推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

親身經歷~~~新疆之旅 Part One

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 dna_big9 於 2008-3-27 16:40 發表
Pls continue....

可以 Post 些相嗎?  有扑野相更好 ...
有相架, 不過都是影食物多D, 扑野相就無, 不過我錄左吹奏相, 可惜~~比人收埋左, 吾比返我

引用:
原帖由 kenny1234 於 2008-3-27 21:16 發表
其實我的CASE和你一樣,只係我們的角色反過來,
我是男人,但結果我想大概相同!
甘好野, 得閒交流下喔~~

引用:
原帖由 bss0102 於 2008-3-27 23:20 發表
唔錯!身為女仔聽,開始系有D擔心你……不過你故事好吸引!好期待呀!
擔心我D咩喔

引用:
原帖由 bt100 於 2008-3-28 16:33 發表

我是有講比香港愛人知道我去搵男人<<<<< What your boyfrend  think & reply.????
我同佢講左好耐, 開頭佢都好順口答 : 你咪去囉
後來我真係定左機票, 佢就問: 安吾安全架, 你吾返黎甘點算, 我答 : 我梗你返黎啦, 吾返黎, 我留係個度做咩至得架.
出發前, 佢同我講: 總知你自己小心D啦,

就係甘啦

相關搜索目錄: 機票

哇~~~終於一口氣回哂啦, 比你地睇下新疆佬既屋企啦, 都幾好架, 我都好想有甘大間房呀~~

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 38 於 2008-3-28 12:57 發表
哇~~~終於一口氣回哂啦, 比你地睇下新疆佬既屋企啦, 都幾好架, 我都好想有甘大間房呀~~
38 果然認真, 仲圖文並茂, 真係唔講得笑! 我首先封妳做偶像!                     
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

真系幾骨子又整齊噃

引用:
原帖由 38 於 2008-3-28 20:33 發表

KAT姐, 其實我同係吾同, 你無我花心喔...嘻嘻~~你同FIANCE, 可能時間不長, 而且亦吾接受佢同另一個女人上床, 不過我接受, 我思想可能有問題, 不過本人認為如果一個男人吾愛我, 我留住佢都無用, 如果佢個心只有 ...
咁就一定囉, 其實有時都會覺得自己幾失敗㗎, 唯有阿 Q 啲啦.
We changed the world we made it ours to hold,
but dreams are made for those who really try,
this losing you is real,but I still feel you here inside.....

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-3-28 22:03 發表

38 果然認真, 仲圖文並茂, 真係唔講得笑! 我首先封妳做偶像!                     
梗係啦, 一世人可能只會去一次, 吾影低點得, 重有就係, 我第一日去到都無定去, 得閒到好似費人甘, 又吾識路, 咪影下囉

引用:
原帖由 fitman 於 2008-3-28 22:12 發表
真系幾骨子又整齊噃
係架, 真係好夠用, 重有就係佢一個人住哂, 恨死我啦,

好啦, 我今晚開始寫part2啦

引用:
原帖由 38 於 2008-3-28 16:12 發表
好啦, 我今晚開始寫part2啦
我會熱切期待!!             
I like oral sex, I like cunnilingus!!!

引用:
原帖由 成熟溫柔男士 於 2008-3-29 00:44 發表

我會熱切期待!!             
好努力架啦

支持樓主出野!!!!

good!!

引用:
原帖由 38 於 2008-3-28 12:57 發表
哈哈!新疆售樓示範單位播!38姐你可以去新疆搞房地產!!

相關搜索目錄: 房地產

All the brothers here are eagerly waiting for your part II report. My dearest 38.

引用:
原帖由 Doer 於 2008-3-29 14:24 發表

哈哈!新疆售樓示範單位播!38姐你可以去新疆搞房地產!!
哈哈哈哈~~~你吾講我都吾覺tim~~哈哈哈~~~你想像力真好, 我會考慮~~

相關搜索目錄: 房地產

To all, a great song by R. E. M. (Everybody hurts), enjoy!!

http://hk.youtube.com/watch?v=ioAQTwc8Oas
We changed the world we made it ours to hold,
but dreams are made for those who really try,
this losing you is real,but I still feel you here inside.....

More story, we all keep waiting for...

引用:
原帖由 38 於 01-02-2008 08:43 PM 發表

擔心我D咩喔
就是擔心嘍……女仔人家要小心Dge嘛!萬一對方唔系么信男善女,就……念到我都驚驚地!所以我都几佩服你既冒險精神架!

好期待part 2!!加油喔!!^_^

好正咁喎....攪到我又想去呀!!!

引用:
原帖由 bss0102 於 2008-3-29 18:44 發表

就是擔心嘍……女仔人家要小心Dge嘛!萬一對方唔系么信男善女,就……念到我都驚驚地!所以我都几佩服你既冒險精神架!

好期待part 2!!加油喔!!^_^
當然我是有一定把握我才會去

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。