,40幾既男人最熟悉女人既身體,性技巧最成熟,有耐性令女人享受前奏的高潮,如果體能保持得好,一樣可以令女士有連綿不絕的高潮!

我真係打錯字
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-12 10:29 發表

可能大小小兄手文之誤姐,佢應該叫妳試三十幾既男人!我認為如果妳係想享受性歡樂既,應該要嘗試不同年齡組別既男人,因為每階段既男人體能和性技巧都唔同,各有各好!20幾既男人血氣芳剛但性技巧不足,30幾既男人 ...

叫佢試三十幾既男人 定 叫妳試三十幾個男人  ?
差好遠

試下三十幾既男人,唔係試三十幾個男人  俾太多人屌過又好似唔係幾好
引用:
原帖由 dove 於 2010-8-12 16:43 發表
叫佢試三十幾既男人 定 叫妳試三十幾個男人  ?
差好遠

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-12 16:58 發表
試下三十幾既男人,唔係試三十幾個男人  俾太多人屌過又好似唔係幾好
試三十幾個有幾多呀,個個男人都唔同size和技巧!比我試三百幾條女都嫌小啦,雖然都係一樣得兩個波一個西!

始終太多都係唔好,好似變左男人公廁咁  個個都插過入去
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-12 17:33 發表

試三十幾個有幾多呀,個個男人都唔同size和技巧!比我試三百幾條女都嫌小啦,雖然都係一樣得兩個波一個西!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-12 17:48 發表
唔係同一次排隊咁插入去,一世人試三十幾條仔有幾多呀,假設女人有35年性趣,平均一年都冇一個男人!

引用:
原帖由 hotpot 於 2009-9-18 17:52 發表
站立式 sometime is quit difficult.
my experience is ban over on the table if the girl is a bit short.
Support!!

咁又係,最緊要用足安全措施
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-12 17:57 發表

唔係同一次排隊咁插入去,一世人試三十幾條仔有幾多呀,假設女人有35年性趣,平均一年都冇一個男人!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-12 17:48 發表
你老婆比幾多男人屌過呀?

無特別數住  不過肯定唔超過10個
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-12 22:57 發表

你老婆比幾多男人屌過呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-12 23:32 發表
無特別數住  不過肯定唔超過10個
你知道就唔超過10個姐,佢未識你之前呢,你有冇問過你老婆呀?你老婆係咪老處比你開齋架?

係呀  係處俾我開既
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-12 23:46 發表

你知道就唔超過10個姐,佢未識你之前呢,你有冇問過你老婆呀?你老婆係咪老處比你開齋架?

真係俾大多人屌過就唔係太好,幾個玩下就萛啦  太多人玩過我怕連隻西都俾人屌闊埋

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 00:04 發表
係呀  係處俾我開既
你都叻喇,有罐頭食!我未食過呀,我個件2手貨咋!不過跟左我之後未比人食過。

又係咁  不過真係窄D既  所以我都唔想太多人屌過佢, 隻西太闊真係唔好屌,我交換過朋友個老婆(生過BB),隻西真係闊D,無咁好玩,唔怪得交換完朋友猛話我老婆隻西正
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-13 00:10 發表

你都叻喇,有罐頭食!我未食過呀,我個件2手貨咋!不過跟左我之後未比人食過。

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 00:12 發表
又係咁  不過真係窄D既  所以我都唔想太多人屌過佢, 隻西太闊真係唔好屌,我交換過朋友個老婆(生過BB),隻西真係闊D,無咁好玩,唔怪得交換完朋友猛話我老婆隻西正
係咪你碌野唔夠大,所以你老婆比你屌極都咁窄呀!如果個女人係得一個男人,但個男人係鬼佬size又長又大,一樣屌到闊晒!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。