推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 14:48 發表

唔話你知.......
唔好唔話我知啦, 如果你冇留意既唔緊要架
去厠所除左個bra然後唔戴bra返埋位做野
用枱邊磨吓磨吓應該會脹起, 然後再影張相比我睇

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 14:49 發表

咁你個性感既屁股咪比人睇哂囉
可能會嫁....或者無人有興趣呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 14:45 發表

送給你無所謂.....但我著過有味道的而且還有分秘物....不如我給你條洗乾淨的啦
xyz987654兄肯定要你有味道的而且還有分秘物個件咯,因为系都要啦,先够味阿嘛!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 14:49 發表

咁點樣配合你先.....你都要我預早知道.....
我除你個時, 你雙腳貼埋 D, 我一拉就到地下, 之後你隻腳提起少少就 OK
之前我會俾提示係, 我拉起你條 UNDER 彈你就 READY 啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 14:51 發表

可能會嫁....或者無人有興趣呢
企係後面睇既人應該同新年海傍睇煙花既人數差唔多

引用:
原帖由 QueensBay 於 2010-12-20 14:52 發表

xyz987654兄肯定要你有味道的而且還有分秘物個件咯,因为系都要啦,先够味阿嘛!
好似我老爺一樣

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 14:54 發表

我除你個時, 你雙腳貼埋 D, 我一拉就到地下, 之後你隻腳提起少少就 OK
之前我會俾提示係, 我拉起你條 UNDER 彈你就 READY 啦
咁師兄咪要"BOU"低囉

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 14:54 發表

O.K......如果我老公發現我當不認識你嫁...講明先.....

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 14:55 發表

咁師兄咪要"BOU"低囉
有 UNDER 冇計啦

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 14:54 發表

企係後面睇既人應該同新年海傍睇煙花既人數差唔多
有冇禁誇張呀

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 14:56 發表

O.K......如果我老公發現我當不認識你嫁...講明先.....
SURE 啦, 有乜款式先

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 14:57 發表

有 UNDER 冇計啦
師兄你咁樣BOU低
IRIS老公實睇到架喎
小心D好

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 14:54 發表

好似我老爺一樣
咪就系咯!你老爷就享受到,我地呢道班fans o甘支持你,都要欣赏下,慰劳下我地,先公平嫁吗,系咪?!

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 14:57 發表

有 UNDER 冇計啦
你以前有冇試過

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 14:59 發表

師兄你咁樣BOU低
IRIS老公實睇到架喎
小心D好
人多好辦事, 兄弟, 一齊做野

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:00 發表

你以前有冇試過
同 GF 玩過

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 14:59 發表

師兄你咁樣BOU低
IRIS老公實睇到架喎
小心D好
是呀....不如給你撫摸下就算啦

引用:
原帖由 QueensBay 於 2010-12-20 15:00 發表

咪就系咯!你老爷就享受到,我地呢道班fans o甘支持你,都要欣赏下,慰劳下我地,先公平嫁吗,系咪?!
你估我給他咪....他自已偷偷聞又以為我不知道

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:00 發表

我未必黎到呀
第日要考試,大把書未溫
加上IRIS都唔記得我係邊個

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:00 發表

如果到時得你一個,身後全部都是普通乘客你怎樣搞呀.你們大家又不認識

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:04 發表

如果到時得你一個,身後全部都是普通乘客你怎樣搞呀.你們大家又不認識
咁未等下次先 LAW, 實有機會

引用:
原帖由 ilovetoes 於 2010-12-20 15:04 發表

我未必黎到呀
第日要考試,大把書未溫
加上IRIS都唔記得我係邊個
讀書考試最重要....比些心機啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-20 15:03 發表

你估我給他咪....他自已偷偷聞又以為我不知道
哈哈哈,你摆响個度,卖又系明益佢咯

引用:
原帖由 xyz987654 於 2010-12-20 15:06 發表

咁未等下次先 LAW, 實有機會
O.K ...................

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。