推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 天地毛限 - 最新消息

本主題被作者加入到個人文集中
引用:
原帖由 chun2000 於 2009-5-21 00:33 發表

畢竟我都係一個新手嘛
我係ca過夜新手。
[img=247,181][/img]

想問下師兄們、ca 是否半正骨這間最好?
平常去ca 時間都好緊、但有時剩又吾知去邊好?

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-5-21 00:52 發表
想問下師兄們、ca 是否半正骨這間最好?
平常去ca 時間都好緊、但有時剩又吾知去邊好?
何謂半正骨?鹹濕正足、邪足、還是推拿?

去 ca 只走一場會大把時間,但又點會只走一場?邊可能有剩時間呢?

有資深師兄報料,天地桑拿除了 400 果隻之外,其他 500/700/1,000 囡囡質素都唔錯,加 400 可以 overnight。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 00:59 發表

何謂半正骨?鹹濕正足、邪足、還是推拿?

去 ca 只走一場會大把時間,但又點會只走一場?邊可能有剩時間呢?
因為所講、似正又像邪、又不是開大?所謂半正。
平常只走一場、間中可以一早去或過夜、就有時間剩!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:14 發表
有資深師兄報料,天地桑拿除了 400 果隻之外,其他 500/700/1,000 囡囡質素都唔錯,加 400 可以 overnight。
幾點後過夜?陪到幾點?吾該師兄

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-5-21 22:45 發表

因為所講、似正又像邪、又不是開大?所謂半正。
平常只走一場、間中可以一早去或過夜、就有時間剩!
你應該係指推拿。
有師兄也說過,¥168 起機,可過夜。但要12:00am 後進場。

桑拿過夜,12:00am 後,加¥400,囡囡可以攬到第二天 12:00pm

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:55 發表

你應該係指推拿。
有師兄也說過,¥168 起機,可過夜。但要12:00am 後進場。

桑拿過夜,12:00am 後,加¥400,囡囡可以攬到第二天 12:00pm
謝師兄、但
1. 過夜有無限幾多q?
2. 天地那裡是分幾部嗎?可以互通嗎?
因為平常只去威尼B、謝!

引用:
原帖由 Dsample 於 2009-5-21 23:16 發表

謝師兄、但
1. 過夜有無限幾多q?
2. 天地那裡是分幾部嗎?可以互通嗎?
因為平常只去威尼B、謝!
我唔知係未無限Q呀,兩三 Q 唔係問題,你做到幾多 Q 呀?

天地唱 K 是在另一邊,沐足、推拿、桑拿都是同一個門口,同一個豬客招呼你的。

天地一、樓是沐足與水療;二樓沐足與推拿;三樓桑拿;四樓以上是飯堂、宿舍、management office

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-21 22:55 發表

你應該係指推拿。

囡囡唔會陪到12點掛?
好似6點左右就閃人

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 00:26 發表

囡囡唔會陪到12點掛?
好似6點左右就閃人
有探子回報,話可以攬到 12:00pm。無論咩價錢既囡,都一律只需加¥400。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:31 發表

有探子回報,話可以攬到 12:00pm。無論咩價錢既囡,都一律只需加¥400。
攬住訓盞攪到大家訓唔著.....
不如訓小d去沐足場攬住母豬囡囡訓到夠皮仲好

話時話攬住母豬囡囡有feel過sn囡囡好多

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 00:34 發表

攬住訓盞攪到大家訓唔著.....
不如訓小d去沐足場攬住母豬囡囡訓到夠皮仲好

話時話攬住母豬囡囡有feel過sn囡囡好多
係呀!好正呀!

我又諗起前日拍住小甜甜一齊訓,好溫馨。

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:40 發表

係呀!好正呀!

我又諗起前日拍住小甜甜一齊訓,好溫馨。   
師兄你就正啦!
我好耐無攬過囡囡一齊訓了!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:41 發表

師兄你就正啦!
我好耐無攬過囡囡一齊訓了!
係咩.....我成日母豬我完全唔想訓 但係d囡囡好想我同佢一齊訓........
食煙妹係其中一個 可能我份人太悶

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 00:43 發表

係咩.....我成日母豬我完全唔想訓 但係d囡囡好想我同佢一齊訓........
食煙妹係其中一個 可能我份人太悶h:" />
師兄生得咁型,比我係囡囡都想攬住你訓啦!

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 00:43 發表

食煙妹係其中一個 可能我份人太悶h:" />
真係啵,我從未試過做沐足冇攬過囡囡一齊訓,無論時間長或短,都有攬過,只有一個係冇攬住訓過的....................

佢就係 !X*

食煙妹一推完背就意圖或企圖扮樹熊啦,咁樣可以唔洗按腳嘛!

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:48 發表

真係啵,我從未試過做沐足冇攬過囡囡一齊訓,無論時間長或短,都有攬過,只有一個係冇攬住訓過的....................

佢就係 !X*

係呀 係按完背時就縮左係我背後爬下爬下 將我對腳不當一回事
我縮返對腳上黎佢水都懶得放, 係順便起身時先放

不過我上佢2次鍾 佢2次D SMS都多到乜咁

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 00:47 發表

師兄生得咁型,比我係囡囡都想攬住你訓啦!
我與捉淫CHING你比簡直 完全不算什麼
我本身也只是小混混一名
又唔識講野喎 D囡囡全部比我悶到黑眼訓

引用:
原帖由 jacky10 於 2009-5-22 00:51 發表

係呀 係按完背時就縮左係我背後爬下爬下 將我對腳不當一回事
我縮返對腳上黎佢水都懶得放, 係順便起身時先放

不過我上佢2次鍾 佢2次D SMS都多到乜咁
係我教佢發 SMS 既....

第二次去搵食煙妹:「你盡量唔好打電話比客人啦,又貴而且可能聽得唔清楚,你以後用 sms 溝通啦,有紀錄之餘又唔會聽錯,好多人發音不准,特別是數目字,你做點鐘聽錯就慘了。」

引用:
原帖由 robertchan 於 2009-5-22 00:48 發表

佢就係 !X*

同我一樣喎!咁耐以來我搵過!X*咁多次,都未試過攬住佢訓!對住佢,唔知點解係唔會有意圖或企圖攬住佢!

引用:
原帖由 bambooman 於 2009-5-22 07:34 發表

同我一樣喎!咁耐以來我搵過!X*咁多次,都未試過攬住佢訓!對住佢,唔知點解係唔會有意圖或企圖攬住佢!
我唔係唔想攬佢,佢亦都未必唔肯比我攬 (以我咁高超既技術,攬女易過借火 ),只係 !X* 個頭札到鬼火咁靚,唔想整亂佢,攬囡囡一定會掃下掃下佢 d 頭髮,按下按下佢條頸,你攬住佢會就住就住唔好意思整亂佢個飲頭,所以放棄攬住佢。

昨天去完天地,部長對我說有一個水療套餐:

80 分鐘沐足 + 水療 = ¥68

如果諗住去磨一日之師兄,可以考慮。

相關搜索目錄: 水療

robert, you still went north yesterday when it rained cats and dogs ?

引用:
原帖由 Oldman 於 2009-5-25 13:23 發表
robert, you still went north yesterday when it rained cats and dogs ?
Actually yesterday CA was not rainning that heavy as u imagined, just 小乳.

冇法啦,深圳嚴打嘛!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。