推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[上樓骨] 慧妍坊 〜〜〜 WaiYin Beauty Spa

引用:
原帖由 messenger 於 2013-6-1 17:18 發表 這裡為Ken兄而設...除了雲兒,還有思兒、菲兒、森美兒、卡兒、寶貝兒、莎蓮娜兒...
哈哈!
God's mill grinds slow but sure.

any link?

引用:
原帖由 roleplaymaster 於 2013-6-1 17:54 發表
any link?
no online ad.
God's mill grinds slow but sure.

星期六上去探下伊人小芬..招待一樣咁周到..送上一杯暖水..寒暄幾句解千仇..果日再見到sammi..當然樂於接受她..靚女一名..手法正宗..最重要的是對客人的關心..九十分鍾好快就過左..不其然訓著左..一個禮拜的累舒服哂..出到房見到菲菲..青春小女子..仲試左佢的食物..四川食物風味零舍不同..大家要啺住佢地呀..

P.S. 小芬說下個星期會有新女仔..叫雲兒同SELINA..雲兒鄰家女孩..SELINA高雅OL..大家留意啦..
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2013-6-3 02:27
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-6-3 02:27
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2013-6-3 02:27

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-6-1 14:29 發表 ken兄難道對儿童愛心爆,對d儿情有獨
我對兒童真係無乜耐心,亦不戀童,
最大興趣是(芬兒)

引用:
原帖由 messenger 於 2013-6-1 17:18 發表 這裡為Ken兄而設...除了雲兒,還有思兒、菲兒、森美兒、卡兒、寶貝兒、莎蓮娜兒...
唔好咁講,只是一名少少客人,為我而設,太言重啦!受不起
思兒、菲兒(不錯不錯)

回復 131# 的帖子

改天就安排蘆滮I给您 ,不憭ㄣ

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-6-3 13:09 發表 改天就安排蘆滮I给您 ,不憭ㄣ
呵呵! 要找位技師取名芬兒不難

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-6-3 13:09 發表 改天就安排蘆滮I給您 ,不憭ㄣ
拿拿拿你講架
風雨不改,不見不散

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-6-3 11:03 發表 唔好咁講,只是一名少少客人,為我而設,太言重啦!受不起思兒、菲兒(不錯不錯)
任何名字加個兒字尾也不難

引用:
原帖由 瘋十三 於 2013-6-3 01:47 發表 星期六上去探下伊人小芬..招待一樣咁周到..送上一杯暖水..寒暄幾句解千仇..果日再見到sammi..當然樂於接受她..靚女一名..手法正宗..最重要的是對客人的關心..九十分鍾好快就過左..不其然訓著左..一個禮拜的累舒服哂. ...
那天所見的菲菲熱浪逼人

引用:
原帖由 messenger 於 2013-6-3 13:28 發表 任何名字加個兒字尾也不難
做乜x我冷水

引用:
原帖由 ken19lam 於 2013-6-3 14:36 發表 做乜x我冷水
天氣太熱了,我也想浸個冰水Spa

相關搜索目錄: SPA

哈哈,您们一起上来消消暑,准^好冰水给您们

我仍忙碌中
唯有祝 小芬及撥s舊技師
包括今周加入的selina  和雲兒
開工大吉 客似雲來
不知selina 是否達成心願
身型以運V操得比以前的fit更要fit呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2013-6-3 15:48 發表
我仍忙碌中
唯有祝 小芬及撥s舊技師
包括今周加入的selina  和雲兒
開工大吉 客似雲來
不知selina 是否達成心願
身型以運V操得比以前的fit更要fit呢?
早排探了小芬, 試了菲菲和Cici, 都相當滿意!

回復 126# 的帖子

的確可笑

回復 142# 的帖子

ken了兄窈N儿童乐\,证明您爱心爆膨,萝卜青菜各有所爱了

real nice report. tried some.. feel great and thank ching so much

引用:
原帖由 singgame 於 2013-6-4 14:45 發表
real nice report. tried some.. feel great and thank ching so much
ching做左邊個呀

明天有新人加入COCO

现时的女仔有CiCi,carmen,菲菲,sammie,云儿,selina,coco

目到

真的 可以每天 見一見

引用:
原帖由 fanny2013 於 2013-6-5 21:29 發表 明天有新人加入COCO
呵  是開心果coco.

咁多女仔,又要上去巡視下啦;-)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。