推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

[原創] 上海日日玩 (每日更新)

有好多兄弟要 151 或華都 媽咪電話,我好樂意同大家分享,但係由於我出左報告,我實在唔希望有邊個去到 151或華都 同媽咪或任何一個女講呢個網o既事。  又或者刻意去搵一個報告裡面o既女,都會暴露我地o既身份。

出來玩大家有品,我地講個「信」字,如果你能夠保証以下各樣,我俾個 contact 你:

1> 唔提網上得到電話,話朋友個朋友俾你
2> 唔提 xocat
3> 唔刻意去搵報告裡要提到o既女

如果出左事,我地無得玩之餘,大家以後都無報告睇。
邊位兄弟自覺唔會酒後亂性,請寄短消息俾我。

先小人,後君子,請言而有信, 唔好失禮 xocat o既兄弟!

引用:
原帖由 brandchen 於 2006-11-24 08:47 AM 發表
the mm in hong gong city are very unly than before...
同意,香港城 d 無謂堅持已經搞到佢留唔到好女,好快會做唔住。

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-26 08:05 AM 發表
有好多兄弟要 151 或華都 媽咪電話,我好樂意同大家分享,但係由於我出左報告,我實在唔希望有邊個去到 151或華都 同媽咪或任何一個女講呢個網o既事。  又或者刻意去搵一個報告裡面o既女,都會暴露我地o既身份。
...
SUPPOST AND AGREE,BECAUSE 出來玩大家 NEED SAFETY.givemefive:

WE NEED RESPECT PERSON WHO GIVE INFORMATION. OKAY

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-26 08:05 AM 發表
...
TOTALLY ARGEE !!!

PLS SEND PM TO ME THKS!!

回復 #124 蒲鬼 的帖子

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-22 10:10 AM 發表
今日趕住 checkout ,唔講尋日發生乜事,不過係好鬼正!

各位弟兄唔好意思,請耐心等候。

我耐心等候左五天啦!!幾時有報告?? 斷估你唔會難尾既可?? hehe

十一月廿一日 (越落越大)

續埋最後一日。

前一晚蒙古妹話第二日同我食晏,諗住佢吹下水,都已經著哂衫準備去桑拿。
求其 send 個 sms 問佢起身未,點知佢話即刻過來。

一個鐘頭刑,帶我去食完飯,又話帶我去蠟像館睇下,睇乜鬼丫,咁大雨,番房開餐好過!

點知佢話有親戚到,唔好意思令我失望。  咦,原來唔係搵食,真係想帶我去玩!
但我見到佢緊身衣下o既身材,點頂得住。  問佢今日多唔多?
佢話第一日,唔多。  咁就照開餐啦!

佢面紅紅打左我一下:話「壞人!」

一入房,兩個乾柴烈火,好快就完左第一 Q,佢仲快過我到,一邊搞,一邊叫:「好癢.... 好癢...」
佢親戚到特別敏感!

傾一陣,佢又伸隻腳埋來撩我,身為男人,梗要頂硬上!
今次到一半佢話個肚開始痛要休息,見佢面都青哂,就放過佢啦!

俾佢訓兩個鐘,我中間走左去按腳 (齋)。

番到房,佢衫都未著過,又黎咀我。  無事哪?
好,又黎,今次又成功完事。

四個鐘,兩Q 半,好快樂o既下午。

中途我又同佢拍左 d video,裸體民族舞,正!

跟住沖涼著衫,佢話帶我去食佢最鍾意o既重慶菜,嘩,辣到死,都食唔落。
點知晚上我就上左件「重慶菜」...

待續...

相關搜索目錄: Video

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-27 03:10 AM 發表

我耐心等候左五天啦!!幾時有報告?? 斷估你唔會難尾既可?? hehe
點會呢!

你幾時報新富都會就真。

晚上同阿 Mark 哥 同 大鵬去番 151 club。

同蒙古妹講定唔想佢咁辛苦,我另外搵個女帶走,佢又無出聲,無話好定唔好。

坐個重慶妹,真係白裡透紅,全身喎!
可惜得 A 杯。  Mark 哥同我都覺得佢似足李美鳳,仲有埋粒消魂墨。

媽咪後來靜雞雞同我講,話蒙古妹好鍾意我,問左我好多野,不過佢幫我講掂左,我帶重慶妹走都唔會出聲。

呢個重慶妹非常唔趕時間,一直拉住我傾計,唔肯去沖涼,不過佢幫我沖涼洗得好徹底,我直頭有在中田o既感覺。

搞完後佢仲要傾計,我頂唔順喇,要訓!佢仲好唔高興咁早訓,成四點半喇!

