推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

大版主, moderator再受衝擊!!

引用:
原帖由 fighterplane 於 2007-7-14 18:09 發表

Ban 左佢算把,
人地個forumn 己找到wan1 在那邊的 2 個 account, 亦ban 了
BAN? 咁點解上次偷野果位唔BAN呀?
坦白講WAN1 O係呢度都出好多力, 之不過佢逃之夭夭就錯晒囉

如果唔ban, 邊個得閒將佢d post 逐個 filter,
留低一二個係度都俾人笑

唔好意思, 多口講句, 重要既唔係佢逃之夭夭, 嗰位仁兄係度伸請開版是所提供既資料大部份都係偽造, 根本就係有心連你地都欺騙.
引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-7-14 18:15 發表

BAN? 咁點解上次偷野果位唔BAN呀?
坦白講WAN1 O係呢度都出好多力, 之不過佢逃之夭夭就錯晒囉

大版主有時間send pm比我...
點解唔打多幾隻字安撫下受害人?

今次呢件事已經係timwayo既恥辱.......麻煩要抽水, 要扮型o既人仕唔該借借! 無謂再出醜於人前!!
本帖最近評分記錄
  • fachai 體力 +60 珠公主真係好撚型! 2007-7-15 00:56
  • fachai 威望 +60 珠公主真係好撚型! 2007-7-15 00:56
  • 屈臣氏 體力 +20 有道理 2007-7-14 22:57
  • 屈臣氏 威望 +20 有道理 2007-7-14 22:57

It's better to be an OPTIMIST who is wrong than a pessimist who is right!!

引用:
原帖由 普通香港人乙名 於 2007-7-14 04:16 PM 發表
我都係話事實唧!芝琪!
今次係  wan1   好唔岩,我冇撐佢!
都係個句,抄人就抄人,要認!
衰左就要同人 say sorry ,尊重下人嘛!
呢句真,抄人就抄人,寫明字眼轉貼,話晒人地心血砌出黎逐個step做教材,原創者應值得尊重的
砵砵砵

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-7-14 06:38 PM 發表
大版主有時間send pm比我...
點解唔打多幾隻字安撫下受害人?
可能要等下星期一放完假喔
砵砵砵

此事只和HKML的私人恩怨,其他xocat版友暫請停話!首先我做好個版等你地HKML友來,終於等到了!我要講我在這裡做版務是無錢收,如果我是賊,就是一個笨賊,偷文章是賊,但HKML建立一個平台給人賣翻版首辦而每個商戶收$500一個月就不是賊嗎?不久前一位台灣人在HKML投訴有人在你們的商戶翻了他的首辦在HKML買,HKML又點處理呀?不到一天這個Post去了那裡呢?你們就好像那些開Disco的人,我只是開Disco不知道有人在Disco賣丸仔的做法,我和幾位HKML友已經計劃了一段時間來等你們出現,就是要等其他人知道HKML的雙重標準,自己要別人尊重知識產權,但別人的貨品就可以翻完再放在HKML買就合情合理,最重要是收人錢幫人介紹,我在日本幾位的首辦師父都好不滿這情況,請問偷文偷圖是賊,收錢介紹人買翻版就不是賊,自己友的貼別人用就是偷,外國朋友的貨品給人翻了HKML收錢介紹就不是偷嗎?你還記得嗎?日本人稱呼這些翻版首辦是甚麼呀?海盜版!請不要說通街和雅虎都買緊,你們就無問題,這只是證明你們的其妙的標準,還有你Ban了我的HKML會戶口,無問題,在HKML還有很多人好友會借給我看,一點問題都無!請自我反省下啦!

相關搜索目錄: Disco

'此事只和HKML的私人恩怨,'

下?  你「做好個版」, 矇騙板友來處理和外頭的私怨?

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 04:01 AM 發表
此事只和HKML的私人恩怨,其他xocat版友暫請停話!首先我做好個版等你地HKML友來,終於等到了!我要講我在這裡做版務是無錢收,如果我是賊,就是一個笨賊,偷文章是賊,但HKML建立一個平台給人賣翻版首辦而每個商 ...
你收皮啦!講多錯多!!

