推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

Hi 我第一次

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:48 發表

不用,你呢?????????????????
你做咩野工作啊!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:48 發表

不用,你呢?????????????????
不用..IRIS係番文員的?

引用:
原帖由 皇上[朕] 於 2010-12-11 11:51 發表

你做咩野工作啊!!
私人秘書,你呢

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:52 發表

私人秘書,你呢
只是一個普通的waiter..

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:52 發表

私人秘書,你呢
私人秘書使唔使服侍老細?

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-11 11:53 發表

只是一個普通的waiter..
咁你可以請我食大餐啦.....是什麼菜式的

引用:

私人秘書,你呢
我係學校度做的!!

引用:
原帖由 森巴6號 於 2010-12-11 11:53 發表

私人秘書使唔使服侍老細?
當然要啦....我只是給他一人使用的

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:54 發表

咁你想食咩野大餐!!

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:56 發表

你老細就幸福啦

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:56 發表

你老公唔洗出去做野!!而你要出去做野既!!

引用:
原帖由 皇上[朕] 於 2010-12-11 11:56 發表

我係學校度做的!!
教書先生.................?

引用:

點解唔留係屋企做少奶奶啊...

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:58 發表

教書先生.................?
不是教書~學校書記

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 11:54 發表

你想食什麼先?出外一齊食都ok嫁...

引用:
原帖由 phowong 於 2010-12-11 11:59 發表

你想食什麼先?出外一齊食都ok嫁...
你工作地方有什麼好食?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 08:31 發表

弟弟,我當然有啦.電震棒這樣東西怎會和男人的JJ比較,需然我已經選擇了又粗又長的,但無左男人天然的感覺,我會感覺到男人插入時哪大JJ的熱力在我陰道裡哪種舒服感,所以點解當男人一插入時女人都會好自然地大叫,,,,我 ...
姐姐,一些唔明白妳想說什麼意思?!

我家的印尼姐姐放假跟她的男朋友(都是印尼姐姐,不過像男人)去開心,她們說的話跟妳都差不多(男人..感覺..我都係好唔明白)
不如姐姐,妳去找個像男人的印尼姐姐幫幫你!

但要等我不用返學,放假先有時間幫妳找哦!

引用:
原帖由 simonkoko 於 2010-12-11 12:01 發表

姐姐,一些唔明白妳想說什麼意思?!

我家的印尼姐姐放假跟她的男朋友(都是印尼姐姐,不過像男人)去開心,她們說的話跟妳都差不多(男人..感覺..我都係好唔明白)
不如姐姐,妳去找個像男人的印尼姐姐幫幫你!

但 ...
同性戀我沒有興趣

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:00 發表

你工作地方有什麼好食?
只係普通的越南菜..唔有太特別的..去食其他仲好喇

引用:
原帖由 789123 於 2010-12-11 12:05 發表
其實你老爺對你咁有興趣...點解唔搵你老爺幫你呢?
我都唔知呀.......其實佢還壯健過我老公,我老公是書生型個種

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:00 發表

你工作地方有什麼好食?
有冇咩特別野想食呢?

引用:
原帖由 IRISC9 於 2010-12-11 12:09 發表

我都唔知呀.......其實佢還壯健過我老公,我老公是書生型個種
喺度食唔好喺度X

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。