遲 d 再加個感想。

回復 #156 蒲鬼 的帖子

excellent report and much better than the TVB TV programme.  Looking forward to the coming report from 蒲鬼.

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-27 03:28 AM 發表
十一月廿一日 (越落越大)

續埋最後一日。

前一晚蒙古妹話第二日同我食晏,諗住佢吹下水,都已經著哂衫準備去桑拿。
求其 send 個 sms 問佢起身未,點知佢話即刻過來。

一個鐘頭刑,帶我去食完飯,又話帶 ...
蒲兄在上海的生活當真令人羨慕,兄臺唔駛撈乎?
小弟十二月底去上海幾天,到時候有興趣聯絡嗎?不過我有件女跟身,只可吃飯吹水
來我的房子淋糞吧!操你娘的死糞青!!

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-27 11:33 AM 發表

點會呢!

你幾時報新富都會就真。
快!! 等我組識下先!!! 不過前晚同新富都會個妹妹仔去左食飯睇戲!!! hehehe..........

p.s. 補充娛樂趣聞
1. 第一晚151, 呀范冰冰都係其中一間房, Mami 同lift見到, 我無緣見到!!
2. 呀黎天王都鍾意去151, 不過先叫助手揀定幾件, 然後去𥄫𥄫, 再吩咐助手送去享用!!

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 garylock 於 2006-11-27 03:49 AM 發表
excellent report and much better than the TVB TV programme.  Looking forward to the coming report from 蒲鬼.
多謝,但係你唔好茶餘飯後同老婆傾下劇情發展喎!

相關搜索目錄:

Sample Text
totally agree your point , play safe and have game rou rules . and at the same time brother your place is so far it  won' t many people will be there ! so the senior or vip they play like a gentlmen , brother it will be happy time
hope brother post more and keep push .

really actress 范冰冰, Wa!!!!!  I need to go there then.

引用:
原帖由 Doer 於 2006-11-27 04:10 AM 發表

蒲兄在上海的生活當真令人羨慕,兄臺唔駛撈乎?
小弟十二月底去上海幾天,到時候有興趣聯絡嗎?不過我有件女跟身,只可吃飯吹水
我去到上海就真係唔駛做架,不過番到黎就做牛做馬咁解嗟。

十二月我無可能去到上海喇,碰到有機會再一齊吹水啦。

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-27 04:53 AM 發表

快!! 等我組識下先!!! 不過前晚同新富都會個妹妹仔去左食飯睇戲!!! hehehe..........

p.s. 補充娛樂趣聞
1. 第一晚151, 呀范冰冰都係其中一間房, Mami 同lift見到, 我無緣見到!!
2. 呀黎天王都鍾意去151 ...
嘩!你都好野喎,真係約到!
之後有冇搵個地方休息下咁呀?

有冇搞錯,媽咪做乜唔講我知?等我去問范冰冰拎個簽名都好丫!

相關搜索目錄: 娛樂

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-27 06:28 AM 發表

有講你知咖,不過嗰晚你,比你見到范冰冰都冷冰冰啦

你真利害,咁多女鍾意你,果晚私人會所果條女都好似好鍾意你播

引用:
原帖由 ilike709394 於 2006-11-27 06:57 AM 發表

有講你知咖,不過嗰晚你,比你見到范冰冰都冷冰冰啦

你真利害,咁多女鍾意你,果晚私人會所果條女都好似好鍾意你播
有鬼!佢想局我出街咋!
如果唔係,我諗佢塊面可能黑過我鞋底。

不過佢話叫我上佢屋企同佢姊妹雙飛,磪實好吸引。

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-27 02:28 PM 發表

1.妹妹仔幾乖架!! hehe

2. 之後有冇搵個地方休息下咁呀?;.........無呀!!! 睇完戲都12點囉!!兼且食飯時佢都自己話唔係經常會同客出街鐘!!通常等錢駛e.g 找 Card數..etc先出街!! 所以我無開口淨係送佢返門口!!!

