推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

半場0:0 眾丁死纏難打 確係惡攪 但下半場力氣稍差時 曼聯應可以質小勝
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-12 23:45 發表
半場0:0 眾丁死纏難打 確係惡攪 但下半場力氣稍差時 曼聯應可以質小勝
會唔會開0:0?

回復 #13475 Air Supply 的帖子

我很贊同
完半場前朗尼在定點被五條丁圍住

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-12 23:46 發表

會唔會開0:0?
果真天意如此 也無話可說
但曼聯若主場也食唔到出前一丁 打後更無可能有阿一鮑魚 相信費爺也未敢託大

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-12 23:49 發表
我很贊同
完半場前朗尼在定點被五條丁圍住
當時朗尼個樣都幾忟, 可能因為佢無唔到波啦! 如果真係無波入就完場, 就認真殘酷一丁咯~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-12 23:53 發表

果真天意如此 也無話可說
但曼聯若主場也食唔到出前一丁 打後更無可能有阿一鮑魚 相信費爺也未敢託大
但按照馬會大細賠率睇, 仲有半場"大"都肯俾1.75倍, 就證明佢地都認為下半場只會一球起, 兩球止~

回復 #13480 Air Supply 的帖子

佢似恨鐵不成鋼多 完全無人幫拖 真係有無九兩菜

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-12 23:55 發表
佢似恨鐵不成鋼多 完全無人幫拖 真係有無九兩菜
無辦法, 佢嘅鋒芒大部份已經俾C朗掩蓋咗, 唔心急就奇~

其實有唔明點解賣左史密夫俾紐卡素 除非佢有離心

下半場曼聯已經明顯加快咗節奏, 好明顯唔想繼續坐以待斃~

拿尼換朗尼 希望後者不是有傷

依家有1.7 曼聯控制戰局 但可能要靠死球入波

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-13 00:06 發表
拿尼換朗尼 希望後者不是有傷
70分鐘仲係0:0~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-13 00:20 發表
Red card to Reading~

0:0  Shame to MU

開估     
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-13 00:20 發表
枉有傑斯c朗 獨欠謝拉特

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-13 00:48 發表
0:0  Shame to MU
係就係有啲失望, 但曼聯都算係非戰之罪, 雷丁實在打得出乎意外地好~

中場見到雷丁立志死守, 連補幾注飛總算幸保不失, 而你收單頭都仲算有微利吖~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-13 00:52 發表
開估     
唔駛開啦! 尋日大家已經講得好清楚~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-13 00:56 發表

枉有傑斯c朗 獨欠謝拉特
最後嗰一球罰球我好希望傑斯主射, 之後見到C朗衝埋去我已經有預感會見到佢嗰個仰天長嘯式嘅衰樣~

回復 #13493 Air Supply 的帖子

引用:
非戰之罪

如我早前所說 應博罰球或角球 但全無部署 角球斬太貼門 罰球就浪射 :bird:

高斯那球六碼頭球攻門 應以力為重 佢又輕點遠柱

引用:
原帖由 Air Supply 於 2007-8-13 01:02 發表

最後鶪@球罰球我好希望傑斯主射, 之後見到C朗衝埋去我已經有預感會見到佢鶩茈鶪悛虃S式黻I樣~
腳風唔順仲監硬黎
直接可用間接踢

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-13 01:04 發表

如我早前所說 應博罰球或角球 但全無部署 角球斬太貼門 罰球就浪射 :bird:
引用:
原帖由 happycamel 於 2007-8-13 01:08 發表
高斯那球六碼頭球攻門 應以力為重 佢又輕點遠柱
連輝仔都響嗰邊寫咗一大篇悼辭, 如果曼聯最後入番一球我都可以收番多些少~

聽朝又要北伐喇.....早抖樂樂~

引用:
....一直最擔心的傳中弱的毛病今日出晒黎, 你咁樣傳波點樣接呀?
睇住卡域克同史高斯有幾次響禁區頂, 有時仲已經舉晒手, 佢唔理, 幾窄都射咪打飛機囉
另外朗尼傷出係一個好大的影響, 原來除左朗尼曼聯而家係無前鋒的!
早知就唔好賣史勿夫住喇
前面完全無重心, 靠個別幾個球員食自己.
此外一班中場無帶射門鞋.....
copy左橙輝同學係球彩台篇悼文過來

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。