推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

皇室假期水療

聽君一席話,
眼界何其大,
玩得盡心意,
身心兩慲足,
淫而不越位,
撫順嬉玩心,
假日深圳行,
期待與君同。

驚喜

引用:
原帖由 loklok 於 2007-11-3 02:41 發表
聽君一席話,
眼界何其大,
玩得盡心意,
身心兩慲足,
淫而不越位,
撫順嬉玩心,
假日深圳行,
期待與君同。
神州艷聞何其廣,聽一個,說一個,滿天風月互聯播
獵客淫心無比旺,撫她腿,摸她胸,遍地人財兩皆空!

玩,真係要玩得醒目d先!

引用:
原帖由 mrshek369 於 2007-11-3 04:38 發表
Doer brother
你遇乜驚喜,可否分享?

我遇嘅驚喜已發表過!
詳細情況我實在不想說太多,怕影響人家,總之,任何其他場可以發生的任何事情,在這裡一樣可以發生,當然,價值,和值唔值,就自己決定了

總之,唔該,唔好PM我了,唔好以為這裡不說我就會在PM說,這裡說不得的,PM裡面一樣說不得

有驚喜,支持你,好貴,價錢平都會有好服務.

小弟分別試了兩次不同的水療項目. 兩次都有不同的睇法.

其實好簡單. 大家唔好尊注 "皇室" 水療. 其實搞黃的周圍都有. 就算係皇室簡單到按腿都會有.

大家只係注意在它是那麼貴的水療. 裡面其實也有討厭搞黃的水療師.... 大家留番 D 面比香港人.
不要比同胞看成個個都係淫蟲一樣!

相關搜索目錄: 水療

Please brother, I may go there tonight.  So there's shuttle bus right from the Lo Wu KCRC station??

引用:
原帖由 manenjoylife 於 2007-11-15 15:49 發表
Please brother, I may go there tonight.  So there's shuttle bus right from the Lo Wu KCRC station??
相信你都去完啦! 感覺如何?

引用:
原帖由 larusso 於 2007-11-15 00:02 發表
小弟分別試了兩次不同的水療項目. 兩次都有不同的睇法.

其實好簡單. 大家唔好尊注 "皇室" 水療. 其實搞黃的周圍都有. 就算係皇室簡單到按腿都會有.

大家只係注意在它是那麼貴的水療. 裡面其實也 ...
好深澳

oh you are a lot of money

yes, worth trying, just for fun

最近御式試過 3 條女:

1. 按按吓走咗出去…話斟水俾我…去咗好耐…回來都無俾水我飲

2. 按按吓話要告假,想屈我俾一百元的告假錢,另加小費

3. 一邊按一邊睡覺,瞓完覺仲要 r 小費,話要收一舊

以上 3 件手勢極為普通,兼偷工減料,但連小費都要近四舊;令本來想試水療的我有所保留。因為以水療咁既價錢,如果都係用番咁既服務態度和手法侍客,咁就真係好很貴,同埋可以預期到,按完後的感覺...一定係…覺得非常之 on 居....

very cool

C-Hing writes very good report. Thank you very much.
I'll try if I can afford it.

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-11-22 05:16 發表

1. 按按吓走咗出去…話斟水俾我…去咗好耐…回來都無俾水我飲

3. 一邊按一邊睡覺,瞓完覺仲 ...
咁你都算吾好彩喇,三次都冇運行!

我月中重遊舊地,除便點咗位女女,樣就一般般,但身材吾錯,加咗一個鐘就有驚喜..............................

小費都係畀一舊,見佢吾多高興,佢話人哋乜都冇都畀一二百小費,我賺晒得一舊~呵呵”

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-11-22 05:16 發表

3. 一邊按一邊睡覺,瞓完覺仲 ...
最理想是將小費和服务標準化........... 咁就唔会唔開心和扮黑面!

引用:
原帖由 天使之施 於 2007-11-22 10:01 發表

咁你都算吾好彩喇,三次都冇運行!

我月中重遊舊地,除便點咗位女女,樣就一般般,但身材吾錯,加咗一個鐘就有驚喜..............................

小費都係畀一舊,見佢吾多高興,佢話人哋乜 ...
唔通想開心啲既關鍵就係…加鐘???!

尋晚神推鬼碰下試了水療,我又開口中,之前的顧慮成為事實,六百大元買了個教訓。有機會再分享。

第一次

多謝report 希望下次不做cdrom

引用:
原帖由 netken2003 於 2007-11-23 20:33 發表

唔通想開心啲既關鍵就係…加鐘???!

尋晚神推鬼碰下試了水療,我又開口中,之前的顧慮成為事實,六百大元買了個教訓。有機會再分享。
你可以參考下其他師兄分享嘅帖,絕對吾係畀錢同加鐘就會有驚喜,佢份人工分分鐘高過你同我,重有其它因素在內至決定到你有冇運行,吾係三言兩語講得清楚,簡單講就係要有「天時、地利、人和」,缺一不可!

good good 多謝

呢間埸以前刀成日去,自從人仔升咗就無去,感覺上唔太值得.
留港建港,攪旺香港好過啦,無謂哂錢.

i hv secret plane service there once
but u have to guide the gal to do it
it was exciting
but i dont think its worth that much money
and the massage skills is no good

i went with my friends, the girls are pretty and big ball ball! but many girls are not available, marked wor!
That's Entertainment!!!!

深圳的正骨最近管得很嚴,不單皇室,就算其他的如瑪雅,鬼鼠機會微了很多

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。