推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

過檔東網新聞台女主播/記者 - 陳海雯

唔知可唔可以同以下呢個連結合併呢?

:http://forum.timway.com/f/viewthread.php?tid=367094&highlight=%B3%AF%AE%FC%B6%B2

5/10/2011 有線新聞 (06:00)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

回復 141# 的帖子

又係呢件白色透視裝......

姖同閩菁,靜文都係同一間服裝店贊助,睇嚟姖地有機會撞衫或為咗避免撞衫而同一件衫著好多次.

6/10/2011 有線新聞 (05:00)
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

7/10/2011 有線新聞 (05:00)

下個禮拜應該到海雯做早晨掛 又話10月做

she looks like a Fresh Grad.~ so young so cute~

2011-10-08-深夜直播室(01:00)

等我分擔吓0000000師兄工作量

8/10/2011 有線新聞 (05:00)

10/10/2011 Cable早晨

回復 149# 的帖子

海雯第一次

今朝海雯做 cable 早晨

11/10/2011 Cable早晨

我幾鍾意睇佢報新聞,個樣又CUTE

不過想講下朝早果個老主播(唔想講名) 我見到佢就轉台

引用:
原帖由 jackyak47 於 2011-10-11 07:30 發表
我幾鍾意睇佢報新聞,個樣又CUTE

不過想講下朝早果個老主播(唔想講名) 我見到佢就轉台
唔好咁講啦~~唔通個個主播一到30歲就轉行咩

引用:
原帖由 juddtrump 於 2011-10-11 08:54 發表

唔好咁講啦~~唔通個個主播一到30歲就轉行咩
唔係年紀問題...係我自己有問題 -口-

12/10/2011 Cable早晨

嘩......0000000兄 你7月開始就post左咁多圖,真係辛苦晒

13/10/2011 Cable早晨

大劑,點解睇落海雯似唐太

海雯化妝太重手啦~~同佢年紀不相襯

相關搜索目錄: 化妝

引用:
原帖由 風也燒燒 於 2011-10-13 22:46 發表
大劑,點解睇落海雯似唐太
睇Lizzie對眼都知唔似啦,唐太對眼矇到好似兩條線咁。

14/10/2011 Cable早晨

16/10/2011 上午要聞(警察快訊)

坦白說,她的表樣真的不及另外兩位新人.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。