推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

我又唔係鬼佬,碌野大極有限,所以老婆隻西重未俾我屌到闊晒
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-13 00:22 發表

係咪你碌野唔夠大,所以你老婆比你屌極都咁窄呀!如果個女人係得一個男人,但個男人係鬼佬size又長又大,一樣屌到闊晒!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-12 17:33 發表

試三十幾個有幾多呀,個個男人都唔同size和技巧!比我試三百幾條女都嫌小啦,雖然都係一樣得兩個波一個西!
讚成, 食飯都唔係日日同一味喇

男人就係,女人如果食得太多就會俾人當係雞
引用:
原帖由 fuckbigball 於 2010-8-13 00:40 發表

讚成, 食飯都唔係日日同一味喇

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 08:45 發表
男人就係,女人如果食得太多就會俾人當係雞
d女人唔講邊個知佢比幾多男人屌過呀?

咁又係  不過俾人屌得太多,變闊晒都係無著數
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-13 08:58 發表

d女人唔講邊個知佢比幾多男人屌過呀?

我屌過朋友過生過BB既老婆,真係闊好多  好似屌極都唔射精咁

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 09:05 發表
咁又係  不過俾人屌得太多,變闊晒都係無著數
女人闊窄根本就唔重要,最緊要就係外表,樣靚身材正既女人,就算幾撚闊d男人都爭住屌!你睇下李x欣,The One 同Me Too都爭崩頭啦!如果又肥、又唔靚,就算窄過處女你都唔屌啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 09:05 發表
我屌過朋友過生過BB既老婆,真係闊好多  好似屌極都唔射精咁
咁咪好囉,可以屌耐d!

回復 864# 的帖子

老婆試左次騹平館同人打飛机.???

x平館?

交換玩黎講就真係抵,我個FRD射左我老婆成幾個字,我重係到屌緊佢老婆
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-13 09:40 發表

咁咪好囉,可以屌耐d!

我老婆都比唔少男人屌過
佢份職業會接觸唔少男人
唔屌都會摸佢摷佢

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-8-13 14:15 發表
老婆試左次騹平館同人打飛机.
咁勁?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-13 23:13 發表
交換玩黎講就真係抵,我個FRD射左我老婆成幾個字,我重係到屌緊佢老婆
咁,你認為邊個抵呀,係男人定女人呀?

引用:
原帖由 油七佬 於 2010-8-14 00:05 發表
我老婆都比唔少男人屌過
佢份職業會接觸唔少男人
唔屌都會摸佢摷佢
油七佬兄,你老婆最多玩過幾多p呀?

之前有安排老婆玩过一次4P,结果过后搞到要睇医生同冷战两个几 月至 和好如初。 点可以再按排第二次 ????

無得去計邊個抵D  交換玩都係為左搵新刺激同享受下性愛,唔係砌耐D就抵D
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 12:00 發表

咁,你認為邊個抵呀,係男人定女人呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 17:25 發表
無得去計邊個抵D  交換玩都係為左搵新刺激同享受下性愛,唔係砌耐D就抵D
你自己講既,交換黎玩就抵!其實交換玩或3p闊同窄都冇乜所謂,最緊要條女夠淫,玩得夠放姐!

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-14 16:32 發表
之前有安排老婆玩过一次3P,结果过后搞到要睇W生同冷战臚L 月至 和好如初。 禰i以再按排第二次 ????
你地兩公婆唔係溝通好先玩3p咩,你唔係強迫你老婆去玩呀?其實最難係第一次姐,試過一次之後,第2次應該唔難諢I

又係既
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 21:38 發表

你自己講既,交換黎玩就抵!其實交換玩或3p闊同窄都冇乜所謂,最緊要條女夠淫,玩得夠放姐!

不過個次個FRD就慘啦,可能屌慣佢老婆個闊西,屌我老婆個窄西唔習慣,好快忍唔住射左,唯有死死係係旁邊睇住我屌佢老婆,重要俾我老婆笑佢係快槍手

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-14 22:28 發表
又係既
咁,你老婆夠唔夠淫,玩得夠唔夠放!有冇好似上述個位仁兄講,玩左第一次之後渣晒形呀!

開頭就唔夠淫又唔夠放,不過玩多幾次之後就好好多啦  開頭玩佢真係面都紅晒,好似第一次俾人屌咁   俾人插入去時佢重係咁叫唔好,又話好醜
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-14 22:36 發表

咁,你老婆夠唔夠淫,玩得夠唔夠放!有冇好似上述個位仁兄講,玩左第一次之後渣晒形呀!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。