推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

睇住自己老婆俾第二個男人砌你會唔會興奮?

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-17 16:30 發表

我老婆就開心左, 人都開朗哂, 平時著衫都大膽左
人食飽左心情梗係開朗啦!師兄你既心情又如何呀?有冇再安排多d比你老婆嘆呀?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-17 17:19 發表

人食飽左心情梗係開朗啦!師兄你既心情又如何呀?有冇再安排多d比你老婆嘆呀?
我帶多左佢識我既朋友, 聚會中佢著得好sexy, 引死班仔, 如deep v + 透薄短裙仔

老婆說俾人咁睇法都好興趣

促使佢下次3p時既慾望....

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 09:15 發表

我帶多左佢識我既朋友, 聚會中佢著得好sexy, 引死班仔, 如deep v + 透薄短裙仔

老婆說俾人咁睇法都好興趣

促使佢下次3p時既慾望....
你唔擔心佢自行出去揾食咩?

引用:
原帖由 jumboleung 於 2010-11-18 10:03 發表
你唔擔心佢自行出去揾食咩?
我擔心佢唔搵埋我一齊搵食ja

其實望住第二個男人奶我老婆淫西, 心情15 16

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 10:55 發表
其實望住第二個男人奶我老婆淫西, 心情15 16
點解心情15 16呀,唔係特別硬特別興奮咩?

引用:
原帖由 james3504 於 2010-11-18 11:11 發表

點解心情15 16呀,唔係特別硬特別興奮咩?
唔低得佢咁enjoy咁淫蕩

好似我奶佢時冇咁high

同時間我又好硬好興奮, 所以咪15 16 lor

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 11:28 發表

唔低得佢咁enjoy咁淫蕩

好似我奶佢時冇咁high

同時間我又好硬好興奮, 所以咪15 16 lor
正常呀,同第2個男人攪興奮過同自己老公,唔係d女人使乜偷食呀,重有,有老公睇住同人攪,有d羞恥感又有新鮮感,應該更加興奮更加濕添!我屌第2 d女人都特別硬d、射精都多d啦,梅開2、3度都得,同老婆1 Q都勉強。

無錯, 見到老婆對腳夾住第二個男人個頭... 真係好正...

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 13:56 發表
無錯, 見到老婆對腳夾住第二個男人個頭... 真係好正...
師兄,你喜歡睇老婆個西比第2個男人奶定係比第2個男人屌,邊個場景會興奮d呀?

唔同味道

老婆俾人奶西, 係好淫蕩

老婆俾人插時, 我覺得佢出哂汗既身同樣好野性...

傻既....自己老婆都可以俾人砌???

[quote]原帖由 lawrence0729 於 2010-11-18 18:19 發表
傻既....自己老婆都可以俾人砌??? [/quote
各有所好隉I師兄你未到呢個境界唔會明白個中既樂趣。

引用:
原帖由 tokyo-man 於 2010-11-18 17:48 發表
唔同味道

如果老婆比人插緊又口含一條,可能效果重正,睇得更加硬諢I

唔同味道

x 2
祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

我都入黎吹吹先,睇住老婆俾第二個男人砌當然會好9興奮啦!
果次同埋去旅行二男二女,當晚落吧劈酒,劈到朋友條女醉左,而我老婆雖然不至於不醒人事,但都七成酒意,講到咸濕野就好high,送左朋友條女返房,個朋友再幫手扶我同老婆返我地房。
老婆已經high到顛9左,入房就話要扑野,自己除衫除褲,又攬住我朋友黎咀,我就成勢推9佢地落床,你幫我屌我老婆,我好9頭痛,唔想郁........
老婆已經全身光脫脫,睇見個朋友碌鳩都撐起左,我同佢打9左個眼色,示意佢上啦

就咁我就睇住老婆同第二個男人含鳩品蕭,又睇住老婆擘開兩碌腿比第二個男人同佢舔西,繼而隧埋碌鳩入去屌我老婆,真係興奮過自己屌,high到無倫!
玩多左仲覺得唔夠皮,試過3p或4p,幾個男人輪鳩住屌我老婆,老婆口中一條鳩含住,隻淫西就比另一條鳩插住
嘩!呢d場面真係好9壯觀,通常最後屌我老婆果個就係我,一路屌一路打佢屁股,其他就在旁邊吶喊助威,講講下條鳩又硬左添

星期日,她一定著D短裙/有少許透視leggings褲外出...師兄, 佢星期日多數去邊??
引用:
原帖由 raymond98 於 2010-11-10 12:42 發表
我想問問大家,如女人玩得3p,4p多是否會淫蕩起來.因妻末玩3p/4p前,她很保守,但玩了3p/4p後,她比之前更淫賤,她做D野從未想過她會做.  好像現在她喜歡不著內衣,喜歡內裡全真空比D男人偷窺她,       又其星期日,她一定著 ...

呢樣野真系各人喜好啦,禾唔反對人家點做。仲會支持佢添 x 2

just for fun !
祈願大癡漢帝國陸海軍 集團
武運長久 萬世千秋 八紘一宇、萬世一系

皇國ノ興廃此ノ一戦ニ在リ、各員一層奮勵努力セヨ

引用:
原帖由 中出正男 於 2010-11-20 11:56 發表
【本報訊】少婦疑丈夫常返夜班不甘寂寞,昨晨與男友在旺角寓所談心,丈夫突返家「踢竇」,新歡男友急忙由後門逃走,丈夫追落樓,並通知胞弟趕來幫忙。雙方深夜街頭追逐 200米後,新歡被兩兄弟追及,三人大打出手,最 ...
就算豁達開放都未必接受到老婆背住自己有男人,大家攤開黎玩同背住偷漢根本就係兩件事!

引用:
原帖由 笑一少 於 2010-11-19 10:19 發表
我都入黎吹吹先,睇住老婆俾第二個男人砌當然會好9興奮啦!
果次同埋去旅行二男二女,當晚落吧劈酒,劈到朋友條女醉左,而我老婆雖然不至於不醒人事,但都七成酒意,講到咸濕野就好high,送左朋友條女返房,個朋友再 ...
嗰晚佢就爽喇。

引用:
原帖由 中出正男 於 2010-11-20 11:56 發表
【本報訊】少婦疑丈夫常返夜班不甘寂寞,昨晨與男友在旺角寓所談心,丈夫突返家「踢竇」,新歡男友急忙由後門逃走,丈夫追落樓,並通知胞弟趕來幫忙。雙方深夜街頭追逐 200米後,新歡被兩兄弟追及,三人大打出手,最 ...
佢老婆未經老公同意下,出去偷食姐。

未經老公同意就偷漢 發生呢d野實屬不幸

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。