推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 c0135 於 2010-10-22 09:14 發表
剃了無毛好,,,,,,,;,,
抛开少少心痛吾讲,捻番起个一次老婆被人上紧个情形,最激都入房个阵眼前一幕,见到条友的背只同
箩友趴老婆两对脚中间位置;只箩友就係到摇上摇落。
而老婆对脚就被逼MARK开主,半天吊,一左一右泊住条友嘅腰到。
条友箩友每摇一次,老婆嘅两只脚就跟住半天吊Feng 下Feng 下。。
再加上老婆百般吾愿意被人上紧嘅叫聲同条友呻吟聲。。。真係过瘾。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-7 09:21 發表

抛开少少心痛吾讲,捻番起个一次老婆被人上紧个情形,最激都係入房个阵眼前一幕,见到条友的背只同
箩友趴係老婆两对脚 ...
利害,有機會睇住老婆比人強暴,咁你老婆有冇俾人pump大左個肚?

會~我係個有cuckold 情結既人~見住第個男人抽插自己老婆,跟住頂實個本來屬於你既子宮碌野同春袋彈下彈咁凡射晒佢d精入去...
果種心痛同興奮交集不分既感覺真係妙不可言,覺得自己都好似比個男人抽插埋咁~正!!
不過香港"cuckold撚"應該好少~

引用:
原帖由 spy_tom 於 2010-11-7 15:39 發表

利害,有機會睇住老婆比人強暴,咁你老婆有冇俾人pump大左個肚?
过次第一次玩4P,老婆并吾系比人轮大米,不过冇带套,好彩无大肚。。。

回復 13# 的帖子

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-7 18:51 發表

过次第一次玩4P,老婆并吾系比人~大米,不过冇带套,好彩茪j肚。。。
即係你老婆比個男人屌,你又屌番個男人老婆啦!你可唔可以講多d人地老婆既野呀-----身材、反應?

引用:
原帖由 bi2boy 於 2010-11-7 15:58 發表
會~我係個有cuckold 情結既人~見住第個男人抽插自己老婆,跟住頂實個本來屬於你既子宮碌野同春袋彈下彈咁凡射晒佢d精入去...
果種心痛同興奮交集不分既感覺真係妙不可言,覺得自己都好似比個男人抽插埋咁~正!!
不過香 ...
如果可以見到自己老婆比D猛男屌柒, 真係HIGH到無論

你老婆真係好正,我都想屌埋一份~~~

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-7 23:22 發表

即係你老婆比個男人屌,你又屌番個男人老婆啦!你可唔可以講多d人地老婆既野呀-----身材、反應?
睇番第25 篇就知http://forum.timway.com/f/thread-291439-25-1.html

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-8 23:08 發表

睇番第25 篇就知http://forum.timway.com/f/thread-291439-25-1.html
睇完第25篇,師兄都要寫好耐諢A好詳細。咁,你有冇覺得唔抵呀,自己靚老婆同人換條肥c9,重有,條肥c9係咪真係個男人既老婆呀?

引用:
原帖由 群交友 於 2010-11-8 02:11 發表

試下搵個黑鬼比你老婆, 你老婆同你都一定會過足癮.
講真,我成日幻想佢比黑鬼強姦大力屌
有無人都有幻想呢樣野

興奮

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-8 23:25 發表

睇完第25篇,師兄都要寫好耐諢A好詳細。咁,你有冇覺得唔抵呀,自己靚老婆同人換條肥c9,重有,條肥c9係咪真係個男人既老婆呀?
冇话抵吾抵,重点係同老婆都结左几年婚,老婆虽然靚,但性生活都咩突破,有时同做爱好似交差咁。。

所以就到用尼招黎“开放“下佢。减低下佢D保守“性自尊“。。至少现在佢知道曾经有被其他男人上过。

不过第一次睇主佢被人屌,过种感觉真係超超超正 !所以索性写出黎尤其係 D细节同大家分享。

条肥C9都几好屌咖,胜在识玩大玩。就算吾係条仔老婆都会係条仔老相好

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-10 16:49 發表

冇话抵吾抵,重簬Y同老婆都结左几年婚,老婆虽然係靚,但性生活都冇咩突破,有时同佢做爱好似交差咁。。

所以就諗到用尼招黎“开放“下佢。ㄖC下佢D保守 ...
個次之後,有冇再試過交換呀?有冇諗住安排3P呀?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-10 17:42 發表

個次之後,有冇再試過交換呀?有冇諗住安排3P呀?
话晒都係自己老婆,我都吾想佢好似做鸡咁Cheap随便俾人屌,再加上次第一次就搞都大镬左D(内射);我肯佢都味必肯。。。。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-10 19:05 發表

话晒都係自己老婆,我都吾想佢好似做鸡咁Cheap簬K俾人屌,再加上次第一次就搞都大镬左D(内射);我肯佢都味必肯。。。。
試過唔係會上癮咩?你樓上位師兄都話佢老婆玩過3、4P之後淫好多諢I

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-8 23:08 發表

好想同你老婆。。。

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-10 20:58 發表

試過唔係會上癮咩?你樓上位師兄都話佢老婆玩過3、4P之後淫好多諢I
查实过时係有D后悔被人屌咖,边仲敢再玩呢?

不过自被人上过后,
发觉老婆係衣比较性感左。有时敢穿著一件薄薄t 恤而戴上胸罩出街买吓野,大動作下胸前肉球跌跌蕩蕩

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-14 17:53 發表

佢查b过时係有D后悔被人屌咖,ㄔ繯惘A玩呢?

不过自被人上过后,
Y觉老婆佢係衣著比较性感左。有时敢穿著一件薄薄t 恤而冇戴上胸罩出街 ...
其實男女都會幻想多姿多采既性愛,女人顧慮多d,怕影響家庭,既然你都唔怕睇住第2個男人屌你老婆,你老婆使乜驚同第2個男人攪野呀!上次(第1次)係個男人太粗魯,嚇驚你老婆隉A個次之後都過左咁男耐,你有冇再問過你老婆玩交換或3P呀,可能你老婆思想改變左呢?
我認為應該玩3P對你老婆會好d,因為有你一齊感覺安全d,人會安心d,自然會放鬆心情去享受性愛,你一定唔會好似上次個男人咁粗魯架,盡量同另外個男人慢慢攪慶你老婆,女人性癮起話之乜男人抽插都會興奮啦!

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-15 00:02 發表

其實男女都會幻想多姿多采既性愛,女人顧慮多d,怕影響家庭,既然你都唔怕睇住第2個男人屌你老婆,你老婆使乜驚同第2個男人攪野呀!上次(第1次)係個男人太粗魯,嚇驚你老婆隉A個次之後都過左咁男耐,你有冇再問過 ...
有试探过,老婆坚持吾彩我。。

引用:
原帖由 RAMBO2012 於 2010-11-17 13:28 發表

有试探过,老婆坚持吾彩我。。
個次之後同你一般既性生活有冇乜野轉變呀?有冇妏d或保守d呀?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-17 15:43 發表

個次之後同你一般既性生活有冇乜野轉變呀?有冇妏d或保守d呀?
我老婆就開心左, 人都開朗哂, 平時著衫都大膽左

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。