推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 天地正足妹原來都玩得幾癲下......

ching 可不可以 pm jolin 俾我啊

引用:
原帖由 bonego 於 2009-4-29 00:37 發表

引用:
原帖由 bglover 於 2009-4-29 10:54 發表
一模一樣。孖生兄弟。
[img=247,181][/img]

robert 兄,

可不可pm 天地妹既錦囊號給我...
另外, 那幾個龍x會皇牌的和jolin 的號碼可以給我嗎... 謝謝...

老太監
過去的已不用想,面前有更多要追。多點時間留家中,每月才去鬆一鬆。不用再想誰對錯,只望以後補回過。。。

引用:
原帖由 Retav 於 2009-4-29 14:57 發表
robert 兄,

另外, 那幾個龍x會皇牌的和jolin 的號碼可以給我嗎... 謝謝...

老太監
天地囡囡,很多都是廠妹,金融海嘯後遺症失去工作,轉營做沐足,大多是技術生硬,還沒練好古墓派之天籮地網掌,捉雀技術有待磨練。
龍島匯的幾個皇牌,卻是太極高手。

引用:
原帖由 Retav 於 2009-4-29 14:57 發表
robert 兄,

太監兄 , long time no see!估唔到你又重出江湖!

天地大部份GC都是新手,正與/技術需要有待磨練,
最好上了軌道才去,免做白老鼠!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-29 11:36 發表

一模一樣。孖生兄弟。
咁都比你發現到一毛一樣!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:03 發表

咁都比你發現到一毛一樣!?
呢幾晚個 mail box 響過不絕...叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~...

好多人問拎龍島皇牌妹號碼。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-29 23:30 發表

呢幾晚個 mail box 響過不絕...叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~叮噹~~...

好多人問拎龍島皇牌妹號碼。h:" /> h:" />  
乜咁多師兄咁有藝術細胞,喜歡欣賞藝術品的!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:32 發表

乜咁多師兄咁有藝術細胞,喜歡欣賞藝術品的!?
可能個個都係葉問,鍾意玩格手呢?
我是一團火,玩得吾開心就會扯火

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-29 23:38 發表

可能個個都係葉問,鍾意玩格手呢?
又話者係張三豐,喜歡太極!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:39 發表

又話者係張三豐,喜歡太極!
我係練 fing 春的。但打唔贏打極高手。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-29 23:41 發表

班太極高手有「九陽神功」護身的,你有無啊!?

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-29 23:41 發表

大家都係用講打講殺咁,我都係用把口黎解除囡囡的保護

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:49 發表

班太極高手有「九陽神功」護身的,你有無啊!?
估吾到我地有一陽指,佢地有 r 雀功,真係要鍊過先知邊個勁

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-29 23:55 發表

小弟唔係君子,
所以對囡囡只會「動手」而不「動口」!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-29 23:58 發表

小弟唔係君子,
所以對囡囡只會「動手」而不「動口」!
我冇你咁鹹濕,我只會教囡囡做鹹濕瑜珈,做既時候因為要同佢地保持平衡先至抱住佢地個籮,渣住佢地對(.)(.)

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:04 發表

我冇你咁鹹濕,我只會教囡囡做鹹濕瑜珈,做既時候因為要同佢地保持平衡先至抱住佢地個籮,渣住佢地對(.)(.)
幾時教下小弟做鹹濕瑜珈啊!?

引用:
原帖由 141china 於 2009-4-29 23:55 發表

ching的層次有高我幾皮籮,剩係用吹........水功就可以令囡囡解除武裝,我重要用對手

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:10 發表

小心佢幫你保持平衡時要抱住你個籮,渣住你對(.)(.)

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 00:14 發表

ching的層次有高我幾皮籮,剩係用吹........水功就可以令囡囡解除武裝,我重要用對手
對,師兄,應該指點一下小弟點樣用「口技」令囡囡解除武裝啦!?

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-4-30 00:10 發表

乜 !XX 冇教你咩?
我教左佢幾招。
有一招佢要凸起個籮友的,做既時候露哂底。

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:23 發表

乜 !XX 冇教你咩?
我教左佢幾招。
有一招佢要凸起個籮友的,做既時候露哂底。

阿瑜珈大師,重有冇激d,走光多d的動作睇下呀?

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 00:26 發表

'

老漢要玩PUSH CAR!

引用:
原帖由 rayso333 於 2009-4-30 00:26 發表

呢招可以嗎?

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-4-30 00:31 發表

呢招可以嗎?

等小弟都咁樣表演一下先!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。