推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-16 00:04 發表

我同老婆玩4P系夫妻交换过种。。。。。
其實交換黎玩都公平諢A應該都冇乜「炸形」,係咪個條麻甩佬樣衰唔撚掂,你老婆唔滿意呀?

引用:
原帖由 issacsac 於 2010-8-16 04:27 發表
咁ge: 事先約左出泥,U住食飯熟絡下先,揀定坐埋角落卡位,但老婆見到面,又話冇mood,推三推四想走,我刀g無行了,老婆見我發晒嬲,去菮狾Acall番我,話不如上京士拍幫他起机算la,我話出面咁熱,就地la,大家同意,老婆僕係^ ...
都係另一種刺激 ~~~~

開頭玩交換我覺得係最公平,玩幾次熟左之後玩下3P都OK
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-16 14:56 發表

其實交換黎玩都公平諢A應該都冇乜「炸形」,係咪個條麻甩佬樣衰唔撚掂,你老婆唔滿意呀?

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-17 16:03 發表
開頭玩交換我覺得係最公平,玩幾次熟左之後玩下3P都OK
原則上係公平,但可能你老婆又年青、又索、又好身材,對方個老婆又老又冇身材!又可能你高大、靚仔,屌你老婆既男人又老又猥褻

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-17 16:21 發表

原則上係公平,但可能你老婆又年青、又索、又好身材,對方個老婆又老又冇身材!又可能你高大、靚仔,屌你老婆既男人又老又猥褻
功夫重要過個樣,高大、靚仔又早涉, 有9 用 mer

我都覺得刺激係第一次睇住老婆狗仔式爬係我面前兀高個PAT PAT ,隻西微微咁張開  朋友碌野對住老婆隻西,一頂入晒去老婆隻西到個下真係好HIGH  ,其次係睇住老婆同朋友吹蕭都好HIGH下  睇住朋友碌野硬晒放入老婆個口到,老婆吹到雪雪聲,勁刺激
引用:
原帖由 彼得仔仔 於 2010-8-15 14:40 發表
女人咪就係咁   上次同老婆玩佢第一次既3p時  好在我朋友都算ok  可令我老婆用手渣住佢碌野  頂住自己個窿口  睇住朋友碌野一頂    入左老婆個西入面果下  woo  woo  不知幾High呀我  而老婆又抱住朋友比.佢大大力咁 ...

引用:
原帖由 chiugor 於 2010-8-17 16:30 發表

功夫重要過個樣,高大、靚仔又早涉, 有9 用 mer
兩樣揀一樣就梗係揀工夫啦,如果又冇技巧又唔撚夠高大呢!倒轉頭女人一樣,又靚又夠淫都硬D啦,唔夠靚夠淫都OK,又唔靚又唔淫點屌呀!

平時對住老婆就無咩性慾  呢個情形就覺得老婆好性感,自己都好想立即抽插佢隻西直到佢叫晒床為止
引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-17 16:36 發表
我都覺得刺激係第一次睇住老婆狗仔式爬係我面前兀高個PAT PAT ,隻西微微咁張開  朋友碌野對住老婆隻西,一頂入晒去老婆隻西到個下真係好HIGH  ,其次係睇住老婆同朋友吹蕭都好HIGH下  睇 ...

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-16 14:56 發表

条友个样系一件事(不过禄野够大同粗过我很多), 系老婆剥剩底衫裤大家性至泼泼同睇到对方裸体时过阵至临时缩沙吾肯玩,不过我又很想睇老婆俾人吊,所以由得条友半推半就。。。上(强)我老婆

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-17 22:43 發表

蝷覽岳t一件事(不过禄野{大同粗过我很多), 系老婆临时缩沙大家性至泼泼过阵吾肯玩,不过我又很想睇老婆俾人 ...
咁,你就唔硠o,呢d野唔應該強迫既,最多唔玩住,下次先囉!你老婆出得黎都有d心動架,咪番屋企再慢慢tum,實有機會架!

強迫黎玩都唔好玩啦,老婆隻西都乾晒水,插都難插入去啦
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-17 22:59 發表

咁,你就唔硠o,呢d野唔應該強迫既,最多唔玩住,下次先囉!你老婆出得黎都有d心動架,咪番屋企再慢慢tum,實有機會架!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-18 17:06 發表
唔係個個人既老婆都似你老婆咁聽你話咁玩得!

