推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

睇完C兄報告前晚去試左 % 仔

唔駛等... 人唔算太多... DUP完剛好睇歐聯!!

高高瘦瘦... 走肥... CUP手波... 四川成都人!
入行前係深圳做美容的...
相貌ok... 係幾多野講! 不過我好倦... 講多幾句就訓左!!

PART 1 - DUP都算夠力... 位置ok...
             技術就大路格...
PART 2 - 除埋底底... 有BJ BM...
             RPP都係大路格... RJJ普通OK...
             有淺車... 錫耳仔...
             不過好戲在BJ... 一路BJ會一路再R C眼.. R袋袋...
             最後頂唔住都主動反擊! 係佢度係咁出入如抽插...吹爆!!
             feeling good!!

完事後有紙巾清潔!
有時間仲有DUP下頭... 無偷懶!
會再試!!

相關搜索目錄: 美容 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +40 精品文章 2008-3-6 23:35
  • 白貓兒 體力 +40 精品文章 2008-3-6 23:35

哈哈 >>>>>>> 唔知有冇兄弟試咗轉咗更的 ^) 呢

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-6 19:08 發表
哈哈 >>>>>>> 唔知有冇兄弟試咗轉咗更的 ^) 呢 http://i176.photobucket.com/albums/w182/honghong1926/em11 ...
未有機會偷跳呀!師兄你又有冇試過呀?轉更後會有分別既咩?

引用:
原帖由 Langfp 於 2008-3-7 02:27 發表

未有機會偷跳呀!師兄你又有冇試過呀?轉更後會有分別既咩?
我就係唔知佢會唔會想吸引多些新客仔,而有所改變 ????

但我們的一些舊客仔就應該冇 ~~~~~~~~~~~  

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-8 05:49 發表

小弟剛試了!!!
下一個目標 : Littlehorse的 %仔
幾時試咗呀 ???? 最緊要係有冇失望先 ???

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-8 13:49 發表

小弟剛試了!!!
Waiting for your report on ^).

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-8 13:49 發表

小弟剛試了!!!
出埋 ^) 的報告呀...
順手出埋 % 仔!! THXTHX!!

各位師兄好!
睇左呢度報告好耐,聽日終於有機會去試下,大約下午六點左右去唔知算係咩更呢?各位師兄有無心水no提供下呀?我見報告no^),^@,!)*唔知係咪返呢個更呢?回來一定出報告分享下

引用:
原帖由 愛田由 於 2008-3-10 09:46 發表

report在此~
http://forum.timway.com/f/thread-172369-2-1.html

HAHA~
你試左%仔, 仲想睇report?
我想知囡囡對不同C兄的服務態度有無不同 !!
知多D... 係醒D!!!

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-3-9 21:36 發表
各位師兄好!
睇左呢度報告好耐,聽日終於有機會去試下,大約下午六點左右去唔知算係咩更呢?各位師兄有無心水no提供下呀?我見報告no^),^@,!)*唔知係咪返呢個更呢?回來一定出報告分享下
早更由中午至晚上九點半。   ^),^@佢地都係返早更,   !)*返夜更,即要晚上九點幾後至搵到佢。

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-3-10 02:03 發表

我想知囡囡對不同C兄的服務態度有無不同 !!
知多D... 係醒D!!!
依樣嘢唔洗講更係有唔同嗱 !!!

每個人每個人的需要,

唔同人有唔同的需要。

引用:
原帖由 單屌一西 於 2008-3-10 23:57 發表

依樣嘢唔洗講更係有唔同嗱 !!!

每個人每個人的需要,

唔同人有唔同的需要。

所以更加要多D報告啦!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-3-11 09:42 發表

所以更加要多D報告啦!!
知道咗又如何 ........ ??? 唔通你同囡囡講妳之前可以比人有咁樣

的服務喎 !!!! ~~~~~~~~~~ 點解我冇 ????

唔係嗎 ??????

尋晚試過^)
樣貌:6/10美女就未必係,不過就唔係太差,我覺得一般啦
身材:6/10波仔唔大,條腰有少少粗,對腿就幾靚
上半場:9/10技巧與力度都很好,正骨場都未必有咁既技巧,好落力,好有心機,好舒服
下半場:9/10用指甲游走全身,攪到我成身都震晒,RPP都十分落力,撚雀技巧都很好
整體都很好,好大機會都會返卓,不過就真係要有時間先得喇,因為佢實在太旺喇,
我足足等左兩個半鐘頭=.="
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-3-12 04:27
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-3-12 04:27

引用:
原帖由 CTCC 於 2008-3-11 22:20 發表
尋晚試過^)
樣貌:6/10美女就未必係,不過就唔係太差,我覺得一般啦
身材:6/10波仔唔大,條腰有少少粗,對腿就幾靚
上半場:9/10技巧與力度都很好,正骨場都未必有咁既技巧,好落力,好有心機,好舒服
下半 ...
等個零鐘閒閒地既事!我上次等三粒鐘呀!

引用:
原帖由 Langfp 於 2008-3-12 01:40 發表

等個零鐘閒閒地既事!我上次等三粒鐘呀!
其實可以先打電話去BOOK~

擒晚去咗一轉....
做了個三條一
也算幾多人.又有波睇

樣貌:ok,廿到尾,算後生,不太差,不算超美型,可接受
身材:  ok勁,吊帶背心,條罅已露了出來,不肥,也不算高,腿幾靚,長髮
dup :中等力.識踩
next :有blow,rpp也很好.錫足好多位,good...
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-3-12 21:04
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-3-12 21:04

仲見到廳旁邊塊玻璃貼住嚟緊三月的星期日$328..
3月23日我一定會去
有英超兩場波直播,曼v利.車v阿
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +10 精品文章 2008-3-12 21:05
  • 白貓兒 體力 +10 精品文章 2008-3-12 21:05

引用:
原帖由 湖水男 於 2008-3-12 12:20 發表
擒晚去咗一轉....
做了個三條一
也算幾多人.又有波睇

樣貌:ok,廿到尾,算後生,不太差,不算超美型,可接受
身材:  ok勁,吊帶背心,條罅已露了出來,不肥,也不算高,腿幾靚,長髮
dup :中等力.識踩
next : ...
果兩個毛巾仔吹介過呢三條毛幾次我都未有機會試,睇完師兄報告似乎都可以一試喎!

I think *)  is FAKE (.    .)   very hard.
Any Bro can confirm about this?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。