推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

[檔案] 亞洲讓球盤擂台~~~每個回合賽果

豆豆 , 你終於轉左上黎系我上面喇~~~~~~~,
糸o米開心好多呢~~~~~~~我都系呀~~~~
因為唔使有隻老野系我下面

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-4-30 09:02 PM 發表
豆豆 , 你終於轉左上黎系我上面喇~~~~~~~,
糸o米開心好多呢~~~~~~~我都系呀~~~~
因為唔使有隻老野系我下面
你隻傻火雞雞呀,我向第三位進發

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-4-30 21:08 發表

你隻傻火雞雞呀,我向第三位進發
隻老野好快無氣 , 就黎斷埋你就黎得架喇

聽朝訓醒我又會系番你上面 , 等你唔好開心咁耐

亞洲讓球盤擂台(17 3): 雷丁 對 紐卡素(英超)

賽果:
雷丁 對 紐卡素 (1:0)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(174): 利物浦 對 車路士(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:
利物浦 對車路士 (1:0)

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(175): AC米蘭 對 曼聯(歐洲聯賽冠軍盃)

賽果:
AC米蘭 對 曼聯 (3:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(176): 西維爾 對 奧沙辛拿(歐洲足協盃)

賽果:
西維爾 對 奧沙辛拿 (2:0)

誰能代替哥哥地位

大鑊 , 點解豆豆又系我下面 ,
上面重有隻老鬼 tim

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-5-4 05:18 PM 發表
大鑊 , 點解豆豆又系我下面 ,
上面重有隻老鬼 tim
你下次唔好買咁多囉

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(177): 韋根 對 米杜士堡(英格蘭超級聯賽)

賽果:
韋根 對 米杜士堡 (0:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(178): 阿士東維拉 對 錫菲聯(英格蘭超級聯賽)

賽果:
阿士東維拉 對 錫菲聯 (3:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(179): 阿仙奴 對 車路士(英格蘭超級聯賽)

賽果:
阿仙奴 對 車路士 (1:1)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(180): 哈化柏林 對 雲達不萊梅(德甲聯賽)

賽果:
哈化柏林 對 雲達不萊梅 (1:4)

誰能代替哥哥地位

隻死老鬼成日係豆豆上面搞搞震 ,
梗系想震死豆豆

金伯兄 , 講下笑o者 , 唔好嬲 , 我請飲酒

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-5-8 00:12 發表
梗系想震死豆豆

飲酒呀, 我又去!  

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-5-8 00:12 發表
梗系想震死豆豆

飲酒呀, 我又去!  

引用:
梗系想震死豆豆

飲酒呀, 我又去!  

引用:
梗系想震死豆豆

Sorry, deleted!!

引用:
原帖由 Lighter 於 2007-5-8 12:12 AM 發表
梗系想震死豆豆

你隻火雞雞呀~~~~~~

個個金伯先冇咁少氣

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 休谷客 於 2007-5-8 12:18 AM 發表

飲酒呀, 我又去!  
去飲紅酒喎

相關搜索目錄: 紅酒

誰能代替哥哥地位

引用:
原帖由 紅豆沙 於 2007-5-8 08:11 AM 發表

去飲紅酒喎
冰河後勁凌厲,而家去番十大啦

相關搜索目錄: 紅酒

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(181): 羅馬 對 國際米蘭(意大利盃)

賽果:
羅馬 對 國際米蘭 (6:2)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(182): 車路士 對 曼聯(英格蘭超級聯賽)

賽果:
車路士 對 曼聯 (0:0)

誰能代替哥哥地位

亞洲讓球盤擂台(183): 多蒙特 對 史浩克零四(德甲聯賽)

賽果:
多蒙特 對 史浩克零四 (2:0)

誰能代替哥哥地位

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。