開頭我老婆都好怕羞,好唔玩得
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-18 17:19 發表

唔係個個人既老婆都似你老婆咁聽你話咁玩得!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-18 17:51 發表
開頭我老婆都好怕羞,好唔玩得
頭一次都唔怕羞,你重驚呀!女人就算好想試3p或比第2個男人屌,第一次都要扮半推半就啦!

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-17 16:36 發表
我都覺得刺激係第一次睇住老婆狗仔式爬係我面前兀高個PAT PAT ,隻西微微咁張開  朋友碌野對住老婆隻西,一頂入晒去老婆隻西到個下真係好HIGH  ,其次係睇住老婆同朋友吹蕭都好HIGH下  睇 ...
,
睇住老婆比人屌
又真係好撚刺激
睇住第二個男人碌鳩插入老婆隻西
出出入入真係好撚過引
感覺仲過引過自己插佢隻西

係呀,平時對得老婆耐已經覺得佢無咩吸引力,不過睇住佢俾人插又突然覺得佢好性感,好有吸引力
引用:
原帖由 油七佬 於 2010-8-18 20:54 發表
,
睇住老婆比人屌
又真係好撚刺激
睇住第二個男人碌鳩插入老婆隻西
出出入入真係好撚過引
感覺仲過引過自己插佢隻西

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-18 17:06 發表
条友系抱我老婆入另一间房跟住系佢禄野楂左性爱油至狂插我老婆。听到系房老婆叫吾好, 吾要,跟住没声左。。。当我系出面稿掂佢隻肥西SP,我入房至睇到我老婆比人用两只手Mark开晒大比,个AT PAT比个枕头托高住比禄野抽插紧。老婆过时满身大汗,似死鱼一条,半梦半醒 。。er er er 声。。。啖气。。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-19 06:53 發表

条友系抱我老婆入另一间房跟住系佢禄野楂左性爱油至狂插我老婆。听到系房老婆叫吾好, 吾要,跟住没声左。。。当我系出面稿掂佢隻肥西SP,我入房至睇到我老婆比人用& ...
呢d情趣真係好到冇得頂
女人叫唔要先至要更大力插入去

夾硬黎有咩好玩?重要俾人將D精射埋入老婆入面  我就覺得接受唔到,我覺得俾人砌都可以,但係一定要用套
引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-19 06:53 發表

条友系抱我老婆入另一间房跟住系佢禄野楂左性爱油至狂插我老婆。听到系房老婆叫吾好, 吾要,跟住没声左。。。当我系出面稿掂佢隻肥西SP,我入房至睇到我老婆比人用& ...

引用:
原帖由 大小小 於 2010-8-19 16:22 發表
夾硬黎有咩好玩?重要俾人將D精射埋入老婆入面  我就覺得接受唔到,我覺得俾人砌都可以,但係一定要用套
玩3p梗係要用套啦,如果唔用套,之前個男人射左d精係入面,唔好話要插入去,諗到有撻野係入面都毛管洞,條尻都軟埋呀!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-20 20:57 發表

玩3p梗係要用套啦,如果唔用套,之前個男人射左d精係入面,唔好話要插入去,諗到有撻野係入面都毛管洞,條尻都軟埋呀!
我地玩4P;夫妻交换过种。
不过我承认系第一次玩,经验吾够。“性至泼泼“过阵没捻到对方系搞吾带套打真军过种(佢地可能知道我地系第一次出黎玩)。好彩,老婆有吃避孕丸同事后有去睇医生。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-8-20 23:09 發表

我地係玩4P;夫妻交换过种。
不过我承认系第一次玩,r验吾{。係“性至泼泼“过阵没捻到对方系搞吾带套打真军&# ...
無論玩幾多P都要預先講清楚規則,要帶套應該係最基本既守則,玩完之後要睇醫生,晒時間晒錢,又要提心吊e,玩黎做乜!

我都係咁話,點玩都好,安全第一
引用:
原帖由 james3504 於 2010-8-21 08:56 發表

無論玩幾多P都要預先講清楚規則,要帶套應該係最基本既守則,玩完之後要睇醫生,晒時間晒錢,又要提心吊e,玩黎做乜!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。