推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

灣仔天樂里美越

引用:
原帖由 moneycsc606 於 2014-10-5 12:30 發表 Hello 差兄,試了文文和Angel... 非常認同您對越式按摩的評價,一試難忘
Angel最具經驗,文文也不俗∼

any new bg these days?

Ivy 仲有 CoCo我兩都試過幾次,可愛美少女,又拳o人開心,兩part都做得很好,
互動性強 ,值得推介。到臨走時比我碰到新人,目測到是一位青春美女,最衰趕住要走,都未問老板娘…美人點稱呼!下次等我試下新人先。

相關搜索目錄: 美少女

引用:
原帖由 joeyting 於 2014-10-21 00:21 發表 Ivy 仲有 CoCo我兩都試過幾次,可愛美少女,又拳o人開心,兩part都做得很好,互動性強 ,值得推介。到臨走時比我碰到新人,目測到是一位青春美女,最衰趕住要走,都未問老板娘…美人點稱呼!下次等我試下新人先。
謝謝師兄提一提,又有新人了,即打探那位青春美女應該叫Jenny,仍在學師中呢∼

相關搜索目錄: 美少女

昨晚試左新女LiLy ,part 1内功深厚,part 2善解人意,直得一試。

回復 130# 的帖子

C Hing, you can call Mandy @^(*(!^*

Also they have ad now in Saunaxx and from there you can see photos for their new blue uniform, hot and sexy,

引用:
原帖由 zara2007 於 2014-10-26 18:18 發表 C Hing, you can call Mandy @^(*(!^*Also they have ad now in Saunaxx and from there you can see photos for their new blue uniform, hot and sexy,
Big Brother … 佬兄聽你講完,我都有開邁遜L…唔差謘C但D朋友睇到D硬照,個個都話真唔真謘A影得D囡囡咁鬼索 !所以過幾日再約幾個朋友一齊上去話想近D睇先至睇得清楚喎 !我]仲要全包箱 (琣n4條友),真係難忘的一晚。

相關搜索目錄: 硬照

請問師兄Zara2007 xx 是甚活A因找不到

我猜這鐑兄只是不肯定怕直接寫出另一網站名稱?所以先刻意串漏最後鐆字,再用 XX 來代替。

引用:
原帖由 joeyting 於 2014-11-2 03:07 發表
我猜這鐑兄只是不肯定怕直接寫出另一網站名稱?所以先刻意串漏最後鐆字,再用 XX 來代替。
正需要刻意串漏,因xocat版規申明不能寫廣告網址。

相關搜索目錄: 廣告
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2014-11-2 11:20 發表 正需要刻意串漏,因xocat版規申明不能寫廣告網址。
明白了!唔該晒 !

相關搜索目錄: 廣告

邊個技師最揼得?介紹下,唔該,謝謝!

引用:
原帖由 kotaroisaka 於 2014-11-3 09:29 發表 邊個技師最K得?介紹下,唔該,謝謝!
最K得應該是Lily

上次試Joey,靚樣少少baby fat,按得相當好,可惜她只返星期日

引用:
原帖由 kotaroisaka 於 2014-11-3 09:29 發表 邊個技師最K得?介紹下,唔該,謝謝!
上次都有問過D朋友鼣孎i,Lily, Gigi, 最K得,又建談,又講得笑。但我反而最鍾意找係 Ivy ,樣貌、外型與周慧敏有幾分相似謘A性格開朗健談,笑意盈盈,過程中用心服務,推按手勢純熟到位,十分舒服。真想不到會有意外收獲,稱心如意,一定要推介推介。聽老板娘近期有幾位新技師,極力推介 Nana, 應該無記錯。

引用:
原帖由 messenger 於 2014-11-3 11:23 發表

最K得應該是Lily

上次試Joey,靚樣少少baby fat,按得相當好,可惜她只返星期日
謝謝!

引用:
原帖由 joeyting 於 2014-11-3 11:44 發表

上次都有問過D朋友鼣孎i,Lily, Sese, 最K得,又建談,又講得笑。
但我反而最鍾意找係 Ivy ,樣貌、外型與周慧敏有幾分相似謘A性格開朗健談,笑意盈盈,過程中用心服務,推按手勢純熟到位,十分舒服。真想不到 ...
謝謝!師兄你啲字好細粒,爭啲睇唔到,哈哈!

Thanks for sharing!  Good info.

coco返左越南 唔知情上左去,失望...

多謝所有師兄,客人同朋友,關心支持美越,我們會繼續努力和改善,祝大家快樂.
   今日返工有:Lily,Gigi,QQ,睛睛。
本帖最近評分記錄
  • ken19lam 體力 +59 讚! 2014-11-13 10:45
  • ken19lam 威望 +59 讚! 2014-11-13 10:45
  • ken19lam 金錢 +59 讚! 2014-11-13 10:45
  • messenger 體力 +50 welcome ∼ welcome 2014-11-12 00:10
  • messenger 威望 +50 welcome ∼ welcome 2014-11-12 00:10
  • messenger 金錢 +50 welcome ∼ welcome 2014-11-12 00:10
  • 斯坦利 體力 +30 歡迎利是! 2014-11-11 16:10
  • 斯坦利 威望 +30 歡迎利是! 2014-11-11 16:10
  • 斯坦利 金錢 +30 歡迎利是! 2014-11-11 16:10

引用:
原帖由 Angel7248 於 2014-11-11 15:47 發表
多謝所有師兄,客人同朋友,關心支持美越,我們會繼續努力和改善,祝大家快樂.
   今日返工有:Lily,Gigi,QQ,睛睛。
欢迎Angel來加入。
God's mill grinds slow but sure.

回復 146# 的帖子

間場好細?得4個女返工

引用:
原帖由 Angel7248 於 2014-11-11 15:47 發表 多謝所有師兄,客人同朋友,關心支持美越,我們會繼續努力和改善,祝大家快樂.   今日返工有:Lily,Gigi,QQ,睛睛。
Angel好!Chjo mừng! 妳終於上來了 是晴晴吧? 妳們換了制服都未見過呢

引用:
原帖由 keeper 於 2014-11-11 16:29 發表 間場好細?得4個女返工
4間房4個技師剛剛好

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。