推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

142 123456
發新話題

女女都系呃人的吗?

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-1-6 03:30 發表

都好矛盾....因為我都無辦法OFFERD乜野....有時成日想D..SP搵到個好男人....
但到佢要離開我時又唔捨得.....
我有個舊情人春節前要結婚
我知道就立刻去找她
結果.....玩到中出
我好想佢好, 但我又害佢
我覺得我好賤..唉

相關搜索目錄: 結婚
比自己、比夢想更重要的東西永遠都存在著……

引用:
原帖由 denny2000 於 2010-1-6 09:21 發表
hmm, simon gor's nui nui's are all 乖乖女。。  Mine are all looking for $$  .. There is only one who is back to the factory (not the factory we go) but when we meet up, I still give her the $$ a ...
都唔係
哈! 我同你講個秘密
有次我同你, 7少+茶+........
去了CA 金xx 唱K
那次你個囡囡唔錯, 我抄了牌
找過她幾次, 都是去CA 玩時吃吃飯, 無點扑野
結果我同佢玩到現在都有聯絡: 神交 + 性交
仲要係已無見成年, 但都keep住發訊息比我
佢就無貪錢, 不過你無同佢發展, 所以唔知之嘛....

...唉! 我穿左...我扣義嫂....

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Haidada 於 2010-1-6 14:36 發表

我就好接受呢样野。。当然我已结婚就不可能再结婚。。但若我是单身的话我会娶左第一个LB的。。
你大陸無結

引用:
原帖由 Challenger 於 2010-1-25 23:21 發表
Come on!  If you are giving 8K to 10K to your LB, what is the difference?  Does your LB still go to KTV or SN and sleep with other guys?  
人心就是好難理解
好多囡囡上岸後又做 part-time 雞
就是為娛樂

你想想:
十幾歲女, 對住五、六十歲光頭伯
條佬十世唔出現, 出現就要我做性奴, 仆完又雞咁腳回家見老婆
仲要 "有錢有朋友" , 狼狗加囡囡姐妹
......

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 metalazo 於 2010-1-7 20:12 發表
有空就看看给我一支烟

http://www.tudou.com/playlist/id/4421418/
好多年前就有個湖北囡囡在三正上班
她是被狼狗從廠騙出來做雞
做了半年, 醒左, 好後悔, 但又好享受高消費生活

她常常看的就是這戲

引用:
原帖由 eddiech 於 2010-1-27 00:25 發表

c兄, 呢啲嘢係可遇不可求, 我同個sn囡一齊, 正規場紅牌, 最初只想唔會好長期, 但不覺已經10個月啦,  從來無提過錢, 就算同佢行街買嘢, 想同佢比錢都話唔得, 食飯都好少多過100蚊, 每星期花費 ...
我在唔少 forum 都看過這樣的結果:

嘩! 原來條女放長線, 害得我好......

你公司無發工資, 你明天上班嗎?
貪心是人性, 大貪可惡, 小貪可貴
但完全唔貪就是有心計
切記!

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-2-26 03:51 發表

我有個舊情人春節前要結婚
我知道就立刻去找她
結果.....玩到中出
我好想佢好, 但我又害佢
我覺得我好賤..唉
我都差唔多。。。不過我選擇放手。。。囡囡結婚啦。。。想佢有個好開始。。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-2-26 04:06 發表

好多年前就有個湖北囡囡在三正上班
她是被狼狗從廠騙出來做雞
做了半年, 醒左, 好後悔, 但又好享受高消費生活

她常常看的就是這戲
我存起左。。不過都未睇。。你睇過未?

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-26 01:06 發表

結果...係......長安客棧....少左個長期客人囉...
連果度的媽咪都吾溝了, 有一兩女女吾錯家, 又高又純......都放生...
仲意DH多的. 心思思想再去DL........, 等你吹雞, 大哥!

引用:
原帖由 Jack-a-Lent 於 2010-2-26 09:15 發表

連果度的媽咪都吾溝了, 有一兩女女吾錯家, 又高又純......都放生...
仲意DH多的. 心思思想再去DL........, 等你吹雞, 大哥!
我公司D鬼佬不斷來香港。。。三月比較困身。。。。要度度D期先得。。。

引用:
原帖由 simonkok 於 2010-2-26 09:12 發表

我存起左。。不過都未睇。。你睇過未?
yes...boring

引用:
原帖由 giovanni 於 2010-3-2 21:21 發表

兩情相悅,水乳交融 ...... 真是文采非凡啊
這位大詩人,請問你是不是某某青樓的熟客
是好多青楼的熟客。。。

引用:
原帖由 hongkonger 於 2010-2-26 03:57 發表

都唔係, 哈! 我同你講個秘密
有次我同你, 7少+茶+........去了CA 金xx 唱K
那次你個囡囡唔錯, 我抄了牌, 找過她幾次, 都是去CA 玩時吃吃飯, 無點扑野
結果我同佢玩到現在都有聯絡: 神交 + 性交
...唉! 我穿左...我扣義嫂.... ...
My selection isn't your Cup of Tea, I don't afraid of it !!

相關搜索目錄:
男人可長久而不專一
女人卻專一而不長久

引用:
原帖由 KMY89 於 2010-1-5 18:28 發表

既然相愛,不如結婚 lor ... 組織個幸福家庭   
華 你舖話法  哈哈  大整蠱

very good ching, thank you

142 123456
發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。