推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

皇室假期水療

多謝報告知道便夠了、無咁富貴!

多謝分享,有機會要試下.

如果同囡囡到此消費, 又可以有乜推薦呢?

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-31 15:13 發表
如果同囡囡到此消費, 又可以有乜推薦呢?
如果有囡囡同你到那里消費,佢会LEAD你的了!D女女很喜欢去按摩的,好熟行!
我個筆名叫求其, 只想在現實生活以外的空間裡, 輕輕鬆鬆, 求求其其咁過, 以解來自日常生活的壓力!

引用:
原帖由 求其 於 2007-10-31 16:40 發表

如果有囡囡同你到那里消費,佢会LEAD你的了!D女女很喜欢去按摩的,好熟行!
內容大概是什麼呢? 收費又如何?

呢間場真係唔錯!

引用:
原帖由 求其 於 2007-10-31 16:40 發表

师兄班女系自已比定系要你比呀?果度禁贵,比埋距地果份赤捻死...

very googd
thanks for sharing

引用:
原帖由 ericwong4362 於 2007-10-31 18:19 發表

师兄班女系自已比定系要你比呀?果度禁贵,比埋距地果份赤捻死...
呢位師兄,溝女,本來就係高消費架啦

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-10-31 08:45 發表

內容大概是什麼呢? 收費又如何?
如果帶女去,我會選擇東方魅力香薰按摩(雙鐘208)或者皇室御用香薰按摩(雙鐘268),環境不錯但又無水療套餐咁貴,同埋,都無謂教識條女原來有咁好地方,咁下次自己來,她都會批准!

相關搜索目錄: 香薰 水療 香薰按摩

Lan Kuai Fong also not bad ...

我同老婆都去過幾次皇室, 揀香薰按摩, d女仔真係幾後生, d樣重幾得下.....最惨要同老婆一間房......頂!

相關搜索目錄: 香薰 香薰按摩

Conclusion: 香薰按摩 最適合, right?

I'll go there with one of the Bgs in the near future..........!

"有上進心,唔怨天尤人,就一定會成功;賺到的,唔駛出去,賺黎做乜?"

真有同感。 賺了錢要花了才算是你的1。。

引用:
原帖由 sunnsea 於 2007-11-2 07:18 發表
我同老婆都去過幾次皇室, 揀香薰按摩, d女仔真係幾後生, d樣重幾得下.....最惨要同老婆一間房......頂!
唔慘,老婆覺得那裡是正正經經的地方,自然會放你下次自己去

引用:
原帖由 Doer 於 2007-11-2 15:59 發表

I won't bring my wife to there..........

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-2 08:12 發表

I won't bring my wife to there..........
哈哈,你愛黎lum女,當然不同考慮啦!

引用:
原帖由 Doer 於 2007-11-2 16:49 發表

哈哈,你愛黎lum女,當然不同考慮啦!
咁又有乜建議呢? 請提点一吓!

引用:
原帖由 icheng609 於 2007-11-2 08:52 發表

咁又有乜建議呢? 請提点一吓!
唔係好明你意思係咩?如果你帶條女去,咪試下香薰推油套餐囉,最好叫個技師按到你條女慾火焚身,仲正!按摩完馬上打砲!

相關搜索目錄: 香薰

引用:
原帖由 Doer 於 2007-11-2 15:59 發表

自己上深圳....難d囉!

我总覺得d姐姐仔, 傾得o岩key應該有野玩!!

引用:
原帖由 Doer 於 2007-11-1 17:03 發表

呢位師兄,溝女,本來就係高消費架啦
一个就话姐,一斑呀,点顶呀?

皇后駕到

引用:
原帖由 sunnsea 於 2007-11-2 10:08 發表

自己上深圳....難d囉!

我总覺得d姐姐仔, 傾得o岩key應該有野玩!!
我早就講過啦,90%都可以講價,問題係人地個價你比唔比得起,或者願唔願意比

引用:
原帖由 mrshek369 於 2007-11-2 16:46 發表
皇室將高質嘅放在SPA, 而所有SPA女號前有个"Q"字母行頭, mean "Queen",能文能武,招呼啲女仕亦都係佢吔!如果各Brother有心机,實有驚喜!
...
無錯無錯,真的驚喜!!

相關搜索目錄: SPA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。