推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

有個洗腳妹要我做佢男朋友, 各位師兄點睇

最緊要是你自己鐘唔鐘意先

歡場無愛, (唔一定係話個囡囡, 可能無愛果個人係話大家)
想有d mud 嘢結果就要睇師兄你播d mud 嘢種

咁你地重係度睇d mud, 重唔快快去播種
我係車神

引用:
原帖由 colorbhk 於 2006-12-31 08:53 AM 發表
歡場無愛, (唔一定係話個囡囡, 可能無愛果個人係話大家) ; 想有d mud 嘢結果就要睇師兄你播d mud 嘢種; 咁你地重係度睇d mud, 重 ...
ColorBhk 師兄, 去啊去啊! 不過你先上, 私後補!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

其實我都幾鍾意個女仔架!
不過, 我覺得佢不是真的鍾意我!!!!!

洗腳妹話下星期返回深圳, 不知又會有什麼是發生?

引用:
原帖由 city88 於 2007-1-20 02:57 PM 發表
很好 很好, 不妨試下............好.. 好.. 好..
不知師兄指的是什麼?

美女洗爪....食左先講

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2006-12-26 02:48 PM 發表
這個囡囡在鄉下也有辦法問我要錢. 她要求我替她的電話咭增值! 真有辦法!!!!!!!!!
So What ! Bros ChanChiFai1234, 我上年同囡囡增值超過 $300, 唔是掂聯絡呀, 但每次同她(們)一起時都會扣返丫!
鍾意嘜都得, 千祈唔好鍾意我! 我有老婆仔女, 又妻妾成籮, 唔好煩我!

有得食,食左先,费事吾个镇时DUM,上!!!!!

洗腳妹己回來, 約了星五見面!

小心,小心。 而家清醒左少少,有隻腳上左岸,米見倒條女又成個跌翻落隻船度呀。

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-1-23 08:48 PM 發表
ChanChiFai1234 師兄, 記著扣起幫她的電話增值嘅 $50 呀! 哈哈!

今天我已經上了去找她, 仍舊好有 feel, 不過又要大出血.................

又做了水魚, 哈哈哈哈哈

大哥愛妹妹,妹妹愛"毛主席"

近來對洗腳妹失了興趣!!!!!!!!!!!

回復 #12 chanchifai1234 的帖子

娱乐场所搞什么感情啊,游戏差不多,可能其一时间对你有好感,即使不贪你多少钱,也不见得过的惯清淡.如果以你的人生经验,换成你是此女你会怎么处理

FORGIVE ABOUT IT. DON'T EVEN TRY. I TRY BEFORE. BREAK UP LATER.

去馬~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

我病了一星期有多, 所以沒有北上找洗腳妹......

引用:
原帖由 chanchifai1234 於 2007-2-8 19:34 發表
我病了一星期有多, 所以沒有北上找洗腳妹......
ChanChiFai1234 師兄, 出咗敢多血, 唔病至出奇!

我的病好了, 約了她星期一見面!

Photo

put her photo here first.
we can give more comment

Photo

put her photo here first.
we can give more comment

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。