3. 媽咪同DJ都有講范冰冰係到, 不過你猫左之麻.........hehe

引用:
原帖由 markLee 於 2006-11-27 09:01 AM 發表

1.妹妹仔幾乖架!! hehe

2. 之後有冇搵個地方休息下咁呀?;.........無呀!!! 睇完戲都12點囉!!兼且食飯時佢都自己話唔係經常會同客出街鐘!!通常等錢駛e.g 找 Card數..etc先出街!! 所 ...
我真係唔覺我貓到咁喎,我仲以為自己好清醒,仲識得問人埋單未。

感想:

1) 以往我去上海都係日頭桑拿,晚上 ktv 咁玩,玩到第四日就悶。  今次加埋溝女, disco, agent ,就好玩好多,又駛少 d 錢! 有時間下次要加埋 QQ。

2) 上海消費係貴,但三年前帶女出街係 $1500,今時今日都一樣,競爭激烈,其實佢地都好就住。

3) 以前o既海上花,同今日o既 151 都比大場 華都,帝豪好玩,我覺得原因係地方唔大,女女同媽咪都熟,如果俾客投訴,媽咪以後唔用佢,咁就好難做。  相反如果每次都搞得掂個客,媽咪會不停推佢,錢就易搵好多。  好似最後一晚個重慶妹,本來話想早番屋企,媽咪拉佢埋一邊講兩句,即刻聽聽話話,千依百順,百變過梅姐。  大場媽咪就無咁好心機教女,女亦未必聽呢個素未謀面o既媽咪講野 (曾証之於大帝)。

4) 莫講話上海桑拿多過米鋪,我相信間間吧都會執到好野 (要錢唔要錢都有),在上海你只會驚錢唔夠,精...力唔夠,唔需要擔心會食齋。

5) 上海好多 ktv o既女唔出街,我建議大家一定要媽咪帶出街女俾你坐,無論你去唔去馬。
- 其實出街女質數未必唔好,我地都碰到好多好野。 就算怕,都睇四五輪出街女先算,再選唔到先轉金魚。 你選唔到,媽咪緊過你, 一路成晚會幫你搵漏網之木魚。
- 佢地有所求 (希望你帶走),所以會俾心機坐。 有 d 所謂大學生,日日剩係想賺三百,坐低左就剩係諗幾時走得。
- 有時男人o既野,初初以為自己係柳下惠,飲多兩杯就會變西門慶,無謂人有三急先醒起自己做緊金魚佬。幾掃慶呢!  
- 我仲有一個偉大o既理想,就係當所有兄弟都非木魚不坐,金魚搵唔到食,唯有轉做木魚,咁世上就再無金魚。  我相信曾幾何時, 金魚係好少好少數,只不過當太多玩家鍾意溝金魚之後,金魚數目先大幅增加。  希望有一日我地可以消滅金魚!

6) 千祈唔好經熟小姐訂房!  媽咪最大收入來源就係張單抽成。  想溝女情願另外俾小姐 (我唔鼓勵,但我承認我做過)。  但無錢俾媽咪賺佢點會好好照顧你,媽咪會介紹好女俾你,送酒,聽你投訴、求助之類? 點可以為一棵樹放棄一個森林?  你想要一個女對你好定次次都有新女對你好?

各位兄弟唔好笑我班門弄斧,以上只不過係我個人感想, 唔o岩睇請忘記左佢啦!

相關搜索目錄: Disco
本帖最近評分記錄
  • kim macky 體力 +20 精品文章 2006-11-30 10:52
  • kim macky 威望 +20 精品文章 2006-11-30 10:52

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-29 11:01 發表
感想:

1) 以往我去上海都係日頭桑拿,晚上 ktv 咁玩,玩到第四日就悶。  今次加埋溝女, disco, agent ,就好玩好多,又駛少 d 錢! 有時間下次要加埋 QQ。

2) 上海消費係貴,但三年前帶女出街係 $1500,今 ...
受教

相關搜索目錄: Disco

引用:
原帖由 蒲鬼 於 2006-11-29 11:01 AM 發表
感想:

- 佢地有所求 (希望你帶走),所以會俾心機坐。 有 d 所謂大學生,日日剩係想賺三百,坐低左就剩係諗幾時走得。 ...
couldn't agree more! Looks like I've to ask for 木鱼 from now on.

回復 #171 蒲鬼 的帖子

蒲鬼兄,

睇完你一連串報告,五體投地,陰莖!陰莖!
請問你這一轉總共幾多Q?交了幾多隧道費?
小弟宜家0係上海,由於經費所限,只能睇你的報告望梅止渴,希望晚上訓到覺了!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。