認次衰仔咪算囉!

死撐冇用架!!!

1 今次引你們HKML的人過來原因,這不是你們的地方,有另外的網友評論,因為這論壇有很多大陸台灣各地華人會友,由他們了解你們多一點,可以客觀點!
2 先前我刻意Delete一些關於我偷Post的貼,而不全部Delete,因為要讓你們這班HKML友知道,這裡無論職位多高,只要有問題的行動,這裡的會友都會直接指出問題所在,從而使別人知道這裡不會偏幫誰,因為在HKML這樣的討論,好快就不見了,不同這裡!
3 在HKML中,有人貼上關於大陸翻版Bandai模型的貼,好快就給HKML delete了,但一位會友在其他東南亞買了翻版Bandai 的模型Post,就無Delete到!是不是只怕Bandai或香港代理知道才做下樣,這樣外國的首辦師父就不用尊重他們的心血嗎?有韓國出品的首辦,很快HKML的商戶開Post通知會友收單翻件,請問你們有無向這些商戶問下這些件有無得到原作者的批准證明呢?而家買菜都要查下產地來源啦!偷Post就不對,HKML收錢幫手網上賣老翻就OK,請問這是你們的知識產權的常識嗎?

最後是我向各xocat會友說聲對不起,我今次搭左個雞棚等這班人來,實有公器私用之心,所以我之前提出辭職就是這原因,如果不是這樣,亦不能和一班好事之徒指出HKML的人不恰當事情!再一次向xocat各大哥大姊說聲對不起!再見!

相關搜索目錄: 模型

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 04:01 發表
最後是我向各xocat會友說聲對不起,我今次搭左個雞棚等這班人來,實有公器私用之心,所以我之前提出辭職就是這原因,如果不是這樣,亦不能和一班好事之徒指出有些人的不恰當事情!再一次向xocat各大哥大姊說聲對不起!再見!  
閣下既對答簡直係嘆為觀止!
失蹤咁多日,以為你諗到D乜野解釋,原來都係痾堆爛屎出黎!
繼續笠水咪算囉,仲要襯夜媽媽冇乜人先走出黎獻世,我真係戥你可憐!:bird::bird:

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 05:40 AM 發表
1 今次引你們HKML的人過來原因,這不是你們的地方,有另外的網友評論,因為這論壇有很多大陸台灣各地華人會友,由他們了解你們多一點,可以客觀點!
2 先前我刻意Delete一些關於我偷Post的貼,而不全部Delete,因 ...
好 " 正義 " 咁喎!仲理直氣壯添!

收 " 嗲 " 啦!

今次 xocat II Forum ほ人 撐你唔到呀

假使我們自比於泥土,那我們就真成為給人踐踏的東西了。

莎士比亞

"當你見到星河燦爛,求你在心中記住我。"

引用:
原帖由 jimmyboy2102 於 2007-7-15 06:21 發表
假使我們自比於泥土,那我們就真成為給人踐踏的東西了。

莎士比亞
好高深,但我願意受教!

引用:
原帖由 wan1 於 2007-7-15 06:27 發表

好高深,但我願意受教!
願意受教就先謙卑!

wan1, 以後還有責備你的貼文, 除非問你問題,你唔係事必要個個都回一大段,
說聲「罪甚、受教」就得,
以免自己又按耐不住講錯野, ok?

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-15 09:09 發表

停話 ?

你 ban 7 哂咪停囉 ! CLS !

btw: 你同糖小姐, 真係天生一對 !  
對不起!有用詞不當的地方!

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-7-15 09:09 發表

停話 ?

你 ban 7 哂咪停囉 ! CLS !

btw: 你同糖小姐, 真係天生一對 !  

呢位仁兄簡直歪理連篇,面皮幾丈厚!

賊喊捉賊~~ 仲要長篇大論廢話連篇!

Wan1 兄你簡直係映衰晒 Timway 同所有版友....

自盡吧啦!:bird:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。