推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

刀仔小戶買馬仔

基金投注 祥勝奇駒 全餐 Q + PQ @10      Total : 200
IT IS DARKEST BEFORE DAWN.

結餘 115 (-85   )

基金投注 有聲氣 全餐位置Q @10 = 110

結餘 5 (-195    )
  盤收爐   

唔好意思, 今日出咗去同老婆食飯, 要你自己坐番館添~

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 22:50 發表
結餘 5 (-195    )
  紅盤收爐   
傻佬, 基金唔駛場場買o架!

如果我買嗰份MPF嘅基金都好似你咁樣場場買, 日日入市, 就學你話齋"窩呵"咯~

認真啲開番一個基金, 幫我哋捉吓啲詐傻扮矇馬啦!

回復 #1380 Air Supply 的帖子

有愛情 無賽程

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 23:21 發表

有愛情 無賽程
實情係 :

學人玩溫馨, 輸得無咁勁!

回復 #1381 Air Supply 的帖子

唔玩真銀唔好玩既
以前我好鍾意打遊戲機 但係去機舖入錢玩先過癮  

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 23:25 發表

唔玩真銀唔好玩既
以前我好鍾意打遊戲機 但係去機舖入錢玩先過癮  
都可以玩真銀o格, 不過只係買一啲有信心嘅場次咪得囉!

其實金巴同我提及過隔離版有啲兄弟都係真金白銀咁買嘅, 而且命中率好高添~

回復 #1385 Air Supply 的帖子

或者都可以試下既  

今晚保頓vs阿仙奴FA Cup點睇? 會唔會開和 要加時先決勝負?

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 23:41 發表
今晚保頓vs阿仙奴FA Cup點睇? 會唔會開和 要加時先決勝負?
呵呵! 我喺隔離版買咗保頓受讓主勝, 咁你識買啦~

哦 收到
買客 有2.3

年廿八,洗邋遢
今日驚洗到甩皮

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-14 23:41 發表
呢位大師, 好堅喎

引用:
原帖由 唔易做 於 15-2-2007 08:37 發表

呢位大師, 好堅喎
咁都比你睇到! 

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-15 09:45 發表

咁都比你睇到! 
適當既時候睇適當既野

回復 #1390 happycamel 的帖子

樂陀仔,早晨! 

係度借你條刀仔先。

巴金基金董事局成員:
Chairman : 紅馬董事 50% 股份
CEO        : 金巴董事 50% 股份

因為巴金基金經理要過左年先上班,但昨晚有入市,所以係度匯報係個結果先。

昨晚入左條 3x4 位置Q過關每注 10 元總數係 : 200 元

第 3 場 (3) 奇寵 > (5) 駕馭, (11) 光速
第 4 場 (2) 靚得精彩 > (7) 川滙主帥, (8) 友活力
第 7 場 (7) 威威之星 > (3) 金同德, (10)富有心得

結果收條 : 2x1   879.20 

川滙主帥輸左少少,靚得精彩搭川滙主帥條位置Q最後有 8.3 倍, 3x4 原來有 9,944.7

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-15 10:19 發表
樂陀仔,早晨! 

係度借你條刀仔先。

紅巴金馬基金董事局成員:
Chairman : 紅馬董事 50% 股份
CEO        : 金巴董事 50% 股份

因為紅巴金馬基金經理要過左年先上班,但昨晚有入市,所以係 ...
你都好搶手喎, 波馬基金都有你份

回復 #1395 唔易做 的帖子

而家未開鋪,暫時做住馬後炮先。

引用:
原帖由 happycamel 於 2007-2-15 00:35 發表
哦 收到
買客 有2.3
Sorry, 居然中咗! 可能係因為無真金白銀買啦~

引用:
原帖由 HJ2127_ATR1 於 2007-2-15 11:51 發表
而家未開鋪,暫時做住馬後炮先。
快啲開舖啦! 呢一期你都幾掂吓~

引用:
原帖由 唔易做 於 2007-2-15 08:37 發表

呢位大師, 好堅喎
跟米堡布城條橋之嘛

回復 #1394 HJ2127_ATR1 的帖子

可惜

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。